info@panadisplay.com
Ποιος είναι ο αντίκτυπος στην αγορά LCD;

Ποιος είναι ο αντίκτυπος στην αγορά LCD;

Mar 06, 2017

Αυτό το έτος λόγω του κόστους των πρώτων υλών, όπως η τηλεόραση LCD και άλλες μάρκες TV έχουν τον πληθωρισμό στην τιμή. Αντίθετα, καθώς οι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με τις υψηλότερες οθόνες, οι τηλεοράσεις OLED έχουν αρχίσει να εμφανίζουν σημάδια χαλάρωσης.

Εξυπακούεται ότι από το 2014 στην ώθηση της μάρκας SKYWORTH, η OLED TV είναι τα πιο high-end προϊόντα για να γίνει ο εκπρόσωπος της αποδοχής του χρήστη στην τηλεόραση, μετά από περισσότερο από τρία χρόνια καλλιέργειας στην αγορά, οι καταναλωτές τηλεοπτικών OLED εμφανίζονται από Δεν υπάρχει τίποτα συγκρίσιμο σ 'αυτό. Παρόλο που επί του παρόντος στην πώληση της σειράς προϊόντων OLED TV είναι πολύ πλούσια, το βάθος του καναλιού στις δύο ή τρεις γραμμές της αγοράς της πόλης, αλλά η υψηλή τιμή εξακολουθεί να είναι ο κύριος λόγος για τους καταναλωτές να παρακολουθήσουν.

Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι από την έναρξη της αγοράς τηλεοπτικών OLED, με την επίδραση της τεχνολογικής καινοτομίας, την απόδοση των πάνελ βελτίωση και την επέκταση της κλίμακας, το φθίνον κόστος της τιμολόγησης έχει βιώσει τεράστια αλλαγή σε τρία χρόνια. Για την LG το 2013 η πρώτη 55 ιντσών 4K OLED TV ως παράδειγμα, η τιμή της αγοράς των 14000 δολαρίων, και τώρα η τιμή έχει μειωθεί σε 14000 γιουάν, με απλές συναλλαγματικές ισοτιμίες μετά από αυτό μόλις τρία χρόνια OLED την πραγματική μείωση έως επτά φορές. Δεδομένου ότι η τιμή της SKYWORTH OLED TV είναι επίσης εισηγμένη για να διατηρήσει την τάση της τάσης να γίνει ο λαός, και τώρα εισέρχεται σταδιακά στην κύρια σειρά τιμών πώλησης.

Με την επιβεβαίωση των αυξήσεων των τιμών στην αγορά τηλεοράσεων LCD φέτος, η αγορά άρχισε να αμφιβάλλει ότι η τιμή της high-end OLED TV δεν θα μείνει καθόλου ή ακόμα και μια έκρηξη αποκατάστασης;

Στις 14 Δεκεμβρίου, η διάσκεψη κορυφής της OLED, πρόεδρος του τμήματος TV της SKYWORTH, Liu Tangzhi, δήλωσε ότι το 2017 θα ξεκινήσει το ξέσπασμα της βιομηχανίας OLED και η SKYWORTH είναι έτοιμη να προβεί σε σημαντική προσαρμογή των κινήσεων των τιμών λιανικής στην τηλεόραση OLED πρόσφατα.

Ο Liu Tangzhi σε συνέντευξή του στο δίκτυο οικιακών συσκευών επιβεβαίωσε την προαναφερθείσα κερδοσκοπία, διαπίστωσε ότι μια ποικιλία συνθηκών για την έξαρση της τηλεόρασης OLED είναι πλήρως εξοπλισμένη, μόνο το κέρας του SKYWORTH φυσάει. HEA στοιχεία από την εταιρεία έρευνας αγοράς IHS προέβλεψε ότι, OLED TV αντιπροσώπευαν το 50% του μεριδίου της αγοράς υψηλής τηλεόρασης στην, το έτος 2017 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο καμπής στην παγκόσμια ανάπτυξη OLED της αγοράς.

Από τη βιομηχανική αλυσίδα, την ωριμότητα της τεχνολογίας των προϊόντων OLED και την αντίληψη της αγοράς, οι συνθήκες OLED είναι βασικά, αν ακόμα χρωστάτε ένα Dongfeng, θα πρέπει να είναι η τιμή του χαλαρού. "Ο Liu Tangzhi πιστεύει ότι η SKYWORTH στο OLED έχει αδιάκοπη προώθηση Της αλυσίδας της βιομηχανίας όλο και περισσότερες μάρκες για να ενταχθούν στο στρατόπεδο OLED, όπως το εργοστάσιο του ανώτερου πάνελ, όπως το BOE, η Huaxing Power που επενδύθηκε στην παραγωγή της γραμμής παραγωγής των πάνελ OLED, και η προσαρμοσμένη ανάπτυξη chip Hass προσχώρησαν επίσης στην εγχώρια high-end παλίρροια της τηλεόρασης, Η Κίνα τοπική τηλεόραση OLED έλλειψη ανεξάρτητης κατάστασης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η απόδοση του προϊόντος και το κόστος αγοράς ανησυχούν περισσότερο, το SKYWORTH και το LGD σε συνεχείς προσπάθειες, τα τρία χρόνια έχει ένα καλό OLED πάνελ καλής τιμής και LCD έφτασε στο ίδιο επίπεδο. Ταυτόχρονα, με τη συνεχή βελτίωση της τεχνολογικής προόδου και της κλίμακας, το κόστος μιας μοναδικής πτώσης είναι πολύ προφανές, γεγονός που δίνει στην OLED την επέκταση του μεριδίου της αγοράς, να αδράξει το κέικ LCD παρέχει ταχεία προστασία.

Επωφεληθείτε από την ώριμη εμπειρία της SKYWORTH στην εγχώρια αγορά για ολόκληρο το κανάλι, τρία χρόνια από τις πολυτελείς ομάδες καταναλωτών OLED για να καλύψει το online high-end πλήθος και καλύπτοντας την επόμενη βαθμίδα της αγοράς για την αύξηση της επαφής με τους καταναλωτές και ευκαιρίες για τις δύο τρία.

"Από τον πρώτο μήνα του τρέχοντος έτους, τα εγχώρια δεδομένα πωλήσεων OLED TV, οι πωλήσεις μάρκας SKYWORTH αντιπροσώπευαν σχεδόν το ήμισυ", δήλωσε ο Liu Tangzhi, "η πρόσφατη SKYWORTH εξετάζει το ενδεχόμενο να λάβει κάποια ριζοσπαστική στρατηγική στο επίπεδο της αγοράς, Στην τιμή να κάνουμε κάποιες προσαρμογές για να επιστρέψουμε την πλειοψηφία των χρηστών, αλλά το συγκεκριμένο εύρος αναμένει επίσης την έρευνα αγοράς και η ανάλυση της αγοράς ανακοίνωσε τότε την εφαρμογή του. Αλλά είναι σαφές ότι οι καταναλωτές θα αισθανθούν πραγματικά την άφιξη της εποχής OLED αυτό έτος."

Σύμφωνα με την ολοκληρωμένη ανάλυση των τελευταίων πηγών, η SKYWORTH μείωσε τις τιμές των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας κάτω από τη σημαία πριν από τα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, η σπάσιμο των πρώτων που θα εμφανιστούν στην ηλεκτρονική αγορά θα γίνει ένα γεγονός με μεγάλη πιθανότητα.