info@panadisplay.com
Samsung Επηρεασμένος από τα γεγονότα της Sade

Samsung Επηρεασμένος από τα γεγονότα της Sade

Mar 08, 2017

Η βιομηχανία ηλεκτρονικών εκπροσωπείται από τη Samsung και η LG έχει σταδιακά υποχωρήσει. Από τη μία πλευρά, είναι η ραγδαία άνοδος των τοπικών εμπορικών σημάτων της Κίνας, το μερίδιο αγοράς συνεχίζει να μειώνεται. Από την άλλη πλευρά, λόγω της τρέχουσας κατάστασης και η ύπαρξη της δυνατότητας της απώλειας της κινεζικής αγοράς. Αυτό θα είναι για την ηλεκτρονική βιομηχανία ως μία από τις βιομηχανίες πυλώνα της Κορέας οικονομική ανάκαμψη ρίχνει μια βαριά σκιά.

Με την υποψία της δωροδοκίας στον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας Παρκ Γκέουν-χε και bestie Cui Shunshi, Ομάδα Samsung, μεγαλύτερη επιχείρηση της Νότιας Κορέας «Πρίγκιπα», η Samsung Electronics αντιπρόεδρος Li Zairong πρόσφατα από το δικαστήριο ενέκρινε τη σύλληψη.

Σε συνδυασμό με τα προηγούμενα Σημείωση 7 βομβιστικές επιθέσεις και άλλες εκδηλώσεις, υπάρχουν κορυφαία στελέχη της Samsung Electronics πιστεύει ότι τώρα είναι η πιο σοβαρή κρίση από την ομάδα που ιδρύθηκε το 1979.

«Η Samsung έχει ένα κρύο, τη Νότια Κορέα θα έχουν πυρετό.» Αυτό δεν είναι υπερβολή.

Είναι κατανοητό ότι η Samsung Εμπορικού Επιμελητηρίου ξεκίνησε ως ένα μικρό κατάστημα το ρύζι, η Samsung έχει γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο εδώ και δεκαετίες.

Από την πλευρά των δεδομένων, το 2011, τα έσοδα της Samsung Ομίλου 149 δισεκατομμύρια $ αντιπροσώπευαν το 13% του ΑΕΠ της Νότιας Κορέας, τα έσοδα του Ομίλου Samsung από 305 δισεκατομμύρια $, αντιπροσωπεύοντας το 21,67% του ΑΕΠ της Κορέας το 2014.

Η Samsung Electronics, η οποία αποτελεί τη ναυαρχίδα των επιχειρήσεων, το 2016 τα έσοδα μέχρι 201 τρισεκατομμύρια γουόν (174 δισεκατομμύρια $), τα λειτουργικά κέρδη των 29.000 δισεκατομμύρια και 200 δισεκατομμύρια γουόν (25 δισ εκατομμύρια $ 600). Μέχρι τώρα, η αγοραία αξία της Samsung Electronics έως 241 δις εκατομμύρια $ 100 (περίπου 16.529 γιουάν), κατάταξη κορυφή δέκατη τέταρτη στον κόσμο.

Στη Νότια Κορέα εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της αγοραίας αξίας των Εισηγμένων Εταιρειών στην πρώτη δεκάδα, η Samsung έχει μεγαλύτερη αξία στην αγορά από εννέα εταιρείες.

Έχει αναφερθεί ότι στη διεθνή αγορά, η παραγωγή της Samsung Electronics τηλεόραση LCD, LED τηλεόραση και ημιαγωγών προϊόντων πωλήσεων στην κορυφή του καταλόγου.

Την ίδια στιγμή, η Samsung είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής τσιπ μνήμης στον κόσμο, Samsung κινητό τηλέφωνο έχει μακροπρόθεσμες περισσότερο από το 30% το μερίδιο στη διεθνή αγορά, και η παραγωγή του δεν είναι εφοδιασμένη μόνο με την οθόνη της Samsung στον υπολογιστή, την τηλεόραση, το κινητό τηλέφωνο και άλλα συσκευές, παρέχουν επίσης άλλους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των ανταγωνιστών, πολλοί κατασκευαστές τηλεόραση χρησιμοποιώντας την Κίνα Samsung οθόνη. Ακόμη και η Samsung και η Samsung το iPhone της Apple Corp αγωγή συνεχίζει να παράγει ένα μεγάλο μέρος των τμημάτων που παρέχονται από τη Samsung, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργαστών, μνημών DRAM flash και άλλα βασικά συστατικά καθώς και μέρος της οθόνης.

Η Samsung Electronics στη Νότια Κορέα είναι πράγματι καθοριστική. Πίσω από αυτό, είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην κορεατική βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών έχει μια ισχυρή ανταγωνιστική δύναμη στον κόσμο.

Ωστόσο, αυτή η κατάσταση είναι να σπάσει γρήγορα από τις αυξανόμενες κινεζικές εταιρείες τεχνολογίας.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εγχώρια κινητό τηλέφωνο, γρήγορο επιδόσεις τα τελευταία χρόνια, με τον έντονο ανταγωνισμό, η Samsung το μερίδιο αγοράς της κινητής τηλεφωνίας θα διαβρώσει σταδιακά.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι το 2014, με την άνοδο των κεχρί και HUAWEI και άλλες εγχώριες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, το μερίδιο αγοράς της Samsung μειώθηκε στο 12,1%, από το 2015, κεχρί πλησιάζει? του μεριδίου αγοράς της Κίνας ήταν 7,7%, και η πρώτη πεντάδα χαθεί.

