info@panadisplay.com
Προκειμένου να εκμεταλλευτεί την επιχειρηματική ευκαιρία της πτυσσόμενης συσκευής OLED, η ισχυρή μάχη της Νότιας Κορέας διαφανούς πολυϊμιδής (PI)

Προκειμένου να εκμεταλλευτεί την επιχειρηματική ευκαιρία της πτυσσόμενης συσκευής OLED, η ισχυρή μάχη της Νότιας Κορέας διαφανούς πολυϊμιδής (PI)

Mar 23, 2018

Σύμφωνα με τα κορεατικά μέσα, το ETNews, το KOLON Industries και το διαφανές πολυϊμίδιο της SKC (PI) έχουν προσελκύσει την προσοχή από διαφορετικές στρατηγικές και οι νέες επιχειρήσεις έχουν γίνει μια νέα κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη. Και οι δύο εταιρείες δεν έχουν μόνο διαφορετικό χρόνο να στοχεύουν στη στρατηγική της αγοράς, αλλά έχουν και την αντίθετη στρατηγική στην επεξεργασία ταινιών.

KOLON Industries Οι ερευνητές εξετάζουν τη διαφανή ταινία PI


Η μέθοδος επίστρωσης διαφανή PI

Το διαφανές PI θεωρείται υλικό κάλυψης για ένα πτυσσόμενο smartphone. Επειδή το υλικό κάλυψης κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιείται επί του παρόντος για γυαλί, μπορεί να διπλωθεί, γεγονός που αποτέλεσε το μεγαλύτερο εμπόδιο για την αναδίπλωση της ανάπτυξης κινητών τηλεφώνων, αυτή είναι και η αιτία της διαφανούς προσοχής PI της σχετικής αγοράς, αλλά επίσης η KOLON Industries, η SKC και η Sumitomo chemical είναι αναπτύσσοντας έντονα διαφανή PI.


Ο κύριος ρόλος της πλάκας κάλυψης είναι η προστασία της οθόνης και η επικάλυψή της, έτσι ώστε να μην επιτυγχάνονται γρατζουνιές κάτω από ισχυρές επιπτώσεις. Ακόμη και αν δεν κάμπτεται για δεκάδες χιλιάδες φορές, δεν θα παραμορφωθεί λόγω της ειδικής επίστρωσης, η οποία προκαλεί μεγάλη πρόκληση για τη διαφανή ταινία PI.


Η KOLON Industries και η SKC έχουν επίσης υιοθετήσει διαφορετικές στρατηγικές για την επικάλυψη. Η SKC πήρε το δικό της επίστρωμα και το πρόγραμμα KOLON Industries έχει μια στρατηγική συνεργασία με μια εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα.


Ένας εκπρόσωπος της KOLONIndustries δήλωσε ότι «θα δώσουμε προτεραιότητα στην προμήθεια της ταινίας μας στην επαγγελματική εταιρεία επίστρωσης». Αλλά η KOLON Industries εργάζεται επίσης σκληρά για την ανάπτυξη της τεχνολογίας επίστρωσης, λαμβάνοντας υπόψη τη ζήτηση των πελατών και τους μελλοντικούς παράγοντες τιμών.


Η SKC σχεδιάζει τη διαδικασία επικάλυψης υψηλής σκληρότητας από την εταιρεία SKC HTM. Η HTM είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή οπτικών ταινιών, η οποία αποκτήθηκε από τη SKC το 2017, η SKC ήταν περίπου εξαγορά της DOW Chemical και της SKC Haas Display Film αξίας 74 εκατομμυρίων δολαρίων (600 εκατομμύρια δολάρια), μετά την αλλαγή του ονόματός της στο SKC HTM.


Είναι το πρώτο έτος της διαφανούς αγοράς PI το 2018 ή το 2019;

Ο χρόνος παραγωγής του διαφανούς ΡΙ του KOLON και του SKC είναι διαφορετικός. Η KOLON Industries σχεδιάζει να μετρήσει την παραγωγή φέτος και ο στόχος της SKC είναι να μετρήσει την παραγωγή το 2019. Η KOLON Industries στις αρχές Αυγούστου 2016 ξεκίνησε την επένδυση εξοπλισμού, αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος αυτού του μήνα. Από την άλλη πλευρά, η SKC αποφάσισε να επενδύσει μόνο πέρυσι. Σχεδιάζει να εισαγάγει εξοπλισμό μέχρι τον Ιούλιο του 2019 και να ξεκινήσει μαζική παραγωγή τον Οκτώβριο.

Οι δύο εταιρείες έχουν ένα χάσμα ενός έτους στην παραγωγή, επειδή έχουν διαφορετικές ανησυχίες για την αγορά. Η KOLON Industries επικεντρώθηκε σε ενεργές επενδύσεις για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της αγοράς και η SKC πήρε έναν αυστηρό τρόπο να περιμένει να ξεσπάσει η αγορά.


KOLON Industries "Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στο πρώτο διαφανές έργο PI παγκοσμίως επειδή ελπίζουμε ότι μέσω των νέων τεχνολογιών μας θα αδράξουμε γρήγορα την αγορά που δείχνει την επόμενη γενιά και θα οδηγήσει τη μελλοντική αγορά τον Αύγουστο του 2016 ανακοίνωσε τα επενδυτικά της σχέδια και είπε" διαφανή ταινία PI μετά το εργοστάσιο μάρκας κινητών τηλεφώνων θα είναι μπροστά από την έναρξη ενός πτυσσόμενου ευφυούς κινητού τηλεφώνου έχει καλά αποθέματα που προσβλέπουμε ».


  

Το διαφανές φιλμ PI που αναπτύχθηκε από την KOLON Industries είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και μαλακότερο όπως λεπτό χαρτί

Σύμφωνα με την SKC, το 2019 είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή και τώρα βρίσκεται στην περίοδο της αγοράς και δεν είναι απαραίτητο να βιαστούμε στην αγορά.

Η SKC δήλωσε ότι "σύμφωνα με τα ινστιτούτα έρευνας της αγοράς, η αναδιπλούμενη αγορά έκθεσης θα ξεκινήσει το 2022 και θα αυξηθεί σε περίπου 51 εκατομμύρια μονάδες έως το 2022, οπότε το δεύτερο εξάμηνο του 2019 είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε διαφανείς επιχειρηματικές δραστηριότητες".

Τα αποτελέσματα των δύο εταιρειών είναι στο τέλος της ημέρας. Η Samsung Electronics σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα πτυσσόμενο έξυπνο τηλέφωνο φέτος. Ποιος θα πάρει μια παραγγελία για την προμήθεια της Samsung Electronic διαφανή PI, ο οποίος θα γίνει μια σημαντική επιχείρηση για την προώθηση της ανάπτυξης της πτυσσόμενης αγοράς κινητής τηλεφωνίας, η οποία θα είναι το επίκεντρο της βιομηχανίας.