info@panadisplay.com
SID Και DSCC φιλοξένησε το Trend Forum της αγοράς, ανάλυση της οθόνης αυτοκινήτου Βιομηχανία Τάσεις Καινοτομία

SID Και DSCC φιλοξένησε το Trend Forum της αγοράς, ανάλυση της οθόνης αυτοκινήτου Βιομηχανία Τάσεις Καινοτομία

Feb 20, 2017

Τ του είναι η πρώτη φορά για να δείξει μια επαγγελματική συνάντηση με την αυτοκινητοβιομηχανία, με ανυπομονησία την εβδομάδα το 2017 δείχνουν τη συμμετοχή σας.

Με την οθόνη ρυθμό επέκτασης του κεφαλαίου του οχήματος, SID ανακοίνωσε τη βιομηχανία οθόνη εταιρεία συμβούλων Σύμβουλοι Supply Chain Display (DSCC), στο Συνεδριακό Κέντρο LosAngeles κατά 21 - 26 Μάιος 2017, στην οθόνη SID κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το όχημα φόρουμ της αγοράς οθόνη, θα δείξει τη δυναμική έμφαση στη βιομηχανία και την ανατροφοδότηση της αγοράς, νέες ευκαιρίες στην αγορά.

Σύμφωνα με την Goldman Sachs, η τελευταία έκδοση της παγκόσμιας έρευνας επενδυτικό σχέδιο έδειξε ότι η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία μέγεθος της αγοράς της βιομηχανίας το 2025 θα φθάσουν 120 εκατομμύρια αποστολές, ευκαιρίες οθόνη LED στην αυτοκινητοβιομηχανία στοιχεία της εφαρμογής της βιομηχανίας. DSCC αναμένεται να εμφανίσει ο κλάδος σύστημα του οχήματος το 2015 με την περίοδο 2025 θα παρουσιάσει ρυθμό ανάπτυξης διψήφια, από το έτος 2025 θα φθάσει 15 δισεκατομμύρια μας. Το μεγαλύτερο μέρος του συστήματος οθόνη του αυτοκινήτου θα χρησιμοποιήσει LCD και οθόνη OLED πάνελ, για τη βιομηχανία πριν από τη χρήση της κλίμακας θα είναι άνευ προηγουμένου.

Φόρουμ οχημάτων της αγοράς οθόνη θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δείχνουν, θα σας φέρει μια σειρά από αναδυόμενες τάσεις της τεχνολογίας και τις ευκαιρίες στη βιομηχανία, στις 23 Μαΐου, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια αυτής οι κατασκευαστές αυτοκινήτων μπορούν να βρουν καλό τους προμηθευτές να παρέχουν την ψυχαγωγία, απεικόνιση των οχημάτων, την ασφάλεια του συστήματος και άλλες λύσεις λειτουργία, όπως καμπύλο οθόνη, μπορεί να φέρει μια καλύτερη εικόνα της η κινητήρια μην αποσπά την προσοχή. Τεχνολογία κεφάλι μέχρι οθόνη (HUD) θα συνδυαστεί με τη χαρτογράφηση και παρακολούθηση, με τη χρήση της οθόνης αφής διαδραστικό μέρος θα ενσωματώσει ολογραφική τεχνολογία αντί για κουμπιά και διακόπτες. Μέρος του παραπάνω καθώς και οι προοπτικές της βιομηχανίας στο συνέδριο, για την αυτοκινητοβιομηχανία ΚΑΕ κατασκευαστές, τους κατασκευαστές και τους κατασκευαστές των υλικών αξίζει να συζητήσουμε σε βάθος.

Διευθυντής μάρκετινγκ SID, η Σρι Peruvemba, δήλωσε: «η βιομηχανία έχει μια σειρά από αυτοκίνητα φόρουμ βιομηχανίας ή φόρουμ βιομηχανία οθόνη, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συνδυασμός των δύο επαγγελματικών φόρα Οι επαγγελματίες του κλάδου της οθόνης από την αυτοκινητοβιομηχανία οδηγούν χυτήρια και το σημείο. από την άποψη της ζήτησης της αγοράς για την πρώτη βαθμίδα απόδοσης προμηθευτή, την ίδια στιγμή, η αυτοκινητοβιομηχανία θα είναι σε θέση να εμφανίσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και τους κατασκευαστές της βιομηχανίας για να κάνει την παραδοσιακή άποψη των υλικών τεχνολογίας για τα οχήματα πιο διαφοροποιημένη νέες τεχνολογίες.»

DSCC ιδρυτής και CEO Ross Νέοι σχολίασε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το SID που πραγματοποιήθηκε μαζί με το νέο φόρουμ αγορά, η ατζέντα είναι μεγάλη αξία για τους συμμετέχοντες, οι συμμετέχοντες μπορούν να σας βοηθήσουν να βρουν νέες ευκαιρίες προβολής των οχημάτων στην αγορά της βιομηχανίας.»

Το θέμα του συνεδρίου περιστρέφεται γύρω από «την ασφάλεια, τη χρηστικότητα, την καθολική συμβατότητα» και καλείται να κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της 3Μ, Asahi, Corelle, FlexEnable, η General Motors, Αμάν διεθνείς, JDI και TI, κλπ .. Αναλυτές του κλάδου θα είναι επίσης σε η ομιλία για την οθόνη αφής, οθόνη και το κεφάλι μέχρι τις τάσεις της αγοράς οθόνη και τεχνικές πτυχές της άποψης του λαμπτήρα.

Περίπου 2017 δείχνουν την εβδομάδα

Το πεντηκοστό τέταρτο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση SID θα πραγματοποιηθεί στις 21 - 26 Μάιος στο Συνεδριακό Κέντρο LosAngeles στην Καλιφόρνια. Εμφάνιση εβδομάδα θα είναι η βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, οι σχεδιαστές του συστήματος, σχεδιαστές, τους καταναλωτές, τους επιστήμονες, τους μηχανικούς και τους κατασκευαστές συγκεντρώθηκαν για να φέρει τις πληροφορίες της βιομηχανίας της αλυσίδας.

Σχετικά με το SID

SID επικεντρωθεί στην βιομηχανία οθόνη και να παρέχει μια πλατφόρμα για τη βιομηχανία για την ανταλλαγή, την κατάρτιση και τις συναφείς τεχνολογίες και νέα προϊόντα για να μοιραστείτε. Μέλη SID είναι πολύ τεχνική και επιχειρηματική τους επαγγελματίες. Προκειμένου να προωθηθεί η ανάπτυξη των τεχνικών ανταλλαγών στον κλάδο, ενώ η προώθηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών της βιομηχανίας οθόνη, SID πραγματοποιηθεί 10 συνεδριάσεις το χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της εβδομάδας δείχνουν, για τη βιομηχανία για να δείξει την ανάπτυξη των μελλοντικών τεχνολογιών.

Εισαγωγή για Σύμβουλοι Εφοδιαστικής Αλυσίδας Οθόνη

Σύμβουλοι Supply Chain Display (DSCC) σχηματίζεται από τη βιομηχανία οθόνη αναλυτές ανώτερου κλάδου, από την παρακολούθηση της αλυσίδας εφοδιασμού βιομηχανία οθόνη και δημοσιεύει πολύτιμες απόψεις και την ανάλυση των δεδομένων, καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες και επαγγελματική εξυπηρέτηση συνάντηση. Καλωσορίζουμε τους φίλους για να συζητήσουν τη βιομηχανία και τις σχετικές