info@panadisplay.com
Υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους BOE συνεργάζεται με HUAWEI

Υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους BOE συνεργάζεται με HUAWEI

Mar 28, 2017

Μέρος της επόμενης γενιάς iPhone μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με οθόνη OLED, φαίνεται να είναι ένα σίγουρο πράγμα. Της Νότιας Κορέας μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πρόσφατα την είδηση ότι η Apple και η Samsung είναι πιθανό να έχουν υπογράψει τη συμφωνία παραγγελίες OLED για 2,6 δισ. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, μήλο αναμένεται να διατάξει 75 εκατομμύρια τεμάχια των OLED από την οθόνη προβολής Samsung, αντιπροσώπευαν το 14% της παραγωγής οθόνης OLED, η Samsung θα λάβουν 56% της οθόνης, OPPO και νίνο θα εξασφαλίσει 13% και 10% της οθόνης OLED μερίδιο. Samsung και η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει.

1490576502347098833.jpg

Αν η είδηση είναι αληθινή, Samsung, μήλο, OPPO, ζωή αντιπροσώπευαν το 93%, το υπόλοιπο, ήταν αρκετά περιορισμένη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω έσπασε το εμπορικό σήμα, δεν περιλαμβάνονται στη Samsung δικαστήριο το 2016, η σημερινή Κίνα κινητό τηλέφωνο της αγοράς ως «ηγετική» HUAWEI.

Ωστόσο, η πρόσφατη είδηση ισχυρίστηκε ότι η OLED οθόνη που HUAWEI και οι εγχώριες κατασκευαστές πάνελ BOE συνεργάστηκε ήταν επιτυχής μαζική παραγωγή, όμως, η Huawei και η επίσημη BOE δεν αποκαλύπτουν τις σχετικές πληροφορίες. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει δυνατό και το κίνητρο για HUAWEI που εμπλέκονται στον τομέα των πάνελ:

Άμεση κίνητρο: να λύσει το πρόβλημα τροφοδοσίας κεντρικής οθόνης του κινητού

Παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή μεγάλου μεγέθους δεν είναι ακόμη ώριμη, αλλά το μικρό μέγεθος της οθόνης OLED, έχει γίνει πολλή τηλέφωνο ναυαρχίδα πρότυπο, σύμφωνα με την αντίληψη του συγγραφέα, τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

1. Φως υλικό, ευαισθησία αφής είναι υψηλότερη?

2. Φωτεινό χρώμα, υψηλής αντίθεσης, για να εξασφαλίσει ένα καλό αποτέλεσμα προβολής?

3. το φως που εκπέμπουν υλικό, η γενική χρήση σχετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, εξασφαλίζοντας έτσι ένα σχετικά καλύτερο αποτέλεσμα αντοχή?

4. πλαστιμότητας είναι καλό, μπορεί να κάνει την κατάσταση της επιφάνειας, ή ακόμα και στο «αναδίπλωση» της ανάπτυξης, έτσι για να φέρει περισσότερο χώρο για το σχεδιασμό του προϊόντος.

Επιπλέον, η τεχνολογία καρφί πιστεύει ότι η χρήση της OLED οθόνης σε αυτό το στάδιο, υπάρχουν δύο σημεία: κατ 'αρχάς, τραβήξτε το υψηλής τονικότητας προϊόν (χρησιμοποιούνται κυρίως σε high-end προϊόντα), δύο και το σχηματισμό της διαφοράς.

s η στρατηγική του προϊόντος high-end σε σχετικά υψηλή θέση της HUAWEI, το 2016 για να ακολουθήσει μια κυρτή OLED σχεδιασμό της οθόνης, στη σημερινή κινητά κατάσταση του ανταγωνισμού στην αγορά του τηλεφώνου, ώστε να μην είναι αντίθετη προς το άκυρη εκκίνηση, τη συνεχή εφαρμογή των OLED οθόνη το προϊόν, είναι σχεδόν αναπόφευκτη επιλογή.

Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι το 2016 το 3ο τρίμηνο, η Samsung παγκόσμιο έλεγχο των ευέλικτων πάνελ OLED της μερίδιο αγοράς 93,7%, το μερίδιο αγοράς των μικρών και μεσαίων πίνακα μεγέθους είναι τόσο υψηλές όσο το 31,8%, η συνολική αξία των 28,5% περισσότερο από ό, τι το δεύτερο JDI και τρίτη LGD. Σε αυτήν την περίπτωση, η τεχνολογία οδηγείται HUAWEI, μπορεί να είναι άμεσα εμπλεκόμενα στην περιοχή του πίνακα, επειδή η τεχνολογία καρφί που, εκτός από την επίλυση του προβλήματος, έχει μια μεγαλύτερη διάταξη.

Βαθιά κίνητρο: η κατασκευή της βιομηχανικής αλυσίδας κλειστό βρόχο, επεκτείνοντας την ανταγωνιστικότητα

Δεν είναι πλέον μιλάμε για τη σύλληψη μέχρι τη Samsung και την Apple σε πέντε χρόνια, είναι η ενσάρκωση της πραγματιστική στυλ HUAWEI, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Huawei και η Samsung και η Apple, η εξαφάνιση των ανταγωνιστικών σχέσεων. Ο διαγωνισμός μεταξύ HUAWEI και η Samsung, η Apple, δεν είναι μια απλή εγχώρια αγορά συνήθη πόλεμο τιμών, αλλά πρέπει να είναι η τεχνική δύναμη και την ικανότητα να ελέγχει τον αγώνα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σύμφωνα με αυτή την παρατήρηση, HUAWEI, η Samsung, η Apple στο κινητό τηλέφωνο ως μάρτυρας σχηματισμό τσιπ έξυπνο κλειδί, και τα σχετικά πλεονεκτήματα της Apple βρίσκεται στο επίπεδο του λογισμικού και του συστήματος? ταυτόχρονα, αν και το μήλο δεν έχουν σχηματίσει η βιομηχανική αλυσίδα έκλεισε μόνη της, αλλά έχει σημαντική ικανότητα ελέγχου στην κατάντη, κυρίως με τους προμηθευτές διαπραγματευτική ισχύ? Samsung στον τομέα κινητής τηλεφωνίας δημιουργεί ουσιαστικά μια πλήρη κλειστού βρόχου της δικής της βιομηχανικής αλυσίδας.

Ο συγγραφέας πιστεύει ότι το κλειδί για την επέκταση της ανταγωνιστικότητας της HUAWEI τηλέφωνα, αλλά και να κατανοήσουν καλύτερα την αλυσίδα εφοδιασμού. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, δεν υπάρχει είδηση ότι HUAWEI ήρθε στην αλυσίδα εφοδιασμού σύμφωνα με τις αναθεωρημένες πρώτα γερά · αγαθά, δεδομένου ότι το αρχικό 38 εκατομμύρια μειώθηκε σε 35 εκατομμύρια μονάδες, στη συνέχεια, γνώστες αναφέρονται στην ίδια την αλυσίδα εφοδιασμού ή το σφιχτό ικανότητα. 2015, υπάρχει είδηση ότι λόγω της περιορισμένης προσφοράς της οθόνης Samsung AMOLED, OPPO μπορεί να μειώσει την παραγωγική ικανότητα.

Οι πηγές αναφέρουν, HUAWEI, OPPO και ζωή από την Apple με τη Samsung, με τη σειρά του πίνακα OLED δημιουργήσει συμμαχία, έχει ως στόχο την προώθηση άλλων προμηθευτών OLED οθόνη για να βελτιωθεί η ικανότητα, αλλά και για να ενισχυθεί η ικανότητα ελέγχου της βιομηχανικής αλυσίδας. Αλλά για την τεχνολογία με γνώμονα HUAWEI, ανεξάρτητη έρευνα και την ανάπτυξη, αυτο που χτίστηκε βιομηχανικής αλυσίδας κλειστό βρόχο, ίσως μια καλύτερη επιλογή.

