info@panadisplay.com
QLED Και OLED: Ποιος είναι ο πραγματικός νικητής;

QLED Και OLED: Ποιος είναι ο πραγματικός νικητής;

Mar 07, 2017

Υπάρχει μόνο μια διαφορά επιστολή μεταξύ QLED και OLED, αλλά υπάρχουν προφανείς διαφορές στην τεχνολογία και την εμπορία. Το 2017, η Samsung έχει κυκλοφορήσει μια νέα QLED τηλεόραση, Ποιες είναι οι δύο τεχνικές γραμμές της ιστορικής προέλευσης και τεχνικές διαφορές; Τι είδους αξιολόγηση της αγοράς και τις μελλοντικές προοπτικές;

Όσον αφορά την ιστορία της ανάπτυξης της Samsung και LG στον τομέα της τηλεόρασης, κυρίως με την αλλαγή της τηλεοπτικής τεχνολογίας και την ανάπτυξη. CRTPDPLCDOLED κάθε στάδιο των δύο εταιρειών έχουν βιώσει ή βιώνουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Samsung και η LG έχει ξεκινήσει το 2012 τηλεόραση OLED 55 ιντσών, και προσπάθησε να την εμπορευματοποίηση το 2013, αλλά όχι για ένα χρόνο, η μεγαλύτερη στρατηγική μεταφορά υποστηρικτές της Samsung OLED της.

Σίγουρα, ένας από τους λόγους, μεταξύ των οποίων η Samsung και η LG στο πρόσωπο του πυρήνα της OLED διαφορά ευρεσιτεχνίας πυρήνα αδιάβροχο τεχνολογία, αλλά περισσότερο ή Samsung στην αγορά, λόγω της ευέλικτης φύσης της στρατηγικής.

2014 Samsung επικεντρώθηκε στην 4K LCD TV, που κυκλοφόρησε το 2015 SUHD τηλεόραση, το 2017 για να δημιουργήσετε ένα νέο QLED τηλεόραση. Για να καταλάβει την κβαντική τεχνολογία τελεία, η Samsung επένδυσε 300 πατέντες της κβαντικής τεχνολογίας dot με τη γερμανική εταιρεία Nanosys, απέκτησε επίσης τις Ηνωμένες Πολιτείες κβαντική τελεία επιχείρησης QD Vision. Την ίδια στιγμή η Samsung δεν έδωσε εντελώς τεχνολογία OLED, το μικρό μέγεθος του τομέα της AMOLED έχει ταχεία ανάπτυξη.

Σε αντίθεση με την LG από το 2012 έχει προσκολληθεί στο στρατόπεδο OLED, και τη συνεχή βελτίωση της τεχνολογίας και της τεχνολογίας. Στην κατεύθυνση της εκ του σύνεγγυς υλικό OLED της LG θετική χημικά με MITSUBISHI χημικών, χημικών Sumitomo, αμερικανική UDC, γερμανική Covin της εταιρείας, να προωθήσουν από κοινού την πρόοδο των κλάδου OLED υλικά.

Έτσι τώρα βλέπουμε το διαγωνισμό μεταξύ QLED και OLED, στην πραγματικότητα, δεν είναι απλά ένας διαγωνισμός μεταξύ της Samsung και LG, αλλά πίσω από τους δύο τεχνολογική έρευνα, το προϊόν, το μάρκετινγκ διαγωνισμό μεταξύ των ομάδων.

QLED είναι διαφορετικό από OLED

Για να κατανοήσουμε πραγματικά τη διαφορά μεταξύ του «Q» και «O», είναι απαραίτητο να αναλύσουμε την πρώτη.

