info@panadisplay.com
Η οθόνη του αυτοκινήτου είναι την παραμονή του βραχίονα

Η οθόνη του αυτοκινήτου είναι την παραμονή του βραχίονα

Mar 17, 2018

Πεκίνο ώρα 03 μήνες 15 ειδήσεις, 2018 βιομηχανία οθόνη αφής και την ανάλυση των προοπτικών καταμερισμού της αγοράς. Η οθόνη αφής είναι μια συσκευή αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή, καλύπτεται στην οθόνη, ο χρήστης αγγίζει την οθόνη, η οθόνη αφής εντοπίζει τη θέση του σημείου επαφής, την κατεύθυνση κίνησης και την ταχύτητα και μεταδίδει το σήμα στον υπολογιστή, πραγματοποιεί την αλληλεπίδραση μεταξύ του χρήστη και του υπολογιστή. Η εμφάνιση της οθόνης αφής παρουσιάζεται ως ταινία που μπορεί να συνδεθεί στην οθόνη, όπως η οθόνη αφής που χρησιμοποιείται στα κινητά τηλέφωνα. Ορισμένες οντότητες δεν υπάρχουν στην οθόνη, αλλά ένα πλαίσιο κατάλληλο για το περίγραμμα της οθόνης. Η μορφή της υπέρυθρης οθόνης αφής και της οθόνης αφής εικόνας είναι ένα κουτί. Όταν εργάζεστε, υπάρχει μια αόρατη σχάρα επαγωγής υπερύθρων στην επιφάνεια της οθόνης.


Η ανάπτυξη της βιομηχανίας οθόνης αφής στην Κίνα: οι αποστολές οθόνης αφής είναι υψηλές και υψηλές


Τα τελευταία χρόνια, με γνώμονα τα ηλεκτρονικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, όπως το μήλο, η βιομηχανία touchscreen αναπτύσσεται ολοένα και πιο βαθιά και ο τομέας της επέκτασης είναι όλο και πιο εκτεταμένος. Έχει εισέλθει στο ξέσπασμα της ποιοτικής αλλαγής από τη συσσώρευση της ποσότητας. Η ηπειρωτική Κίνα είναι η παγκόσμια βάση παραγωγής ηλεκτρονικών. Με την ανάπτυξη των έξυπνων τηλεφώνων, Pad, Win8 supershopbooks και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα, η αποστολή της οθόνης αφής αυξάνεται επίσης. Η βιομηχανία αφής στην ηπειρωτική Κίνα έχει νέα χαρακτηριστικά.


Διάγραμμα 1: νέα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης της βιομηχανίας οθόνης αφής στην Κίνα


Σύμφωνα με την προοπτική βιομηχανία Ινστιτούτο Ερευνών κυκλοφόρησε το "2018-2023 χρόνια κινεζική οθόνη αφής βιομηχανία ζήτηση της πρόβλεψης στρατηγικού σχεδιασμού και της έκθεσης ανάλυση των επενδύσεων" τα στοιχεία, 2010-2016 χρόνια αποστολές Κίνας αφής πίνακα έδειξε ταχεία ανάπτυξη, έξι χρόνια πριν από το μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης είναι σε υψηλό επίπεδο, αντανακλώντας την ταχεία ανάπτυξη της κινεζικής οθόνης αφής της βιομηχανίας. Το 2015, οι αποστολές πίνακα επαφής της Κίνας ήταν 760 εκατομμύρια 680 χιλιάδες, αυξημένες κατά 33% κατά την ίδια περίοδο. Το 2016, οι αποστολές πίνακα αφής της Κίνας ήταν 849 εκατομμύρια 820 χιλιάδες, αυξημένες κατά 12% κατά την ίδια περίοδο.


Διάγραμμα 2: Μεταφορές 2010-2017 και ρυθμός ανάπτυξης της επιτροπής αφής της Κίνας (μονάδα: εκατομμύρια,%)

Κινητή οθόνη αφής: η αύξηση των αποστολών smartphone έχει προωθήσει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων με κινητή οθόνη αφής ως κύρια δραστηριότητα.


Χάρη στη συνεχή πρόοδο της τεχνολογίας, όπως ημιαγωγών, ελέγχου αφής, αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάμερας και ούτω καθεξής, το έξυπνο τηλέφωνο έχει γίνει σταδιακά μια άκαμπτη ζήτηση της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Προς το παρόν, η αντικατάσταση της λειτουργικής μηχανής έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί. Σε 1-9 μήνες του 2017, οι αποστολές smartphone της Κίνας αντιπροσώπευαν το 95% της συνολικής αγοράς κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα, ενώ τα smartphones εισήλθαν στην εποχή του παιχνιδιού.


Διάγραμμα 3: 2012-2017 Q3 κινεζικές αποστολές smartphone και ρυθμός ανάπτυξης (μονάδα: εκατομμύρια,%)


Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι πέντε κορυφαίοι κατασκευαστές έξυπνων τηλεφώνων στην αγορά της Κίνας του 17Q3 είναι HUAWEI, OPPO, vivo, κεχρί και μήλο και η μάρκα του εγχώριου κινητού τηλεφώνου έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο. Από το αντίστοιχο μοντέλο πωλήσεων μάρκας, το iPhone, το OPPO επικεντρώνεται περισσότερο στο μοντέλο ναυαρχίδας, ο ρυθμός συγκράτησης του μοντέλου top5 είναι σχετικά υψηλός, ενώ τα προϊόντα HUAWEI περισσότερο, για όλους τους τύπους χρηστών έχουν το κατάλληλο επίπεδο μοντέλου προϊόντος, Το Mate 9 ήταν σχετικά μικρό.


