info@panadisplay.com
Οθόνη αφής Ανάλυση Βιομηχανία: Αύξηση των επενδύσεων σε 2017

Οθόνη αφής Ανάλυση Βιομηχανία: Αύξηση των επενδύσεων σε 2017

Feb 20, 2017

Προς το παρόν, η οθόνη αφής δεν είναι ό, τι φρέσκο τεχνολογία, οθόνη αφής ως μια νέα οθόνη ανθρώπου-μηχανής διαδραστική λειτουργία εισόδου, σε σύγκριση με την παραδοσιακή οθόνη, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι μέθοδο εισαγωγής της εισόδου οθόνης αφής είναι πιο απλή, άμεση και εύκολη. Αντιμέτωποι με την έλλειψη εργατικού δυναμικού, αύξηση του κόστους εργασίας, και η βιομηχανία όλο και περισσότερο απαιτητική από τις ικανότητες του προσωπικού για να επισημάνετε την αντίφαση, καθώς η ανάπτυξη των σχετικά εξελιγμένων οθόνη αφής ανάντη και κατάντη βιομηχανίες, των ανθρώπινων πόρων είναι επιτακτική ανάγκη. Τα επόμενα χρόνια, οι συσκευές AOI σίγουρα θα ανοίξει την κατάσταση στην αφή βιομηχανία οθόνη, μπαίνει σε μια έκρηξη, και μετά την εφαρμογή του κλάδου για να ωριμάσει σε άλλες βιομηχανίες.

Με το έξυπνο κινητό τηλέφωνο ως εκπρόσωπος της αφής οθόνη βιομηχανία στον έξω κόσμο, είναι ένας ψηλός για τη βιομηχανία, δροσερό τεχνολογία, λαμπερή εμφάνιση, πρωτεύουσα κυνηγώντας το αντικείμενο. 2017 ανάλυση της τάσης ανάπτυξης της βιομηχανίας οθόνη αφής ως εξής.

Από την αρχή του δευτέρου τριμήνου του 2016, η κινεζική αγορά οθόνη αφής έχει τελικά έφθασε στο απόγειό της, η βιομηχανία να low-end παραγωγής μετά την εκκαθάριση των αποθεμάτων για το σύνολο της βιομηχανίας να επωφεληθεί σημαντικά, τιμή προϊόντα να εισέλθουν στην περίοδο ανάρρωσης, την ίδια στιγμή , ελεγχόμενη απελευθέρωση της παραγωγικής ικανότητας, την ποιότητα των προϊόντων έχει επιταχύνει επίσης τη βιομηχανία συλλογική ανάληψη, το άγγιγμα βιομηχανία οθόνη εμφανίστηκε σπάνια συνεχιστεί όλο το χρόνο για να βελτιωθεί η σταθερή περίοδο ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την παρακολούθηση που βρέθηκαν από την ευνοϊκή αγορά ελκυστική, βιομηχανία οθόνη αφής έχει γίνει το κέντρο πολλών στήριξης του κεφαλαίου. Στη βιομηχανία μετά από μια ομαλή βόλτα το 2016, εν όψει της επιδημίας της παράστασης θα συμβεί και πάλι το 2017, τα μέρη έχουν αυξήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών στον κλάδο της οθόνης.

Ενσωματωμένα αφής είναι τώρα η βιομηχανία, όπως η δημοτικότητα οθόνη, 3D ολοκλήρωσης, LCD πίεση OLED αφής για την αναβάθμιση, ευέλικτα προϊόντα οθόνη αφής, έξυπνη και ούτω καθεξής, ιδιοκτησίας μπροστά από καταναλωτικών ηλεκτρονικών γίγαντας των πωλήσεων της αγοράς και της αγοράς, η λειτουργία των προϊόντων μπορούν να αλλάξουν με κάθε εμφάνιση , σχετίζονται με την επιχείρησή της βιομηχανίας της αλυσίδας με ένα τεράστιο χώρο για την ανάπτυξη.

Πρόσφατα, η είδηση βγήκε από την αλυσίδα εφοδιασμού, η Samsung θα είναι η επόμενη γενιά των νέων ναυαρχίδα μοντέλα, αλλά και να ενταχθούν στην λειτουργία αφής πίεσης 3D, ενσωματωμένο στο τρέχον οθόνη αφής ενσωματωμένη AMOLED συσκευή μονάδας απεικόνισης. Αλλά πριν από αυτό, HUAWEI, ZTE, στρατόπεδο Android κεχρί, Meizu άλλες μάρκες, έχει προστεθεί μια παρόμοια λειτουργία, περιορίζεται μόνο στον κατακερματισμό του Android συστήματος και τη βελτιστοποίηση του λογισμικού και για άλλους λόγους, τα εμπορικά σήματα δεν είναι στην εφαρμογή επαφή πίεσης 3D πάνω από το βάθος της ανάπτυξης.

