info@panadisplay.com
Το Πλαίσιο αυτοκινήτου θα γίνει ένα νέο Flashpoint στη βιομηχανία LCD πάνελ

Το Πλαίσιο αυτοκινήτου θα γίνει ένα νέο Flashpoint στη βιομηχανία LCD πάνελ

Mar 07, 2017

Με τη συνεχή επέκταση της παραγωγικής ικανότητας, η βιομηχανία LCD σταδιακά αυξάνεται στο ποσοστό διείσδυσης στην αγορά της ανάπτυξης. Παρά το γεγονός ότι μετά το κύμα άγριος, αλλά η δεσπόζουσα θέση της βιομηχανίας οθόνη LCD τηλεόραση σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα μπορούσε να σπάσει? ρολόι καθρέφτη υλικό προηγούμενη γυαλί πολλαπλών ορυκτό κρύσταλλο, ζαφείρι, συνθετικό γυαλί ή αντι τυφλώνουν καθρέφτη, αλλά έξυπνα ρολόγια και άλλα wearable τεχνολογίας εξοπλισμό και τη ζωή των καταναλωτών ολοένα και πιο κοντά την ίδια στιγμή, το υλικό δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες για την εμφάνιση περισσότερων αναλυτικές πληροφορίες και την αφή το χέρι, η οθόνη LCD έχει ως εκ τούτου έχουν επιλεγεί να αποτελέσει μέρος μιας έξυπνο ρολόι, Nokia ξεκίνησε πρόσφατα τις τελευταίες έξυπνα ρολόγια Withings χάλυβα ΥΕ θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη υγρών κρυστάλλων, με σκοπό την επίτευξη όλων των ειδών της οθόνης πληροφοριών? BOE (BOE) θα λάβει επίσης το προβάδισμα στην Ιαπωνία ξεκινήσει τη διαφανή οθόνη υγρών κρυστάλλων, η κύρια αγορά-στόχο για καταστήματα λιανικής πώλησης, εστιατόρια και πολυτελή καταστήματα.

Ωστόσο, ακόμη και με την τρέχουσα τάση του μεγέθους των καταναλωτών είναι πιο εμφανής, αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί το μέγεθος των μικρών και μεσαίου μεγέθους, είτε όσον αφορά την απόδοση ή την ικανότητα διατηρείται ακόμα ένα πλεονέκτημα. Ομοίως, για να πούμε ότι η μελλοντική ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων οθόνη μεγέθους LCD στον τομέα των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης θα πέσει οπουδήποτε, θα πρέπει να αναφέρουμε το πεδίο αυτοκινήτου.

Καθ 'όλη την παγκόσμια αγορά του αυτοκινήτου, αν είναι παραγωγής ή των πωλήσεων, δείχνουν μια τάση αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Κάτω στην κινεζική αγορά το 2016, η εγχώρια αγορά αυτοκινήτου λόγω των ετήσιων πωλήσεων ξεπέρασε 28 εκατομμύρια μονάδες, από έτος σε έτος αύξηση του 14,5% και 13,7% εκθαμβωτική απόδοση για οκτώ συναπτά έτη κατέλαβε την πρώτη θέση στον κόσμο. Επιβατικό αυτοκίνητο κατηγορίας, η ταχεία αύξηση της παραγωγής και των πωλήσεων εξακολουθεί να είναι SUV, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 45,7% και 44,6%. Η ειδική κατάσταση της παραγωγής και εμπορίας των νέων οχημάτων ενέργειας είναι πιο αισιόδοξοι, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου δείχνουν ότι το 2016 η χρονιά της συνολικής παραγωγής της Κίνας των νέων οχημάτων ενέργειας 517.000, σημειώνοντας αύξηση 51,7%? πωλήσεις 507.000 οχημάτων, αύξηση 53%.