Η ιδανική εκδοχή της τεχνολογίας QLED θα πρέπει να είναι ενεργή εκπομπής φωτός κβαντική τελεία υλικών, η εφαρμογή της διάταξης οθόνης δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό και το χρώμα των φίλτρων. Στο παρόν στάδιο, «ΜΠΑΤΕ» είναι στο μπλε LED πριν από την διανομή της κβαντικής φιλμ dot, ο σχηματισμός υψηλότερων οπίσθιου φωτισμού καθαρότητας, μέσω των μορίων υγρού κρυστάλλου για να φέρει περισσότερη καθαρή χρωματική απόδοση.

Η ιδανική εκδοχή του OLED τεχνολογία OLED θα πρέπει να είναι η οργανική ύλη του ενεργού φωταύγειας, RGB βασικά χρώματα, σύνθεση χρώματος. Αλλά σε αυτό το στάδιο της «BATE» έκδοση είναι η χρήση του W OLED τεχνολογίας, OLED ενεργεί μόνο ως ελεύθερος εκπομπής φωτός, αλλά σε σύγκριση με την μηχανική περιστροφή των υγρών κρυστάλλων, εξακολουθούν να έχουν τις απόλυτο μαύρο και υψηλή αντίθεση τέτοια χαρακτηριστικά.

Έτσι φαίνεται ότι οι δύο τεχνολογίες ιδανική εκδοχή είναι αυτο φωτεινή ιδιότητες, QLED είναι ένα ανόργανο υλικό αυτο φωτεινή, OLED είναι οργανικό υλικό αυτο φωτεινή, είναι πολύ μέλλον της τεχνολογίας απεικόνισης. Αλλά γιατί είναι η ΜΠΑΤΕ έκδοση της αγοράς του;

Στην πραγματικότητα, OLED έκανε την ιδανική εκδοχή της τεχνολογίας έχουν, το 2014 CES ξεκίνησε SONY OLED TV είναι η ιδανική εκδοχή, υπάρχουν πολλές συσκευές απεικόνισης επίπεδο εκπομπής, συμπεριλαμβανομένων AMOLED της Samsung είναι ιδανικά». Αλλά η αγορά είναι ένα υψηλής απόδοσης και κόστους, WOLED σε σχέση με το RGB OLED έχει μια καλύτερη πλεονέκτημα κόστους και της διάρκειας ζωής, πιο κατάλληλο για την προώθηση της αγοράς.

Η ιδανική έκδοση ενός μικρού ανάπτυξης σιγά-σιγά, αλλά μετά από όλα, είναι η «OLED γενιά», η εξέλιξη ενός μεγάλου χώρου, η αγορά θα δώσει περισσότερη υπομονή.

Τότε μιλάμε για το πραγματικό αποτέλεσμα (σε σύγκριση με την έκδοση ΜΠΑΤΕ).

Νίκες Ερ: φωτεινότητα. QLED χρησιμοποιώντας LED οπίσθιου φωτισμού, με τη χρήση της μονάδας υψηλής φωτεινότητας LED, τη βελτίωση της δομής του οπίσθιου φωτισμού, μπορείτε να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την φωτεινότητα. Όπως και δυναμική κύριο φωτισμό εκδοχή της Sony της φωτεινότητας κορυφής μπορεί να φτάσει 4000nit, QLED της Samsung μπορεί να φτάσει 2000nit, και να διασφαλίσει ότι 15s δεν αποσυντίθεται. Τα χαρακτηριστικά των OLED οργανικών εκπομπής φωτός, υψηλή φωτεινότητα είναι βέβαιο ότι θα είναι μία οργανική εκπομπής φωτός εξασθένηση του σώματος, με αποτέλεσμα την φυσική βλάβη δεν μπορεί να αποκατασταθεί.

Μαύρο επίπεδο: O κερδίζει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι OLED μπορεί να απενεργοποιήσει εντελώς το φωτισμό. QLED έχει επίσης μια τοπική τεχνολογία ελέγχου φως, αλλά δεν μπορεί να είναι ένα καλό έλεγχο του κάθε pixel (εκτός SONY Z9D).

