info@panadisplay.com
Κινητό 3D Γυάλινη Επιφάνεια AF, AG, AR επίστρωση, Μην ανόητο!

Κινητό 3D Γυάλινη Επιφάνεια AF, AG, AR επίστρωση, Μην ανόητο!

Feb 20, 2017

Κινητό τηλέφωνο 3D επίστρωση γυαλιού, όπως οι γυναίκες αποτελούν, όχι μόνο μπορεί να κάνει την πλάκα γυάλινο κάλυμμα, πίσω πλάκα είναι πιο όμορφη, αλλά και να παίξουν το ρόλο της αντίστασης στην οξείδωση, οξύ και αλκαλίων αντίσταση, αντι υπεριώδη. Ως εκ τούτου, το κινητό τηλέφωνο 3D επίστρωση γυαλιού στην εξετάσουμε τώρα το πρόσωπο της εποχής είναι πολύ απαραίτητο! Ωστόσο, η γυάλινη επικάλυψη δεν είναι ένα είδος διαφορετική επίστρωση παίζει ένα διαφορετικό ρόλο, το άρθρο αυτό επικεντρώνεται στην κολπική μαρμαρυγή, AG, επίστρωση AR, πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να δουν μετά την ανάγνωση.

1. Ουσιαστικό εξήγηση και την αρχή

1.1 AF ---- Anti-δακτυλικών αποτυπωμάτων. Γενικά SiO2 + AF υλικά (DON, Μ4, AF, Dow Corning υλικά) με μέθοδο εξάτμισης κενού.

Αρχή: AF αντι δακτυλικών αποτυπωμάτων αντιρρυπαντικού γυαλί είναι σύμφωνα με την αρχή της λωτός φύλλο, ένα στρώμα των υλικών νανο στη χημική γυαλί επικαλύπτεται στην εξωτερική επιφάνεια του γυαλιού, η επιφανειακή τάση μειώνεται στο ελάχιστο, το 90% για τη μείωση της επαφής της σκόνης με το εμβαδόν της επιφάνειας γυαλιού, η οποία έχει ισχυρή υδρόφοβο, αντι έλαιο, αντι ικανότητα δακτυλικών αποτυπωμάτων? ο πίνακας γυαλί οθόνη έχει από καιρό διατηρείται ένα λείο αποτέλεσμα όμορφο.

图片 2.jpg


Εφαρμοστέο υλικά: όλα τα είδη από γυαλί ή πλεξιγκλάς PC, PMMA, PET ...

1.2 AR --- αντιανακλαστική, βελτιώνοντας την διαπερατότητα γυαλί (οθόνη), να μειώσει την ανακλαστικότητα γυαλί (οθόνη) για να επιτευχθεί ο σκοπός της διείσδυσης. Προαιρετικά υλικά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε υλικά υψηλού και χαμηλού δείκτη διάθλασης στοιβάζονται στοιβάζονται επάνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιμετάλλωση εξάτμιση κενού μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν magnetron sputtering.

图片 4.jpg


Αρχή: όταν το φως από το υλικό σε πυκνότερο υλικό οπτικώς λεπτότερο, το ανακλώμενο φως θα έχουν το ήμισυ απώλεια κύμα, εναπόθεση του φιλμ AR επί της γυάλινης επιφάνειας, το ανακλώμενο διαδρομή φωτός από ό, τι πριν από επιφάνεια της μεμβράνης ανακλώμενο φως διαφορά είναι μόλις μισό μήκος κύματος, δύο ταινίες πριν και μετά την ακύρωση της επιφάνειας ανάκλασης, η οποία είναι ισοδύναμη στην αύξηση της μετάδοσης του φωτός την ενέργεια. Και οι δύο πλευρές του γυαλιού μπορεί να μειωθεί ταυτόχρονα να αντανακλά το αποτέλεσμα με επικάλυψη και των δύο πλευρών του γυαλιού ταυτόχρονα.

图片 5.jpg 

Ισχύει υλικό: γυαλί, ακρυλικό (ΡΜΜΑ), PC, CR39 και άλλα οργανικά γυαλί.

1.3 AG --- αντιθαμβωτική, η μονή ή διπλή ειδική επεξεργασία της επιφάνειας του γυαλιού για την πολυ γωνία διάχυτης ανάκλασης επίδραση, έτσι ώστε να βελτιωθεί η οπτική γωνία της οθόνης, να μειώσει την παρεμβολή του φωτός περιβάλλοντος, να μειώσει την αντανακλαστική οθόνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ψεκασμό της μεθόδου του ψησίματος μέσα στο φιλμ, με τη χρήση του SiO2 και άλλα κολλοειδή διαλύματα.

图片 6.jpg 

Αρχή: μέσω της διάχυσης του φωτός και διάχυτο προβληματισμό, για να μειώσει την αντανάκλαση για να επιτευχθεί ο σκοπός της αντι ίλιγγος, αντι αντηλιά, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σαφές και διαφανές οπτικό χώρο, έτσι ώστε να έχουν μια καλύτερη οπτική απόλαυση.

2. Τεχνολογική διαδικασία

AF τεχνολογική διαδικασία:

图片 7.jpg


Παρακάτω μιλάμε για συγκεκριμένη διαδικασία επεξεργασίας των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ο πρώην διαδικασία: η χρήση αλκαλικών απορρυπαντικών ή διαλύτη για την απομάκρυνση ελαίου επιφάνεια και την υγρασία και άλλους λεκέδες, η υπερηχητική επίδραση καθαρισμού είναι καλύτερη?

