info@panadisplay.com
Μεγάλες παραγγελίες πελατών συνεχίζουν να αναγκάζουν τη φωτογραφική μηχανή της Ταϊλάνδης, αποστολές FPC Skyrocketing

Μεγάλες παραγγελίες πελατών συνεχίζουν να αναγκάζουν τη φωτογραφική μηχανή της Ταϊλάνδης, αποστολές FPC Skyrocketing

Mar 24, 2018

Οι αποστολές μονάδας βιντεοκάμερας εκτείνονται πέρα από έναν αριθμό συνομηλίκων

Τον περασμένο Νοέμβριο, τα μεγάλα δεδομένα της ανατολής του ηλίου έδωσαν τα στοιχεία για τον όγκο της αποστολής της μονάδας του Νοεμβρίου, τα οποία παρουσίασαν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη λίστα, δηλαδή την πρώτη φορά που οι μηνιαίες αποστολές του Heli Tai ξεπέρασαν πολλούς εγχώριους ομολόγους, .

  

Η εξωτερική καρδιά είναι επίσης γεμάτη από ερωτήσεις, γιατί το Νοέμβριο, η συνολική δύναμη των μηνιαίων αποστολών της Ταϊλάνδης αυξήθηκε κατά 38,33% στα 16ΚΚ, τοποθετώντας την τρίτη θέση;


Φυσικά, αυτό το ερώτημα δεν είναι αδιαμφισβήτητο, δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουν, από τις αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους, λόγω της αγοράς του τερματικού σταθμού, ορισμένοι κατασκευαστές της μονάδας παραγωγής μονάδας κάμερας μειώνεται, με αποτέλεσμα την αλυσίδα εφοδιασμού κάμερα δεν είναι απασχολημένος σεζόν η πραγματική κατάσταση, έτσι στο τέλος ποια ήταν η χωρητικότητα της helitai;


Έμαθα ότι ο κύριος λόγος για τη μεγάλη αύξηση του όγκου των ttai οφείλεται κυρίως στη μαζική αποστολή των έργων HUAWEI. Φυσικά, ο θεμελιώδης λόγος είναι από τη σειρά παραγγελιών HUAWEI δόξα, πρόσβαση σε σχετικά στοιχεία, πέρυσι, αποστολές σειράς HUAWEI δόξα περισσότερα από 90 εκατομμύρια, η επιτυχία του Διαδικτύου πέρα από την πρώτη μάρκα κεχρί σχεδόν διπλασιάστηκε στην Ινδία σε σύγκριση με σειρά προϊόντων και αποστολών το 2016.


Οι μηνιαίες αποστολές της μονάδας κάμερας πλησίαζαν τα 20KK, η διπλή διαταραχή της μηνιαίας παραγωγικής δυναμικότητας ανήλθε τον Απρίλιο σε 5KK, οι συνολικές αποστολές μονάδας κάμερας ενδέχεται να αυξηθούν κατά 30% τον Μάιο και μπορεί επίσης να καταστήσουν το δυναμικό ανόδου στο ίδιο ποσοστό. Είπε στον συγγραφέα στον συγγραφέα.


Γιατί λοιπόν υπάρχει μια τόσο μεγάλη αύξηση; Η πηγή δήλωσε ότι "τώρα η βάση παραγωγής της μονάδας helitai κατασκευαστές έχει τέσσερις βάσεις παραγωγής σε όλο το Shenzhen, Huizhou, Nanchang, Jiangxi, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, Shandong έχει ξεκινήσει τη συνολική νέα βάση παραγωγής, αυτό το μήνα έχει μικρές ποσότητες αποστολές τον Απρίλιο θα είναι μεγάλη όγκο αποστολών και αυτό είναι μια σημαντική αιτία αύξησης της παραγωγικότητας "


Τι έχει λοιπόν η ομάδα πελατών; Έμαθα ότι μέχρι τώρα οι πελάτες της Heli περιλαμβάνουν τις εταιρείες HUAWEI, Lenovo, Motorola, NOKIA, Nubia, Meizu, LG και άλλους γνωστούς κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων. Μεταξύ αυτών, διπλοί πελάτες περιλαμβάνουν HUAWEI, Meizu και άλλα διάσημα εργοστάσια κινητής τηλεφωνίας.


Φυσικά, η παραγωγική βάση της Ταϊλάνδης παρουσιάζει επίσης μια λεπτή διαφορά. Shenzhen παράγει κυρίως HUAWEI CSP φωτογραφική μονάδα και τα προϊόντα οχημάτων. Huizhou, Jiangxi και Nanchang είναι κυρίως COB και διπλές κάμερες. Η νέα βάση παραγωγής του Shandong θα παράγει κυρίως προϊόντα CSP φέτος.


Γιατί οικοδόμησε μεγάλο αριθμό προϊόντων CSP; Ναι, αυτή τη φορά αυτή η ενέργεια σχετίζεται επίσης με πελάτες. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, φέτος, η Reliance και η Ινδία πραγματοποίησαν κάποια στρατηγική συνεργασία. Η ζήτηση της άλλης πλευράς είναι πολύ μεγάλη. Προκειμένου να ανταποκριθεί γρήγορα στις ανάγκες της, η heli Tai επέκτεινε την παραγωγή της στο Shandong και δημιούργησε μια νέα κατασκευαστική βάση.


