info@panadisplay.com
Έθνος μας επικεντρώνεται στην οθόνη LCD

Έθνος μας επικεντρώνεται στην οθόνη LCD

Mar 06, 2017

Είναι είναι ένα καλό πράγμα ότι η βιομηχανία οθόνη αναπτυχθεί καλά, αλλά η υπερβολική επένδυση, ειδικά στη βιομηχανία πίνακα, έχει προσελκύσει την εθνική προσοχή, και να υπενθυμίσει την τοπική αυτοδιοίκηση δεν τυφλά, βλέπετε τα τεράστια άμεσα και βραχυπρόθεσμα συμφέροντα, αγνοώντας τη μεγάλη -Term συμφέροντα, το κεφάλι, ρίχνει, θα προκαλέσει τεράστιες απώλειες για την αποκατάσταση. Στη σύνοδο κορυφής του περασμένου έτους DIC 2016 στο Πεκίνο, Wang Weiwei, διευθυντής του ηλεκτρονικού τμήματος πληροφοριών του υπουργείου βιομηχανίας και της τεχνολογίας των πληροφοριών, τόνισε τα μειονεκτήματα της ανάπτυξης της βιομηχανίας, και προέβλεψε ότι το μέλλον της χώρας θα πρέπει να προσαρμοστεί στο πολιτική.

Τα κυριότερα προβλήματα για την ανάπτυξη της βιομηχανίας της οθόνης: πρώτον, βιομηχανικής αλυσίδας μπορεί να είναι αδύναμη, ανάντη υλικό 70% εξακολουθούν να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις εισαγωγές, το μέλλον της χώρας ελπίζουν περισσότερο υλικό εντοπισμού, θα δώσει κάποια στήριξη της πολιτικής. Ο δεύτερος είναι ο εξοπλισμός, ιδιαίτερα ο βασικός εξοπλισμός δεν είναι η ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη, αν και υπάρχουν μερικές εξοπλισμό χειρισμού μπορεί να είναι αυτο εντοπισμού, αλλά υπάρχουν μερικά βασικά μοντέλα και άλλο εξοπλισμό πρέπει ακόμα να εισάγει μεγάλες ποσότητες των βασικών προβλημάτων του εξοπλισμού θα περιορίσει σοβαρά η ανάπτυξη της βιομηχανίας της οθόνης Κίνα. Τρίτον προϊόντα χαμηλής προστιθέμενης αξίας, οι αποστολές πάνελ ηπειρωτική αντιπροσώπευαν το 22% του κόσμου, από το 2018 θα είναι ακόμη περισσότερο. Αλλά έσοδα από πωλήσεις αντιπροσώπευαν μόνο το 3% του κόσμου, πράγμα που δείχνει ότι τα προϊόντα μας είναι χαμηλής προστιθέμενης αξίας, high-end προϊόντα στην ηπειρωτική Κίνα δεν έχει μια ισχυρή φωνή, όσο δέκα επενδυτικές οντότητες, την ομοιογένεια του προϊόντος σοβαρό.

Με βάση τους παραπάνω λόγους, η κατάσταση καλεί τις τοπικές κυβερνήσεις και ορθολογική επένδυση. Προς το παρόν, η τάση ανάπτυξης του κλάδου οθόνη, η τοπική κυβέρνηση της επένδυσης ενθουσιασμό υψηλό, όπως η εθνική Κίνας για την κατασκευή 2025 εφαρμοστούν πλήρως, διαπίστωσε ότι η τοπική κυβέρνηση να κηρύξει την τοπική κατά την περίοδο του 13ου πενταετές 14ο Πενταετές και η κύρια βιομηχανία, όσο 22 επαρχίες θα εμφανίσει τη βιομηχανία ως η κύρια βιομηχανία, θέλετε να δανειστείτε κατά τη διάρκεια του 13ου πενταετούς δείχνουν την ανάπτυξη της βιομηχανίας η δυναμική ενίσχυση της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης, αλλά η επιθυμία είναι καλό, και οι αρμόδιες υπηρεσίες της η κατάσταση είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, το Υπουργείο και το Υπουργείο οικονομικών θα σημειωθεί επίσης τους τοπικούς ηγέτες της κυβέρνησης, ελπίζω να επιλέξετε προσεκτικά τη βιομηχανία, να υπενθυμίσω σε όσους δεν έχουν τις προϋποθέσεις με άλλο τρόπο για να βρείτε πιο κατάλληλο για την ανάπτυξη των τοπικών βιομηχανιών , διεγείροντας έτσι επίδραση της τοπικής οικονομίας θα είναι πιο προφανής.

