info@panadisplay.com
Η τάση της πολωτικής ταινίας που κατασκευάζεται στην Κίνα

Η τάση της πολωτικής ταινίας που κατασκευάζεται στην Κίνα

Mar 10, 2018

Τα τελευταία χρόνια, με την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας LCD υψηλής παραγωγικής επιφάνειας της Κίνας, η σχετική ανάπτυξη της αλυσίδας της βιομηχανίας βρίσκεται επίσης σε πλήρη εξέλιξη, η οθόνη επίπεδης οθόνης Polaroid ως μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες υποστηρικτικών υλικών, εισήγαγε επίσης μια σπάνια ευκαιρία ανάπτυξης και σταδιακά localization, σε αυτή τη διαδικασία, Shenzhen City τρεις tiptop φωτοηλεκτρική Polytron Technologies Inc (στο εξής συντομογραφία: Sanli παίζει το ρόλο του πρόδρομου φάσματος), το μέλλον θα συνεχίσει να απολαμβάνει το τεράστιο ανάπτυξη χώρο localization εναλλακτική polarizer.

104G12E2-0.jpg

Στις 25 Φεβρουαρίου του 2018, η εταιρεία κυκλοφόρησε 2017 ετήσιες επιστολές αποτελεσμάτων, το 2017 η εταιρεία πέτυχε συνολικά έσοδα 818 εκατομμυρίων γιουάν, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 2,14%. που αποδίδεται στους μετόχους των εισηγμένων εταιρειών καθαρά κέρδη 82 εκατομμυρίων 433 χιλιάδων και 200 γιουάν, που αντιπροσωπεύουν αύξηση 13,20%, μετά την αφαίρεση των μη αποδοτέων στους μετόχους των εισηγμένων εταιρειών καθαρά κέρδη 63 εκατομμύρια 74 χιλιάδες και 300 γιουάν, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι υποχώρησε ελαφρά.


Από αυτή την άποψη, τα τρία φυσικά είπε 2017 χρόνια έλαβε 22 εκατομμύρια 722 χιλιάδες και 900 γιουάν των κρατικών επιδοτήσεων, αυξήθηκε σημαντικά σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ο ρυθμός ανάπτυξης ήταν 187,32%? δύο είναι η περίοδος για την κάλυψη της ζήτησης νέων προϊόντων και των αυξημένων επενδύσεων στην έρευνα και ανάπτυξη, που αναπτύχθηκε το 2017 με κόστος 65 εκατομμυρίων 858 χιλ. και 100 γιουάν, αύξηση 49,70% σε σύγκριση με το 2016.


Σπάστε την εξάρτηση Polaroid από το ιστορικό εισαγωγής

Όπως γνωρίζει όλοι, η πολωτική ταινία υψηλού τεχνικού κατωφλίου, πριν από την αγορά που κυριαρχείται από διάφορους σημαντικούς κατασκευαστές της χημείας της LG, της χημείας, κλπ. Sumitomo ensequence ξένο μονοπώλιο. Αλλά με τη μεταφορά της παγκόσμιας επιχείρησης πάνελ στην εγχώρια αγορά, διαμορφώθηκε επίσης η τάση της πολωτικής μεταφοράς της βιομηχανίας στην ηπειρωτική χώρα. Για την αυξανόμενη εγχώρια παραγωγική ικανότητα, αυξάνεται η επείγουσα ζήτηση για τον εντοπισμό της πολωτικής ταινίας.


Η προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο δείχνει ότι η άνοδος της βιομηχανίας πάνελ σε μια περιοχή πρέπει να συνοδεύεται από την ταχεία ανάπτυξη των υποστηρικτικών βιομηχανιών στο παγκόσμιο πάνελ, την παλίρροια της βιομηχανίας μεταφορών τρίτου πάνελ, την κατασκευή μεταλλικών πάνελ της Κίνας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να γίνει ο πρώτος στον κόσμο, και η πολωτική ομάδα υγρών κρυστάλλων ως τις σημαντικότερες πρώτες ύλες, η ανάπτυξή της εξακολουθεί να υπόκειται στη Νότια Κορέα Ταϊβάν καταστέλλουν τους ανταγωνιστές ανταγωνιστές όπως τα πλεονεκτήματα παραγωγικότητας και τα τεχνικά πλεονεκτήματα, αλλά η τάση της βιομηχανικής μεταφοράς, οι ιάπωνες κατασκευαστές ουσιαστικά δεν έχουν νέα παραγωγική ικανότητα, ειδική άδεια της τεχνικής συνεργασίας, η Νότια Κορέα Ταϊβάν κατασκευαστές polarizer είναι επίσης ενεργά στην επέκταση των εγχώριων, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους εγχώριους κατασκευαστές σε αυτό το στάδιο της επέκτασης της περιόδου παράθυρο είναι.