Με τη συνεχή επέκταση της παραγωγικής βάσης, ο εξοπλισμός της δεν μπορεί να πέσει φυσικά. Σύμφωνα με τους κοινούς συνεργάτες της Ταϊλάνδης, η υπάρχουσα γραμμή παραγωγής COB των 44 ετών, η παρακολούθηση θα έχει 11 γραμμές γραμμής COB στη θέση της, η συνολική γραμμή παραγωγής COB αναμένεται να φτάσει τα 55.


Φυσικά, εκτός από την αγορά δομοστοιχείων κάμερας, αυξάνεται και η χωρητικότητα του FPC.

Το FPC έχει πλήρη παραγωγική ικανότητα και έχει συμπεριληφθεί σε μια σειρά πρωτοποριακών παραγγελιών


Τα τελευταία χρόνια, με την ταχεία άνοδο της αγοράς ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, όπως τα έξυπνα τηλέφωνα, οι φορητοί υπολογιστές, οι φορητές έξυπνες συσκευές κ.ο.κ., η αγορά του εύκαμπτου PCB της FPC έχει προωθηθεί σε μεγάλο βαθμό. Εννοείται ότι η εύκαμπτη πλακέτα κυκλωμάτων FPC έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής πυκνότητας γραμμής διανομής, του ελαφρού βάρους, του λεπτού πάχους, της καλής κάμψης και ούτω καθ 'εξής.


Η Heli Tai, ως μια από τις εξαιρετικές επιχειρήσεις στον τομέα του FPC, κατέχει ηγετική θέση στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση των πελατών.


Όσον αφορά το πλεονέκτημα του προϊόντος, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Heli Tai Group, η Jia Jia, που εισήγαγε στο κινητό τηλέφωνο μέσω διαδικτύου, τα προϊόντα FPC καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, σε υψηλά και χαμηλά προϊόντα, και παρέχουν στους πελάτες υπηρεσίες ενιαίας θυρίδας. Παράλληλα, αναπτύσσεται και σχεδιάζεται το προϊόν με υψηλό βαθμό συνεργασίας με τους πελάτες. Όσον αφορά την R & Α, πρέπει να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας για την ανάπτυξη μελλοντικών προϊόντων, ώστε να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας μας. Από πλευράς σχεδιασμού, αναζητούμε κάποιον που να συνεργάζεται με τους πελάτες μας, ώστε να μειώσουμε και το κόστος.


Όσον αφορά τους πόρους των πελατών, είναι κατανοητό ότι η Ταϊλάνδη έχει γίνει επιτυχώς προμηθευτής προϊόντων HUAWEI και OPPO και άλλων προϊόντων κινητής τηλεφωνίας FPC. Στο σημερινό εγχώριο ευφυές κινητό τηλέφωνο είναι "China OV" για να καταλάβει το μισό του μοντέλου της χώρας, ο μεγάλος επικεφαλής του πελάτη στην τσάντα, για τις πωλήσεις των προϊόντων FPC η σημασία είναι αυτονόητη.


Από αυτή την άποψη, δήλωσε ο Jia Zong, κατάφερε να επιτύχει αυτή την μεγάλη εμπιστοσύνη των πελατών, κυρίως λόγω των προσπαθειών της εταιρείας σε τέσσερις τομείς: ο ένας είναι γρήγορος, η πρώτη φορά που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας. δύο είναι μια υψηλή ελαστικότητα, κάνει ανά πάσα στιγμή υποστήριξη πελατών αυξημένη τάξεις βιασύνη? τρία είναι το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για το προσωπικό, σταθερή σταθερή εξυπηρέτηση πελατών? τέσσερα είναι μια λογική τιμή, στρατηγική τιμών για να συνεργαστεί ενεργά με τους πελάτες για να κάνει τα προϊόντα της πιο ανταγωνιστικά.


Και για την τρέχουσα ικανότητα helitai της FPC, παραγγελίες και γραμμή παραγωγής και ούτω καθεξής, Jia Zong είναι βέβαιος: helitai παραδέχεται την τρέχουσα ικανότητα σε πλήρη κατάσταση, εγκαταστάσεις συνολικής ετήσιας χωρητικότητας 600 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων του σχεδιασμού παραγωγής, και από την αρχή το έτος, οι παραγγελίες FPC της εταιρείας συνέχισαν να αυξάνονται, η ναυαρχίδα της μηχανής και έχει ήδη μια σειρά από μεγάλες παραγγελίες εγχώριες μάρκες.


Από την άποψη της γραμμής παραγωγής, η Jia Zong εισήγαγε ότι ο σχεδιασμός της γραμμής παραγωγής της εταιρείας αποφασίζεται από την τεχνολογική ανάπτυξη των πελατών τα επόμενα 3-5 χρόνια και είναι εξοπλισμένος με αυτοματοποίηση και βιομηχανία 4.


Επιπλέον, όσον αφορά την τάση ανάπτυξης των προϊόντων FPC και τον μελλοντικό προγραμματισμό της εταιρείας, η Jia Zong δήλωσε ότι το FPC πέτυχε ταχεία ανάπτυξη το 2017. Εκτιμάται ότι ο σύνθετος ρυθμός ανάπτυξης θα συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα τρία χρόνια, έτσι η αγορά της αναμένεται. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για το σχεδιασμό μικρών και μικρών ηλεκτρονικών προϊόντων.