info@panadisplay.com
LED δείξει όχι μόνο ότι πρέπει να ενσωματωθούν σε περιβάλλον στο οποίο ζούμε

LED δείξει όχι μόνο ότι πρέπει να ενσωματωθούν σε περιβάλλον στο οποίο ζούμε

Jan 17, 2017

Το 2008, το εθνικό στάδιο (birdand #39; s φωλιά), μέσα στο πλήθος των πάνω από 90.000 θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές μαρτυρήθηκε από το συλλογικό, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου. Όταν φιλοξενεί την τεράστια εικόνα των παγκόσμιων #39; s 5.000 χρόνια της ιστορίας του πολιτισμού έχει αρχίσει σιγά-σιγά μπροστά σε ένα ακροατήριο, πόσοι άνθρωποι itand #39; s μεγαλείου, ατμοσφαιρική, και γοητευμένος με την πανέμορφη, καταπληκτική. Πίσω από αυτό είναι ο μεγάλος αριθμός των ήσυχη αφοσίωση της Οδηγημένης οθόνης επίδειξης (έμαθε ότι η εικόνα αποτελείται από χιλιάδες φώτα LED που είναι ραμμένο σε). Αντικειμενικά μιλώντας, μόνο LED οθόνη προκειμένου να αναλάβει το σημαντικό αυτό έργο.
Δεν είναι μόνο ένα εργαλείο για την εμφάνιση πληροφοριών
Από την πρώτη ενιαία bi-χρώματος LED οθόνη πλήρους χρώματος, από εσωτερική υπαίθρια SMD γραμμή, και στη συνέχεια να το SMD, εσωτερική και εξωτερική COB. Μετά από χρόνια ανάπτυξης, τώρα οθόνη LED προϊόντα έχουν εμπλουτιστεί σε μεγάλο βαθμό, και οθόνες LED που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα μέρη. Οθόνη LED οθόνη ως ένα εργαλείο για πληροφορίες, έχει αντικατοπτριστεί πλήρως την αξία του, αλλά αυτή η ετικέτα είναι σταθερά.
Στην ανάπτυξη των καιρών, την εξέλιξη της τεχνολογίας LED οθόνη peopleand #39; s σκέφτεται συνεχώς προσαρμόζει και αλλάζει. Για την επίδειξη των οδηγήσεων, επίδειξη οδηγήσεων, ένας από αυτούς είναι πώς περαιτέρω εξόρυξης δυνητική αξία, σπάζοντας την καταχωρημένη τιμή των υφιστάμενων σημάτων, οδήγησε οθόνη για μια ματιά πίσω σε δημόσια θέα.
Να πάω σε δύο βήματα: πρώτον, πώς να κάνει καινοτόμες αλλαγές σε σχέδια, οθόνη LED περισσότερη ολοκλήρωση στο γύρω περιβάλλον, αυτό το βήμα είναι απαραίτητη προϋπόθεση, είναι βασισμένο, δεύτερο, από τον πυρήνα για να αναζητήσουν μια σημαντική ανακάλυψη. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα των LED οθόνη οπτικής είναι πολύ προφανές, όπως η υψηλή φωτεινότητα, εξοικονόμηση ενέργειας, μεγάλη διάρκεια ζωής, γωνία θέασης, έτσι ώστε οι δυνατότητές της είναι πολύ μεγάλο, το κλειδί είναι πώς να χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητα για να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του.
Πώς να μείγμα τους στο περιβάλλον
Σε εξωτερική οθόνη LED πολύ παράφωνο με το περιβάλλον θέματα γίνονται όλο και πιο εμφανή, όταν ένα ορισμένο επίπεδο της φωτορύπανσης, θα αναδυθεί ως LED οθόνη ανάβει και δεν λειτουργεί όπως ένα πόλης και στο #39; s ουλές. Για το σκοπό αυτό, η τρέχουσα οθόνη LED υπαίθρια βρίσκεται αντιμέτωπος με ολοένα και πιο αυστηρούς κανονισμούς. Αλλά ως αστικά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, αντιπροσωπεύουν ένα μεταφορέα το μοντέρνο πνεύμα της στην πόλη των LED οθόνες, ο ρόλος της δεν πρέπει να παραβλέπεται.