Πιθανή κίνητρο: έτοιμοι να εισέλθουν στην τηλεόραση + δοκιμάσουν νέα σημεία ανάπτυξης

Εκτός από το επιχειρηματικό κινητό τηλέφωνο, HUAWEI μπορεί επίσης να έχουν άλλες σκέψεις.

Παρατήρησα ότι το τέλος του περασμένου έτους, να ζητήσει από ένα χρήστη με το «HUAWEI τερματικό», προσέλκυσε πολλή προσοχή, σε απάντηση στο «TV πωλήσεις HUAWEI» αυτό το θέμα, «HUAWEI είπε ότι δεν υπάρχει» τερματικός σταθμός «αλλά» σε αναμονή για ένα ημέρα για να δείτε HUAWEI τηλεόραση».

Προηγουμένως, HUAWEI έχει φημολογείται ότι θα είναι μια νέα τηλεόραση. Στην επιχείρηση καταναλωτής έχει υψηλές προσδοκίες, ενώ υπάρχει διάταξη στο κουτί τηλεόραση, ενώ στον τομέα της μεταποίησης, της έρευνας και της ανάπτυξης, ποιοτικού ελέγχου έχει ένα καλό θεμέλιο της HUAWEI, είναι πιθανό να εμπλακούν στο τερματικό τηλεόραση. Λάβετε μέρος στην επιχείρηση του πίνακα, είναι δυνατό να περαιτέρω στην ευκαιρία HUAWEI τηλεοπτική αγορά.

Επιπλέον, εκτός από την αρχική επιχείρηση, HUAWEI είναι επίσης δυνατό να προσπαθήσει να πάρει νέα σημεία ανάπτυξης των επιχειρήσεων μέσω της τεχνολογίας. Μετά από ανεξάρτητο τσιπ HUAWEI Ε & Α, υπάρχει η άποψη ότι, HUAWEI θα εξόδου η σχετική τεχνολογία, ωστόσο, ενδείξεις, όπως HUAWEI κινητό τηλέφωνο για να εισέλθουν στην high-end αγορά σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, HUAWEI δεν θα πρέπει να είναι ξένες προσφοράς, αλλά υπάρχουν δεν ήταν σημειώνονται προφανής πάνελ ετικέτα είναι διαφορετική.

Τέλος, το τελευταίο πρόβλημα είναι ότι η ΒΟΕ δεν θα συνεργαστεί με την επιτροπή HUAWEI OLED. Πρόσφατα, υπάρχει είδηση ότι η Apple έχει με BOE της Κίνας, ηλεκτρονικά Huaxing, μικροηλεκτρονική Tianma, και Hui οπτοηλεκτρονική, Kunshan και την κατάσταση της επιστήμης και της τεχνολογίας έξι εταιρείες για να συζητήσουν OLED. Δοκιμή AMOLED οθόνη της Apple έχει γίνει για αρκετούς μήνες, και μπορεί να εξετάζει το επόμενο έτος ΒΟΕ θα ενταχθούν στον κατάλογο των προμηθευτών.

Παρ 'όλα αυτά, στην τεχνολογία των νυχιών φαίνεται ότι αυτό δεν επηρεάζει τη συνεργασία μεταξύ της ΒΟΕ και HUAWEI. Στα τέλη του περασμένου έτους, υπάρχει είδηση ότι η ΒΟΕ στο Σιτσουάν αυτά τα δύο OLED γραμμές παραγωγής, κυρίως για να καλύψει τις ανάγκες των μελλοντικών πελατών της Lenovo και HUAWEI δημιουργήσει ζήτηση.