1) AF υγρή επίστρωση πάνω στην επιφάνεια της μεμβράνης προϊόντος?

2) Ψήσιμο: μετά τον ψεκασμό, αφαιρέστε το γυαλί και να τεθούν σε φούρνο (120 βαθμούς, 30 λεπτά), ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και τους όρους του προϊόντος να προσαρμοστεί με τον καλύτερο?

3) Τα προϊόντα καθαρισμού: μετά τον καθαρισμό, τη συσκευασία.

Τρεις διαδικασίες επίστρωσης είναι σχεδόν το ίδιο, αλλά ο τρόπος με τον επίστρωσης και υγρού αλλαγές, όπως η διαδικασία AR είναι ως εξής:

图片 8.jpg 

Καθαρισμός → ξήρανση → επίστρωση → σκλήρυνσης → υψηλή θερμοκρασία επαναφοράς

3. αρακτηριστικά F και Εφαρμογές

3.1 AF χαρακτηριστικών του προϊόντος επίστρωσης:

1) Αντι-ρύπανσης: για την πρόληψη δακτυλικά αποτυπώματα και τη ρύπανση πετρελαίου δεν είναι εύκολο να πρόσφυση, εύκολο να διαγράψει?

2) Scratch ανθεκτικό: λεία επιφάνεια, να αισθάνονται άνετα, δεν είναι εύκολο να το μηδέν?

3) λεπτών υμενίων: εξαιρετικές οπτικές ιδιότητες, δεν αλλάζει την αρχική υφή?

4) αντίσταση στη φθορά: με το βαθμό της αντοχής σε φθορά.

图片 9.jpg 

Εφαρμογές των προϊόντων επίστρωσης AF: κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη, LED και άλλα γυάλινη οθόνη

3.2 AR χαρακτηριστικών του προϊόντος επίστρωσης:

1) υψηλή διείσδυση: νανο τεχνολογία οπτικό επίχρισμα μπορεί να κάνει το ultra λευκό γυαλί διαπερατότητα αυξήθηκε κατά 2-3%

2) Ανθεκτικό: μπορεί να διατηρηθεί σε ένα σκληρό περιβάλλον για 25 χρόνια

3) Τ o παρεμποδίζεται η συμπύκνωση: περιορίζει την παραγωγή της συμπύκνωσης φωτοβολταϊκών γυαλί

4) S cratch σκληρότητα: μετά την επικάλυψη μπορεί να αυξήσει την σκληρότητα του 1Η αποτελέσματος μηδέν μηδέν

5) Αντοχή σε νερό: σταγονίδια νερού που πέφτουν πάνω στο νερό πάνω από τη γωνία> 110 μοιρών, το φύλλο στην κλίση της αυτόματης ολίσθησης, και δεν επηρεάζει την οπτική

6) Εύκολος καθαρισμός: και το ποσό μπορεί να μειωθεί κατά 80%, εύκολο να καθαρίσει

Προϊόντα επίστρωση AR: εμπρός αυτοκινητοβιομηχανία και πίσω παρμπρίζ, ηλιακή φωτοβολταϊκή βιομηχανία (ηλιακά πάνελ), κουκούλα σειράς, εξωτερική μεγάλη οθόνη διαφήμιση, κλπ

3.3 AG χαρακτηριστικών του προϊόντος επίστρωσης:

图片 10.jpg


Εικόνα: anti-glare Samsung κινητό τηλέφωνο

1) Ανάκλαση υπερύθρων: μειώσει την υπέρυθρη ακτίνα επί της επιφάνειας του γυαλιού για τη μείωση της συχνότητας εμφάνισης του υπέρυθρου φωτός.

2) T o ενισχυθεί η διαπερατότητα: στην αντανάκλαση του υπέρυθρου φωτός και παράλληλα να ενισχύσει τη διείσδυση της άλλες πηγές φωτός, δεν επηρεάζει την εσωτερική εφέ φωτισμού.

3) Anti-glare: το φως που εκπέμπεται από την πηγή φωτός με τη διάχυτη ανάκλαση (ουσία επίστρωση AG) για να αλλάξετε την αντανάκλαση του ισχυρού φωτός στην οπτική διέγερση του παρατηρητή.

Εφαρμογή των προϊόντων επίστρωσης AG:

1) gallery S enior και το Μουσείο του πολύτιμα έργα ζωγραφικής του πλαισίου, και η καλλιγραφία και τα έργα ζωγραφικής και φωτογραφίες αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, ποτέ δεν ξεθωριάζουν.

2) Μουσεία, αρχεία και άλλα πολύτιμα προστασία κειμηλίων.

3)   Ε lectronic πίνακα, οθόνη αφής DLP / LCD, DLP / LCD TV τοίχο με υψηλή διαπερατότητα φως και λάμψη.

4) οθόνη οργάνων Ρ recision, ιατρική παράθυρο συσκευής, παράθυρο της οθόνης LCD, ηλεκτρονικού παραθύρου προϊόντος, κλπ ..

5) KFC, McDonald 's και άλλα εστιατόρια σημείο κάρτα γεύμα, το όνομα σαφώς ορατή, δεν θα δει το φαινόμενο της αντανάκλασης του φωτός.

6) Το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο σημάδια, οθόνη οδηγίες, κλπ ..