info@panadisplay.com
Υγρό κρύσταλλο επικάλυψη φάσης Διαφορά ταινία

Υγρό κρύσταλλο επικάλυψη φάσης Διαφορά ταινία

Mar 17, 2018

Όταν η μεμβράνη αντιστάθμισης διαφοράς φάσεως κατασκευάζεται με την εκτεταμένη μέθοδο, ο δείκτης διάθλασης των πολυμερών υλικών θα μειωθεί λόγω της πυρόλυσης και της αναδιάταξης που προκαλείται από τη θερμική προέκταση, επομένως το πάχος του εμπορικού φιλμ θα αυξηθεί αν θέλουμε να έχουμε την ιδανική τιμή καθυστέρησης φάσης , αλλά η αύξηση του πάχους του φιλμ θα προκαλέσει την απώλεια φωτός. Το ίδιο το μόριο υγρών κρυστάλλων έχει ιδιότητες διχρωμίας και ο δείκτης διάθλασης υγρών κρυστάλλων, το απαιτούμενο πάχος είναι λεπτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυθαίρετη γωνία ώστε να προσαρμόζεται στην συνεγκατάσταση του αξονικού πολωτή, να μειώνει τα απόβλητα, να μειώνει τη δυσκολία και το κόστος. Ως εκ τούτου, πολλοί γνωστοί κατασκευαστές αναπτύσσονται ενεργά στην Ιαπωνία. Για παράδειγμα, η συνέχιση θα παρουσιάσει ένα πάνελ AMOLED μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευρύ πεδίο κύματος, ευρυγώνιος λεπτός ελλειπτικός πολωτής. Όπως φαίνεται στον πίνακα 4, χρησιμοποιούμε τον συνδυασμό μεμβράνης επικάλυψης υγρού κρυστάλλου 1/2 λάμδα, με μεμβράνη επικάλυψης υγρού κρυστάλλου +1/4 λάμδα και με μεμβράνη επικάλυψης 1/2 λάμδα υγρού κρυστάλλου + 1/4 λάμδα εκτεταμένης μεμβράνης ως πεδίο ευρείας κύματος ελλειπτικού πολωτή.


Επιπροσθέτως, για να ληφθεί ο επιβραδυντής φάσης πεδίου ευρείας περιοχής, είναι συχνά απαραίτητο να τοποθετηθούν δύο LC ταινίες σε μια συγκεκριμένη γωνία. Πρέπει λοιπόν να κοπεί σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια να τοποθετηθούν τα μικρά τεμάχια. Ωστόσο, λόγω της δυσχερούς ευθυγράμμισης της αξονικής γωνίας, το έμπλαστρο είναι συχνά ελαττωματικό στην ποιότητα και την παραγωγικότητα, με αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους παραγωγής. Προκειμένου να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα, ο Fu-jifilm που προτάθηκε χρησιμοποιώντας μία σύνθεση υγρών κρυστάλλων παρουσιάζεται στον Πίνακα 5, μπορεί να επιτύχει ευρεία κατανομή μήκους κύματος κύματος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, παρόμοια Teijin Kasei μεμονωμένη ταινία πεδίο ευρεία κύμα έννοια.


Στρώμα ευθυγράμμισης υγρών κρυστάλλων στη σύνθεση επικάλυψης, στρώμα ευθυγράμμισης ορισμού οπτικών απαιτήσεων, γενική επικάλυψη (όπως μέθοδος επικάλυψης με σύρμα, μέθοδος επικάλυψης με εξώθηση, άμεση μέθοδος, μέθοδος επικάλυψης με αντίστροφη γκραβούρα και μέθοδος επικάλυψης με καλούπι) η διαδικασία σκλήρυνσης UV είναι απλή, γρήγορη. Το τελικό προϊόν είναι η μεμβράνη με διαφορά φάσης 1/4 φάσματος με ευρύ φάσμα φάσματος και μπορεί να ρυθμίσει τη γωνία του οπτικού άξονα της μεμβράνης διαφοράς φάσης με τη ζήτηση του πολωτή, η οποία είναι επωφελής για τη διαδικασία τοποθέτησης με ρολό.

  

Η ιδανική AMOLED με κυκλικό πολωτή θα πρέπει να διαθέτει στην ορατή περιοχή μήκους κύματος με υψηλό βαθμό διείσδυσης και η καλή αντιστοίχιση φιλμ αντιστάθμισης γραμμικώς πολωμένου φωτός μπορεί να εφαρμόσει υψηλό όγκο παραγωγής υπό συνθήκες ελασματοποίησης σε ρολά, την απόδοση της οθόνης AMOLED για βελτίωση.

Η συστέγαση της μεμβράνης αντιστάθμισης φάσης πολωμένου πεδίου ευρέος φάσματος 1/4 φάσης πολωτικού φιλμ έχει επεκταθεί και επικαλυφθεί με δύο τρόπους, επειδή ο τύπος επέκτασης είναι πιο στενός τομέας για να στοιβάζεται για να επιτευχθούν απαιτήσεις ευρείας περιοχής κυμάτων, επομένως το πάχος του δεν είναι μικρότερο από 50 m , η τιμή είναι υψηλή, δυσμενής για τη μελλοντική τάση των λεπτών φορητών συσκευών. Όσον αφορά τα προϊόντα της περιοχής ενός πλάτους μεγάλου κύματος, το αποτέλεσμα της αντιστάθμισης της σκοτεινής κατάστασης δεν μπορεί να συλληφθεί πλήρως με τη μέθοδο επικάλυψης στρώματος προς το παρόν. Ως εκ τούτου, η βιομηχανία πρέπει να είναι σκοτεινή.

Αμερικανική αποζημίωση, λεπτά και ανταγωνιστικά προϊόντα. Η ανάπτυξη τεχνολογίας ρεύματος μεμβράνης μεμβράνης αντιστάθμισης φάσης με επικάλυψη υγρών κρυστάλλων είναι ακόμα ανώριμη, αλλά λόγω των χαρακτηριστικών της οπτικής αντιστάθμισης και της εύκολης ρύθμισης, το σχετικά λεπτό πάχος μπορεί επίσης να μειώσει το κόστος, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να επιτευχθεί ο λοξός ευθυγράμμος υγρός κρύσταλλος ως λοξά επεκτεινόμενο αποτέλεσμα, μειώνει σημαντικά τη δυσκολία κατασκευής, μπορεί επίσης να επιτευχθεί με το ρολόι Polaroid να ταιριάζει με τον όγκο, για να μειώσει περαιτέρω το κόστος.

Ως εκ τούτου, πολλά ιαπωνικά εργοστάσια μελετούν ενεργά. Η τεχνολογία μεμβράνης αντιστάθμισης διαφοράς φάσης με επικάλυψη υγρών κρυστάλλων θα είναι ένα δυναμικό αύριο αστέρι. Ελπίζουμε να εισαγάγουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της βιομηχανίας στο εγγύς μέλλον.