Σύμφωνα με την τρίτη στατιστική υπηρεσία κόμμα IDC δημοσίευσε τα 2016 παγκόσμια έξυπνο αποστολές κινητών τηλεφώνων στατιστικά στοιχεία, το τέταρτο τρίμηνο του 2016, HUAWEI, OPPO, αποστολές ζωή την Κίνα κατέχει την τρίτη θέση στον κόσμο για την πέμπτη, ξεπερνώντας κατά πολύ το ρυθμό ανάπτυξης της Samsung τριών μάρκα.

Επιπλέον, στον τομέα των τσιπ, η εταιρεία κεχρί έχει επίσης κυκλοφορήσει πρόσφατα ένα high-end τοποθέτηση του ανεξάρτητου τσιπ έρευνας και ανάπτυξης ραγδαία S1, μαζί με HUAWEI και άλλους κατασκευαστές εγχώρια τσιπ για την Apple, τη Samsung και άλλους προσβλητικό.

Σε 27 Φεβρουαρίου, η βρετανική εταιρεία ερευνών IHS Τεχνολογίας κυκλοφόρησε τις παγκόσμιες αποστολές οθόνη LCD Ιανουαρίου 2017, η Κίνα μεγαλύτερους κατασκευαστές πάνελ BOE Ομάδα Τεχνολογίας (ΒΟΕ) για πρώτη φορά στην πρώτη. Νότια Κορέα ήταν η κορυφή της οθόνης LG έπεσε στη δεύτερη. Κινεζική στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, η BOE στον τομέα της πληροφορικής, όπως ο πυρήνας, αύξηση της προσφοράς, από το Νότο της Κόρης ένα κατασκευαστές πήρε το μερίδιο.

Αλλά θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το μεγάλο έργο οθόνη τηλεόρασης, το μερίδιο αγοράς της LG εξακολουθεί να είναι έως και 21,4%, καταλαμβάνοντας την πρώτη. Στη συνέχεια Innolux 16,3% ΒΟΕ, κατετάγη τρίτη, 15,9%.

Παρά το γεγονός ότι η BOE καταλαμβάνει σήμερα τις παγκόσμιες πρώτες αποστολές, αλλά Νότιας Κορέας εταιρείες LG και συνολικά αποστολές της Samsung ανήλθε σε 31,5%, περισσότερο από το 22,3% ΒΟΕ.

Αυτό σημαίνει ότι η Νότια Κορέα εξακολουθεί να έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τη μεγάλη οθόνη, όπως τηλεόραση LCD, Τηλεόραση υπερ-υψηλής ευκρίνειας, κλπ .. Παράλληλα, της Νότιας Κορέας εταιρείες μοιράζονται την τεχνολογία και την αγορά πλεονέκτημα μετοχή, αλλά IHS αναμένει ότι η ΒΟΕ θα ενταχθούν σύντομα ο ανταγωνισμός στον κλάδο. Το έτος 2017 θα είναι μια χρονιά για την εγχώρια κατασκευαστές πάνελ να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές περιοχές τους και να εισέλθουν στην μεγάλη αγορά πίνακα κυριαρχούν οι κορεατικές εταιρείες.

Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι το τρίτο τρίμηνο του 2016, το μερίδιο της Νότιας Κορέας στην παγκόσμια αγορά τηλεόρασης εξακολουθεί να είναι η πρώτη 32,2%. Ωστόσο, το μερίδιο αγοράς των κινεζικών επιχειρήσεων έχει φθάσει σε 31,9%, το χάσμα μεταξύ των δύο μειώθηκε απότομα σε 0,3 ποσοστιαίες μονάδες.

Κινεζικές εταιρείες πλησιάζει με την Κορέα με ανησυχητικό ρυθμό. Νότια Κορέα Οικονομικό Ινστιτούτο Ερευνών κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του περασμένου έτους, η Νότια Κορέα είπε σε μια έκθεση για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων στις οκτώ δείκτες των εταιρικών κερδών, την ανάπτυξη, την κλίμακα της παραγωγής, αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, το ποσό των υπερπόντιων συγχωνεύσεις και εξαγορές από πέντε μέρη, οι κινεζικές επιχειρήσεις πολύ περισσότερο από ό, τι οι Νότιας Κορέας επιχειρήσεις.

Τέλος, ως ένα από τα βασικά της βιομηχανίας πυλώνα της Νότιας Κορέας οικονομία, η βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών δεν είναι ιδανική, αλλά και της οικονομικής κρίσης της Νότιας Κορέας.

Εν όψει της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης τώρα, αν οι Νότιας Κορέας Samsung και η LG Electronics μεταποιητικών επιχειρήσεων στην κινεζική αγορά χαθεί, η οικονομική ανάκαμψη της Νότιας Κορέας θα ρίξει επίσης μια βαριά σκιά. Δεν ξέρω αν θα έχουμε αυτή την απώλεια, τη Νότια Κορέα.