Ως πρωτοπόρος πρωτοπόρος Polaroid, είναι δύσκολο να κατανοηθούν τρεις φυσικές αντιλήψεις στον τομέα των προβλημάτων και των δυσκολιών των πολωτών σε άλλες επιχειρήσεις, αλλά να επιμείνουμε στην ανάπτυξη και τη συνεχή συμβολή, στην υποστήριξη της κυβέρνησης και της βιομηχανίας, εκτός από την τελική ολοκλήρωση ο ανταγωνισμός με τις ξένες επιχειρήσεις στην ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό, και ο πρώτος για να σπάσει το εγχώριο μέσο και μεγάλο μέγεθος TFT πολωτική ταινία όλο το ιστορικό της εξάρτησης από τις εισαγωγές.


Επί του παρόντος, τρία φυσικά έχουν πολλές εφαρμογές για να καλύψουν την κατάντη ζήτηση της παραγωγικής ικανότητας της Polaroid. Οι τύποι προϊόντων περιλαμβάνουν TN polarizer, πολωτή STN, πολωτή TFT, πολωτή OLED και πομπό τρισδιάστατου γυαλιού. Το πραγματικό πάχος του προϊόντος είναι το λεπτότερο που έχει φτάσει τα 90m και μπορεί να προσφέρει προϊόντα 120m, 130m, 150m, 210m και άλλα προϊόντα διαφορετικού πάχους. Ταυτόχρονα, η εταιρεία μπορεί να παρέχει διαφορετικούς τύπους και προϊόντα που ταιριάζουν με το πάχος για να υποστηρίξουν το σχεδιασμό προϊόντων των πελατών σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών τους και να αναπτύξουν από κοινού ειδικά προϊόντα με πολλούς πελάτες.


Η άνοδος της βιομηχανίας πάνελ της Κίνας και η τάση της πολωτικής ταινίας στην Κίνα

Η Polarizer, ως μία από τις βασικές πρώτες ύλες της οθόνης LCD, υποστηρίχθηκε έντονα από την εθνική βιομηχανική πολιτική. Τα τελευταία χρόνια, το κράτος έχει αυξήσει συνεχώς την υποστήριξή του στη βιομηχανία επίπεδης οθόνης, ειδικά στον κλάδο των πάνελ LCD.


 

Προς το παρόν, η εγχώρια παραγωγική ικανότητα LCD πάνελ έχει κατατάσσεται στην πρώτη θέση στον κόσμο, ενώ οι εγχώριοι κατασκευαστές πάνελ επιτάχυνε ακόμα περισσότερο την παραγωγή υψηλής τεχνολογίας παραγωγής πάνελ παραγωγής και την προώθηση της εγχώριας ζήτησης Polaroid, παρά την αύξηση των ξένων επενδύσεων στην εγχώρια κατασκευαστική ικανότητα παραγωγής, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ προσφοράς και ζήτησης.


Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, η τρέχουσα εγχώρια Polaroid αντιπροσώπευε λιγότερο από το 40% της εγχώριας ζήτησης, έως το 2019 το ποσοστό αυτάρκειας αναμένεται να αυξηθεί στο 65%, αναμένεται να 2019 εγχώρια ζήτηση για TFT-LCD πίνακα Polaroid polarizer εργοστάσιο περίπου 185 εκατ. τετραγωνικά μέτρα, OLED ανάγκες περίπου 9 εκατομμύρια 580 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, και σχεδόν όλα αυξάνουν τη ζήτηση για σχεδιασμό χωρητικότητας? έως το 2019 οι εγχώριοι κατασκευαστές εξετάζουν την προσφορά μόνο 120 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ προσφοράς και ζήτησης, ως ένα από τα υλικά πυρήνα πίνακα πυρήνα, το κόστος πάνελ αντιπροσώπευε περίπου 10%, για να επιταχύνει τον εντοπισμό των υλικών είναι ένα από τα σημαντικά σημεία εκκίνησης για τους επόμενους παραγωγούς πάνελ στο μέλλον για την περαιτέρω βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του κόστους, σύμφωνα με τους κανόνες της βιομηχανίας - η άνοδος της κατάντη αντικατάστασης υλικού προς τα κατάντη επιταχύνει την εσωτερική κίνηση. Με την ταχεία αύξηση της ζήτησης και την αύξηση των εγχώριων κατασκευαστών πάνελ, ο εσωτερικός πολωτής θα προωθήσει την καλύτερη ευκαιρία για ανάπτυξη. Τρεις φυσικοί θα πάρουν αυτόν τον άνεμο, θα γίνουν μια βιομηχανία πολωτικού κινηματογράφου ανυψωμένη άμεσα σε μια υψηλή θέση, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων με διεθνή ανταγωνιστικότητα.