Πόσο πρέπει να ζυγίζει τις αντιθέσεις και τις συγκρούσεις μεταξύ των δύο; Πώς να σπάσει αυτήν την αμηχανία; Η μόνο λύση είναι η καλύτερη ενσωμάτωση των LED οθόνη περιβάλλον, να εξαλειφθεί τελείως η διχόνοια, βέλτιστα αποτελέσματα είναι να κάνετε την οθόνη LED έγινε ένας της πόλης και στο #39; s μοναδικό τοπίο, αφήστε τους να μεγιστοποιήσουν την αξία της. Στο πεδίο της υπαίθρια οθόνη LED, σημερινή βιομηχανία πολλές επιχειρήσεις κάνουν ιδανικό δημιουργικό οθόνη σύνδεσης με τα γύρω κτίρια, κάνει την επίδειξη των οδηγήσεων για να γίνει το νέο ορόσημο της πόλης, νέες επαγγελματικές κάρτες. Zhou ming, για παράδειγμα andquot; Asiaand #39; s πρώτη υπαίθρια LED displayandquot? έργα, όπως η Li, Xiang-Hui andquot; Xinjiang χιλιάες τετραγωνικά μέτρα LED οθόνη, chuangzhi κτίριο, λογισμικό Parkandquot? το έργο.
Στο εσωτερικό, επίσης αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Πώς να κάνει LED οθόνη μεγαλύτερη ενσωμάτωση του περιβάλλοντος; Στην πραγματικότητα, πρέπει να κάνουμε πιο δημιουργικά σχέδια. Στο πλαίσιο αυτό, η οθόνη ζωγραφική είναι ένα παράδειγμα που μπορεί να εφαρμοστεί. Όταν κινούμαστε από απόσταση, μερικές φορές ακόμη και βλέποντας το πετρέλαιο που χρωματίζεται οθόνη σε στενή περιοχή, χωρίς να εξετάζει προσεκτικά, εμείς ποτέ δεν θα πίστευα ήταν ένα κομμάτι της Οδηγημένης οθόνης επίδειξης, αλλά εντελώς ως έναν πίνακα ζωγραφικής να εξετάσουμε. Στα μάτια μας, αυτό δεν είναι μόνο κατάλληλα, αλλά μπορεί να μας φέρει ένα είδος απρόσμενης ομορφιάς.
Η πρόκληση εδώ είναι: Πώς να σχεδιάσουν ένα πιο αρμονικό με το περιβάλλον σύνορα· Πώς να βελτιστοποιήσει περαιτέρω την ποιότητα της Οδηγημένης οθόνης επίδειξης? Πώς να Σχεδιασμός σχήματος LED οθόνη και μοιάζουν να δένουν με το γύρω περιβάλλον ή κατασκευής στο σύνολό της. Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να σκεφτούμε.
Από την ανακάλυψη του πυρήνα
Τώρα LED οθόνη βιομηχανία εκεί είναι πολλές επιχειρήσεις με ρίζες σε δημιουργικές οθόνες, και ξεκίνησε την καριέρα του στην ζωγραφική οθόνες από ορισμένες επιχειρήσεις στην ανάπτυξη και την παραγωγή, η οποία είναι να επανεξετάσουμε την αξία της Οδηγημένης οθόνης επίδειξης. Λάβει όμορφες φωτογραφίες από το Πεκίνο Ολυμπιακών Αγώνων, στην αρχή Ικαι #39; μ φοβάται κανείς θα σκεφτείτε ότι είναι ένα γιγαντιαίο LED οθόνη, αλλά να είναι τελείως βυθισμένο στη δημιουργία βαριά, πλούσια, καλλιτεχνική ατμόσφαιρα. Thatand #39; s LED εμφανίζουν την τιμή του άλλου.
Μέλλον, με περαιτέρω ανάπτυξη της οθόνη LED πάνελ, με δημόσια κατανάλωση ζήτηση εξατομίκευση, παραμετροποίηση και καλλιτεχνική, τέτοια τμήματα του προϊόντος--όπως την οθόνη καμβά, δημιουργική οθόνη θα ανθίσουν μπροστά σε όλους.
LED οθόνη βιομηχανία έχει εισέλθει σε περίοδο από ένα εμπόδιο στην ανάπτυξη του, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα και την τιμή ανταγωνισμού, την τεράστια πίεση από αραιωμένου κέρδη. Ρέει, περισσότερο σε δύσκολους καιρούς, όταν θα πρέπει να έχουμε ένα καλό σχέδιο για το μέλλον. Αν είμαστε οδήγησε οθόνες να προσαρμόσετε και να αλλάξετε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, από την αξία του να σκεφτόμαστε πώς να συνειδητοποιήσουν την αξία της Οδηγημένης οθόνης επίδειξης μεγαλύτερο, το παχύ προϊόν στέλνει λεπτές για δημιουργικό έδαφος. Προοπτική της κινεζικής LED οθόνη βιομηχανία είναι πολύ φωτεινό, μπορούμε να κοιτάξουμε προς τα εμπρός σε ένα φωτεινότερο αύριο.