Ρυθμός ανανέωσης & χρόνος απόκρισης: Ο κερδίζει. QLED υγρών κρυστάλλων μόρια στο ηλεκτρικό σήμα δέχτηκε μία μηχανική διαδικασία περιστροφής, και OLED όπως μία λάμπα, ο διακόπτης ολοκληρώνεται σε μια άμεση δράση.

Νίκες Ερ: HDR. QLED έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα, τόσο στο ίδιο βάθος χρώματος και γκρι, QLED θα έχουν μια καλύτερη δυναμικές επιδόσεις εύρος.

Γκάμα χρωμάτων: νίκες Q. Είμαστε όλοι έκδοση ΜΠΑΤΕ, είναι οπίσθιο φωτισμό λειτουργία έγχρωμο φιλμ φίλτρο +, αλλά η κβαντική φάσμα τελεία έχει ένα φυσικό πλεονέκτημα.

Οπτική γωνία: Ο κερδίζει. OLED μπορεί να προσεγγίσει ακόμη και 180 μοίρες.

Ομοιογένεια: O κερδίζει. OLED και μόνο ελέγχει τα χαρακτηριστικά του κάθε φωταύγεια pixel, αρκετό για να νικήσει τον τοπικό έλεγχο του φωτός QLED που επέφερε η ομοιομορφία της οθόνης.

Νίκες Ερ: Γκρι. Λεπτομέρεια σκιά και χρώμα πρόβλημα μετάβαση αν είναι WOLED ή RGB OLED θα πρέπει να είναι δεν μπορεί να αποφύγει το πρόβλημα. Επειδή OLED χρησιμοποιεί τη λειτουργία PWM ή DC dimming. Όταν το χρώμα του πίνακα για να φτάσει 10bit, που είναι, όταν η στάθμη του 1024, είναι απαραίτητο να φανταστεί κανείς τις υγρών κρυστάλλων μόρια που ελέγχουν το πρόστιμο του τιμονιού, είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα.

Κατανάλωση ισχύος: νίκες Q. OLED εξοικονόμησης ενέργειας, είναι κατά την εκτέλεση της μαύρης σκηνής, αλλά η κανονική χρήση, το ίδιο μέγεθος των OLED θα είναι μεγαλύτερο από το QLED δύναμη.

Η σύγκριση των τόσα πολλά, QLED και OLED ΜΠΑΤΕ εκδοχή της ίδιας μπορούμε να πούμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία τα δύο στρατόπεδα σήμερα ταιριαστό στο κράτος δύναμη.

Ποιος είναι ο νικητής;

Γιατί πρέπει να διακρίνει το αποτέλεσμα; Ανησυχούμε για την ευέλικτη τεχνολογία οθόνης, QLED και OLED τεχνολογία εκτύπωσης, μπορεί να γίνει σε υπέρλεπτων ευέλικτη οθόνη. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν; Δεν είναι μόνο η έκδοση ΜΠΑΤΕ της ειρηνικής συνύπαρξης, το μέλλον θα αναβαθμιστεί σε μια ιδανική εκδοχή, το ίδιο θα είναι ειρηνική συνύπαρξη.

Στην οθόνη τεχνολογίας, έχουμε διαφορετικούς τρόπους για να επιτευχθεί, αλλά κανείς δεν είναι παντοδύναμος, υπάρχει πάντα κάποια συμπληρωματική σχέση. Ακριβώς όπως και στον κλάδο των online και offline, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση στο 3D και VR, κινεζική ιατρική και ιατρική της Δύσης, είναι η συνύπαρξη της σχέσης.

Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να διακρίνει το αποτέλεσμα, γιατί το πλάσμα ήταν στεγνό νεκρός. Ποιος είναι ο λόγος για αυτό; Το πλεονέκτημα κόστους της τεχνολογίας για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των αποφασίζουν, που είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα, και να μειώσει το κόστος, που μπορεί να έχει το τελευταίο γέλιο.