info@panadisplay.com
Ο χώρος αγοράς OLED είναι ευρύς

Ο χώρος αγοράς OLED είναι ευρύς

May 02, 2017

LCD πάνελ τιμές συνεχίζουν να αυξάνεται, OLED είναι η περίπτωση των σπασμένων αγαθών, σε αυτούς τους παράγοντες που διεγείρονται από το BOE, η Tianma και άλλες εισηγμένες εταιρείες έχουν εκδώσει ένα εκθαμβωτικό κέρδος, ακόμη και το Ταμείο Κοινωνικής Ασφάλισης και των δύο μετοχών. Στην πρόσφατη Έκθεση Τεχνολογίας Νέων οθονών 2017, η Shenzhen Tianma και η BOE καταλαμβάνεται από διάφορους τύπους εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των λιανικών πωλήσεων, της ευφυούς οικίας, του βιομηχανικού ελέγχου, του ιατρικού και του εποχούμενου εξοπλισμού, την καλή εφαρμογή της οθόνης OLED.

Αναφέρεται ότι η αγορά OLED θα εξακολουθεί να εμφανίζεται στο τρέχον φέτος σε σύντομο χρονικό διάστημα, και πάνω από το 90% του μεριδίου θα είναι φορητό εξοπλισμό, τα smartphone υψηλής τεχνολογίας καταλαμβάνουν. Αλλά τώρα στην αγορά αυτοκινήτων, η εφαρμογή του OLED έχει μόλις αρχίσει, αναμένεται ότι το δεύτερο εξάμηνο των σχετικών επιχειρήσεων θα φέρει τις επιδόσεις απόδοση. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις πρέπει επίσης να σημειώσουν: συνθήκες στο αυτοκίνητο, η σταθερότητα της οθόνης OLED και άλλοι τεχνικοί δείκτες των αυστηρότερων απαιτήσεων, παρόμοιες συνθήκες, αλλά ευνοϊκό για εκείνους με εταιρείες με βάση την τεχνολογία να δημιουργήσουν μια τάφρο.

Από την έκθεση, όλα τα είδη των δροσερών προϊόντων μας αποκαλύπτουν την ανάπτυξη της βιομηχανίας OLED στη μελλοντική κατεύθυνση. Για παράδειγμα, οθόνη αφής, σχήμα καμπύλης επιφάνειας, εύκαμπτη αναδίπλωση κλπ., Οι κατασκευαστές παρέχουν επίσης τεχνολογία απεικόνισης OLED στην ιατρική, την τέχνη, το λιανικό εμπόριο, το αυτοκίνητο, το έξυπνο σπίτι και σε άλλους τομείς λύσεων εφαρμογής.

Προς το παρόν, η χωρητικότητα του OLED και η απόδοση των καλών προϊόντων βρίσκονται στο στάδιο της αύξησης, γι 'αυτό και η βιομηχανία έχει μεγάλη ανησυχία. Ακόμη και οι σημερινοί Πελεκταλιστές του Πεκίνου και άλλοι κατασκευαστές προϊόντων απεικόνισης OLED είναι πελάτες μεταγενέστερου σταδίου, οι οποίοι είναι έτοιμοι και ελαφροί, ειδικά οι πελάτες έξυπνων τηλεφώνων, επειδή θέλουν να πάρουν αυτά τα προϊόντα για προληπτική πιστοποίηση.

Συνολικά, με τη σταδιακή απελευθέρωση της χωρητικότητας OLED, αυτή η νέα επίδειξη των υλικών αναμένεται να είναι δημοφιλής στα high-end smartphones, εκτός από την αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών θα γίνει OLED οθόνη σημαντικές εφαρμογές. Και από μια άλλη άποψη, τα ευέλικτα χαρακτηριστικά του OLED είναι πιο κατάλληλα για το περιβάλλον του αυτοκινήτου και το μέλλον των έξυπνων αυτοκινήτων και των μη επανδρωμένων αυτοκινήτων, κάθε αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με μια σειρά οθόνης για τους επενδυτές της βιομηχανίας OLED, Είναι πολύ ευρύ, για να μην αγνοήσει.

Σύμφωνα με την ανάλυση του Ινστιτούτου Ινστιτούτου Ερευνών, τα επόμενα χρόνια, οι αποστολές κατασκευαστών OLED της Κίνας θα διατηρήσουν μια σταθερή τάση ανάπτυξης, αναμένεται ότι το 2020 θα φθάσει τα 900 εκατομμύρια δισκία.

Συνολικά, η τρέχουσα εμφάνιση του πίνακα στον τομέα της κορυφαίας κατασκευής γραμμής παραγωγής OLED, το ξέσπασμα της βιομηχανίας άνοιξε την κουρτίνα.

Αλλά για τους συμμετέχοντες, επειδή η γραμμή παραγωγής OLED στην λειτουργία, την τεχνολογία, την τεχνολογία και άλλες πτυχές του συντελεστή δυσκολίας είναι υψηλότερο, έτσι ώστε τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια σε αυτές τις γραμμές παραγωγής κατασκευής μπορεί να τεθεί σε λειτουργία, παραμένει να δούμε. Ωστόσο, με τη σταδιακή απελευθέρωση της χωρητικότητας OLED, οι τιμές των προϊόντων OLED θα προσαρμοστούν, αλλά στην περιοχή προβολής υψηλών επιπέδων, η οθόνη OLED βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σύντομης προσφοράς.

Για τους επενδυτές, πώς να κατανοήσουμε το κύμα της επανάστασης στον τομέα της έκθεσης, αλλά και από την ανάπτυξη της επόμενης φάσης της αγοράς, την προβολή της προσφοράς των γωνιών του προγράμματος, βεβαίως, η ποιότητα του προϊόντος είναι επίσης καθοριστικός παράγοντας για το μέγεθος των πελατών στα κατάντη .