Samsung πολύ πριν από την τεχνολογία αφής 3D επενδύσεων πίεση, όπως η ZTE να δώσει λύσεις αφή πίεση Niudirui, η Samsung έχει κάνει ενέσιμη χρήση κεφαλαίων. Με ευέλικτη οθόνη αφής ενσωματωμένη τεχνολογία AMOLED οθόνη της Samsung είναι ώριμη, άρχισε να ενσωματώσει την ίδια ώριμη τεχνολογία αφής 3D πίεση μέσα, μπορείτε να ενισχύσει περαιτέρω τα πλεονεκτήματα της Samsung στον τομέα της ευέλικτης οθόνης. Την ένταξη της Samsung, χωρίς αμφιβολία στο στρατόπεδο Android, προκειμένου να ενισχύσει την εμπειρία του χρήστη στο 3D πίεσης αφής για να κάνετε πιο σημαντικές ανακαλύψεις, και την περαιτέρω μείωση του χάσματος μεταξύ του μήλου με ένα σαφές πλεονέκτημα.

Το άγγιγμα βιομηχανία οθόνη μετά από τις προηγούμενες δεκαετίες μετά την πλήρη ανταγωνισμό, την τεχνολογία και την αγορά πολύ ώριμη, έχει ουσιαστικά ομαλή πλεονεκτήματα παραγωγικότητας. Η επαφή έκθεση ανάλυσης της έρευνας της αγοράς οθόνη βιομηχανία που με τη δημοτικότητα της γραμμής παραγωγής υψηλής γενιάς, αγγίξτε βιομηχανία οθόνη θα είναι σύντομα η σταδιακή αγοράς και του χρηματιστηρίου, οι τοπικές στάδιο συνύπαρξη, για μια ακόμη φορά στράφηκε προς τη συνολική στάδιο διαγωνισμού χρηματιστηριακή αγορά. Σε αυτή τη διαδικασία μετασχηματισμού, ενημερώσεις τεχνολογία θα είναι η ίδια με την αναβάθμιση της ποιότητας, η βιομηχανία έχει γίνει μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάμψει την προσπέραση.

Όλο και περισσότερες λειτουργίες με τα άλλα ενσωμάτωση των προϊόντων της τεχνολογίας, της βιομηχανίας της αλυσίδας θα είναι όλο και πιο μακριά, 3D ένταξη προϊόν επαφή πίεσης μπορεί να πραγματοποιηθεί σε σχήμα και λειτουργία, για την πρωτεύουσα στην αλυσίδα της βιομηχανίας οθόνη αφής, για να παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες. Εκτός από τις ισχυρές δυνατότητες της έρευνας και της ανάπτυξης του λογισμικού, η τεχνολογία 3D ελέγχου αφής πίεσης σχετίζεται επίσης με την κατασκευή και τη συναρμολόγηση του αισθητήρα. Λόγω της παραγωγής και την εφαρμογή της διαδικασίας συναρμολόγησης του αισθητήρα, οι περισσότερες από τις διαδικασίες και αφής εμφανίζει την παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής που είναι συμβατές, 3D αναμένεται να αγγίξει έως και την πίεση, οι υπάρχουσες επιχειρήσεις οθόνη αφής θα αυξήσει άμεσα σε 3D πίεση στην επενδυτική ικανότητα των προϊόντων αφής.

Προβλέψεις της βιομηχανίας, 3D αφής πίεση ενσωματωθούν στην υπάρχουσα μονάδα οθόνη αφής η οποία είναι πιθανό να είναι η ίδια με την προηγούμενη πλήρη εφαρμογή της τεχνολογίας, της τεχνολογίας κάλυψη 2.5D, κλπ, θα γίνει η βιομηχανία είναι δύσκολο να αντιστραφεί η αγορά. Ωστόσο, από την τρέχουσα κατάσταση της βιομηχανίας, η ανάντη της αλυσίδας εφοδιασμού στην πίεση 3D για τις τεχνολογίες αφής και των πόρων αποθέματα είναι ελαφρώς μικρότερη, η δημοτικότητα του 3D αφής πίεση, είναι πιθανό να σπάσει το υπάρχον πρότυπο της βιομηχανίας οθόνη αφής.

Καθώς η Κίνα εξαρτήματα οθόνη αφής κατασκευή είναι μία από τις κύριες θέσεις, αγγίξτε μεγαλύτερη βάση επεξεργασία του κόσμου της μονάδας απεικόνισης 3D, αφή έκρηξη πίεση, θα δώσει κινεζική τη βιομηχανία οθόνη αφής για να φέρει ένα νέο κύμα ανάπτυξης, αλλά θα δημιουργήσει και προετοιμάσει τα υλικά ανάντη κατασκευαστές σε περαιτέρω όφελος, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις.

Εκτιμάται ότι το μέλλον της πίεσης 3D της Κίνας θα είναι ισοδύναμο με το μέγεθος του μεγέθους της αγοράς της υπάρχουσας πλήρως ταιριάζει στην αγορά, και θα συνεχίσει να αυξάνεται με την κινεζική μάρκα του κινητού τηλεφώνου, η συνολική παραγωγική ικανότητα της αγοράς θα συνεχίσει να επεκτείνεται. Αν ο απόλυτος αριθμός των αποστολών από την άποψη, το μέλλον της 3D ικανότητας αφής πίεση θα συνεχίσει να συγκεντρώνεται στις κινεζικές μάρκες για να χωνέψει. Κατά μία έννοια, ανεξάρτητα από το πώς το σχήμα των αλλαγών συσκευή προβολής αφής, ο αριθμός των λειτουργική ολοκλήρωση, το μέλλον της κύριας μάχης του κύριου ανταγωνισμού στην αγορά εξακολουθεί να είναι η κινεζική αγορά.