Διάγραμμα 4: 2017 Q3 Κινέζικα μερίδα smartphone smartphone (μονάδα:%)


Η ZTE και η HUAWEI, η οποία κατέκτησε την ώριμη τεχνολογία, ξέσπασε σε έξυπνα τηλέφωνα και πραγματοποίησε σημαντικές ανακαλύψεις μέσω της ναυαρχίδας των προϊόντων low-end και βασιζόμενη σε κανάλια όπως οι φορητοί υπολογιστές και οι φορείς εκμετάλλευσης της Unicom. Ακολουθούμενη από τη σταδιακή ανάκαμψη της Lenovo, Changhong, Konka και άλλες εγχώριες μάρκες είναι επίσης στο σκοτάδι? OPPO, Jin και άλλες λειτουργίες πολυμέσων αιχμής στις εγχώριες μάρκες κινητών τηλεφώνων, άρχισαν επίσης να μετατοπίζονται σε έξυπνο κινητό τηλέφωνο.


Η αύξηση των αποστολών έξυπνων τηλεφώνων έχει προωθήσει την ανάπτυξη της επιχείρησης με την κινητή οθόνη αφής ως την κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα. Προς το παρόν, οι Φιλιππίνες, η τεχνολογία Changxin, όπως οι κατασκευαστές οθονών αφής, είναι πλήρως εξοπλισμένες με τις εταιρείες ZTE, HUAWEI, Samsung, LG και άλλους μεγάλους γιγαντιαίους κατασκευαστές.


Οθόνη αφής αυτοκινήτου: η οθόνη του αυτοκινήτου είναι στην παραμονή του βραχίονα


Με τους καταναλωτές που χρησιμοποιούνται ήδη στη χρήση των smartphones και των υπολογιστών tablet στην καθημερινή τους ζωή, οι οθόνες αφής ολοένα και περισσότερο γίνονται όλο και περισσότερο σε αυτοκίνητα. Σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται σε εξέλιξη, το 2017, οι αποστολές οθονών αφής του οχήματος αναμένεται να είναι 50 εκατομμύρια, αυξημένες κατά 11% από 45 εκατομμύρια το 2016. Το σημαντικότερο είναι ότι στην αγορά αυτοκινήτων του 2017 η χωρητικότητα της χωρητικής οθόνης αφής αναμένεται να υπερβεί η παραδοσιακά κυρίαρχη οθόνη αφής.


Διάγραμμα 5: 2016-2017 αποστολές οθόνης αφής στην Κίνα (μονάδα: 10000 μονάδες)


Τώρα η οθόνη του αυτοκινήτου δείχνει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένων, τόσο από το αυτοκίνητο όσο και από το εξωτερικό. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές επικαιροποιημένες εφαρμογές που πρέπει να αγγίξουν τα πάνελ οθόνης. Μετατρέπει το ρόλο των οθονών οχημάτων από την απλή οπτική παρουσίαση πληροφοριών σε πραγματική διασύνδεση ανθρώπινων μηχανών. Με την αύξηση των δεδομένων εμφάνισης, αυτός ο μετασχηματισμός οδηγεί τη σχεδίαση της ζήτησης της οθόνης σε ένα ολοένα και πιο εύκολο σχέδιο, το οποίο ενσωματώνει μεγαλύτερο μέγεθος, μη ορθογώνιο σχήμα ή επιφάνεια και υψηλότερη ανάλυση.


Η κατάσταση λειτουργίας των εταιρειών με οθόνη αφής τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2017: σχεδόν όλα τα σημαντικά κέρδη επιτεύχθηκαν


Δεδομένου ότι η κινεζική ηπειρωτική χώρα έχει μεγάλη ικανότητα αγοράς και μεγάλο επίπεδο κατανάλωσης, πολλοί κατασκευαστές έχουν τα δικά τους τμήματα της αγοράς. Επί του παρόντος, οι κατασκευαστές προϊόντων ανθεκτικών στην οθόνη αφής όπως η Fuyang, η Huayi, το φωτοηλεκτρικό κύκλωμα, η οθόνη Petai, η Wenming, η Toptouch, η ηλεκτρονική Watson, εξακολουθούν να δεσμεύονται να επεκτείνονται στη βιομηχανική αλυσίδα στη μέση της αφής, να προσπαθήσουν να διατηρήσουν ένα δικό τους μερίδιο αγοράς. Η CSG, LEYBOLD tech, Pegasus A και άλλοι κατασκευαστές mainstream οθόνη αφής για την ανάπτυξη της οθόνης αφής OGS, οθόνη αφής για να εξασφαλιστεί η ηγετική τους θέση στην αγορά.


Τα αποτελέσματα των τριών πρώτων τριμήνων του 2017, τα οποία έχουν αποκαλυφθεί από πολλές εταιρείες και εταιρείες που σχετίζονται με την οθόνη αφής, έχουν σχεδόν επιτύχει σημαντικά κέρδη. Αυτό προκάλεσε μια τεχνολογία μακρών επιστολών, τεχνολογία LEYBOLD, τεχνολογία o-φιλμ, υπερηχητική ηλεκτρονική και άλλες εισηγμένες εταιρείες για να επενδύσουν στην κατασκευή νέων κτιρίων ή επέκτασης.


Διάγραμμα των λειτουργικών επιδόσεων των εταιρειών με οθόνη αφής της Κίνας εισηγμένες στο τρίμηνο του 6: 2017 (μονάδα: δισεκατομμύρια γιουάν,%)