Για το σκοπό αυτό, η κατάσταση άρχισε να εμφανίζει τη βιομηχανία για τη διεξαγωγή μεγάλης κλίμακας αναδιάρθρωση, την ενίσχυση του συνολικού σχεδιασμού της βιομηχανικής πολιτικής, στο σχεδιασμό για την ανάπτυξη του κλάδου των πληροφοριών θα κυκλοφορήσει το νέο show και μια κατεύθυνση για να επικεντρωθεί προς τα εμπρός, έμφαση στην υποστήριξη της την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς τεχνολογία απεικόνισης, και master το νέο OLED μπορεί να γίνει μια πλήρης διαδικασία το νέο σημείο ανάπτυξης της τεχνολογίας, αλλά και την επέκταση του πεδίου εφαρμογής των αναδυόμενων προς τα κάτω μέρος της οθόνης, έτσι ώστε από τις τρεις διαστάσεις της διάταξης, αντί από το χαμηλό επίπεδο επαναλαμβάνονται κατασκευή, το σχέδιο ανάπτυξης θα είναι να προγραμματίσουν δράσης το 2019 τρία χρόνια για να αναπτυχθεί διαδικασία για την πρόωρη αποφυλάκιση το 2017.

Κίνα κατασκευής 2025 βασικούς τομείς της τεχνολογίας οδικό χάρτη, θα επικεντρωθεί στην υποστήριξη των τεχνικών οδικό χάρτη. Ενίσχυση της βιομηχανικής ικανότητας υποστήριξης, υποστηρίζοντας χωρητικότητα είναι τώρα δύο πτυχές, η μία είναι η στήριξη της κυβέρνησης, δεύτερο προωθούν επίσης ενεργά υλικά επιχειρήσεις, επιχειρήσεις με τις επιχειρήσεις εξοπλισμό της συσκευής, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων είναι πράγματι υλικό κατά τη διάρκεια όλης ανάπτυξη υστερεί σε σχέση με τη βιομηχανία, η ανάπτυξη των ιδεών, και την ικανότητα να ολοκληρώσουν τα τεχνικά αποθεματικά είναι η ανεπαρκής θέση, αλλά μια κινεζική βιομηχανία σε τόσο μεγάλη κλίμακα στη βιομηχανία, αν όχι κάποια υποστήριξη υποστήριξη της ικανότητας, είναι πιθανό ότι θα υπάρξει κάποια παρόμοια προβλήματα ZTE συνεχίσει να να συμβεί, ειδικά τα κατάντη επιχειρήσεις ελπίζουν επιχειρήσεις συσκευή, όπως το κλειδί προσοχή. Πιστεύουμε ότι τα επόμενα πέντε χρόνια ή ακόμα και την υποστήριξη της ικανότητας της κατασκευής του κλάδου θα γίνει ένα σημαντικό μέρος του ανταγωνισμού μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια.

Στήριξη της πολιτικής, οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους μέσα από την βιομηχανική μετατροπή και την αναβάθμιση να υποστηρίξει την κατασκευή της βιομηχανικής αλυσίδας στήριξη της ικανότητας, όπως ανάντη υλικά, εξοπλισμό, κάποια υποστήριξη. Η κατασκευή του Υπουργείου Βιομηχανίας κοινού Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων για την υποστήριξη βασικών έργων μέσω ειδικών ταμείων κατασκευή, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κεντρική επενδύσεις σε κατασκευές κυβέρνηση, ενθαρρύνουν την ανάπτυξη συγκέντρωση της βιομηχανίας της νέας ζώνης βιομηχανία οθόνη, δεν ανθίζουν παντού σε όλη τη χώρα, για να προώθηση της βιομηχανικής ανάπτυξης είναι πολύ αναγκαίο. Υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών για την εισαγωγή και την εξαγωγή των αφορολογήτων ειδών πολιτικής, εξοπλισμός φορολογική δόση Υποστήριξη της πολιτικής για την πληρωμή προστιθέμενης αξίας.

Βελτιστοποίηση της βιομηχανικής διάταξη, και να κατευθύνει τις κοινωνικές επενδύσεις. Λόγω της αποκέντρωσης της έγκρισης των επενδύσεων, την τοπική βιομηχανική ανάπτυξη τον ενθουσιασμό, τη βελτιστοποίηση της βιομηχανικής διάταξη, με τη βοήθεια ορισμένων χωρών, όπως η μόχλευση, το κεφάλαιο και την πολιτική, την καθοδήγηση ενεργά κοινωνικούς πόρους, όπως τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι επενδυτές μπορούν περαιτέρω να συσσωρεύονται, περαιτέρω συσσώρευση στην επιλογή των επενδυτικών θέμα. Την ίδια στιγμή, ελπίζουμε επίσης ότι οι σχετικές ενώσεις, εθνικές ενώσεις, τοπικές κλαδικές ενώσεις να δημοσιεύουν ενεργά πληροφόρησης στην κοινότητα για την προώθηση της ανάπτυξης της κατάστασης της βιομηχανίας, η παρόρμηση να περιορίσει τυφλή επένδυση, για την αποφυγή επικαλύψεων. Η Εθνική Ένωση και την προώθηση, αυτό είναι το επίκεντρο της το επόμενο βήμα, τη βιομηχανία οθόνη αναπτυχθεί σε τόσο μεγάλη κλίμακα και, αν δεν υπάρχει εθνική θα εκπροσωπεί τον κλάδο που έχει συσταθεί επιχειρήσεων και των εγχώριων και ξένων ανταλλαγών, και θα πραγματοποιήσει τις επιπτώσεις από πολλά πράγματα.