Πίσω από την έκρηξη στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, που προκαλείται από την οθόνη LCD της αγοράς οθόνη LCD για την περαιτέρω βελτίωση και την περαιτέρω ανάπτυξη. Σύμφωνα με τα σχετικά στατιστικά στοιχεία, αναμένεται έως το 2022, οι παγκόσμιες αποστολές οθόνη του αυτοκινήτου θα φθάσει 145 εκατομμύρια μονάδες. Ως «Blue Ocean» στην μετέπειτα εξέλιξη του πάνελ υγρών κρυστάλλων, κάθε μεγάλη επιχείρηση έχει επίσης καλή εμφάνιση και να αυξήσει την επιθυμία, να αναλάβει την πρωτοβουλία. Πραγματικά διεθνή πέρυσι να αυξήσει το high-end όχημα επενδύσεων έξυπνο τερματικό και προβολής του έργου και την κατασκευή του έργου? η ΒΟΕ θα είναι επίσης τα κύρια προϊόντα του συστήματος οθόνη του αυτοκινήτου περιορίζεται διεθνή εισόδημα κάτω από την εντολή του γενικού διευθυντή? Nichia Chemical Industries Ltd στην Ταϊβάν φορώντας Shenzhen σπίτι είναι πιο αισιόδοξοι για την ανάπτυξη της βιομηχανίας LED στην αγορά του αυτοκινήτου.

Το ίδιο και με τη δικτύωση αυτοκίνητο συνεχίζει να προοδεύει, το αυτοκίνητο είναι ήδη δεν είναι μόνο ένα εργαλείο μεταφοράς, αλλά έχει γίνει ένα ιδιαίτερα προστιθέμενη αξία της επιστήμης και της τεχνολογίας επίπεδο ανάπτυξης και συλλογής πληροφοριών και τη διαβίβαση, πληροφορίες για ένα σύστημα ανάλυσης δεδομένων, και οι άνθρωποι χρειάζονται να ασχοληθεί με την επεξεργασία των δεδομένων κίνησης είναι, επίσης, περισσότερη ανάπτυξη. Από αυτό, η αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων και οχημάτων, είτε πρόκειται για το βάθος ή πλάτος συνεχώς εμβάθυνση, η παραδοσιακή κατηγορία των μέσων δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στις τρέχουσες τάσεις των καταναλωτών. Η οθόνη LCD χρησιμοποιείται κυρίως για την πλάκα του οχήματος GPS, κεντρικό όργανο ελέγχου και του πίνακα ΜΕΝΤ ΜΕΣΑ, αλλά δεν είναι μόνο ο εξοπλισμός επί του σκάφους της ζήτησης οθόνη LCD ονομάζεται: «πρότυπο αεροσκάφος HUD (Head Up Display), το κεφάλι ψηλά οθόνη, που χρησιμοποιείται στην αγορά του αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια σταδιακά προχωρεί, με την άνοδο του οχήματος μπορεί άμεσα να εμφανιστεί, το παρμπρίζ και πληροφορίες προβολέα για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα οδήγησης χωρίς να προβλέπεται να γνωρίζουν τις συνθήκες λειτουργίας του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε η διαδικασία ασφαλή οδήγηση είναι βελτιωθεί σημαντικά.

Ως εκ τούτου, η ζήτηση για υγρών κρυστάλλων αυτοκινήτου αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, δεν είναι δύσκολο να κατανοηθεί. Σύμφωνα με την άποψή μου, υπάρχουν αρχές στις αρχές του προβλέψεις, το 2016 οι αυτοκινήτου αποστολές LCD θα φτάσει περίπου 120 εκατομμύρια μονάδες.

Η παραγωγή της οθόνης LCD αυτοκίνητο ιδιαίτερα εξατομικευμένων χαρακτηριστικών, αλλά και δείχνει ότι δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί και, συνεπώς, πιο σταθερή. Σε μακροπρόθεσμη βάση, η δυνητική αγορά αυτοκινήτου LCD είναι τεράστια.