info@panadisplay.com
Πώς πραγματοποιήθηκε η μαζική παραγωγή JDI ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Πώς πραγματοποιήθηκε η μαζική παραγωγή JDI ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

May 06, 2017

Για τα smartphones, τα πάνελ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τα καυτά σημεία κερδοσκοπίας της αγοράς, με δείγμα 2016 ετών, από το πρώτο εξάμηνο έως το τέλος της αρχής, περιλαμβάνουν κυρίως δύο βασικά σημεία: ένα πάνελ είναι εκτός των τιμών των μετοχών, ενώ Το άλλο είναι ο πίνακας OLED. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική παρατήρηση κινητού τηλεφώνου, ξεκινώντας από το 2016, ειδικά μέχρι τις αρχές του 2017, η έννοια της "ολοκληρωμένης οθόνης" ξαφνικά πιάστηκε στην αγορά καυτή, όπως η αερομεταφορά γενικά. Ποιοι είναι οι λόγοι πίσω από αυτό;

Σχετικά με αυτό το θέμα, σύμφωνα με τον πρόεδρο και γενικό διευθυντή Nashikian του JDI Shanghai Co., Ltd., κατά την άποψή του, η τρέχουσα έννοια της ολοκληρωμένης οθόνης για ένα ξέσπασμα ενός πολύ σημαντικού λόγου έγκειται στην προώθηση και καθοδήγηση της JDI, νωρίς Οκτώβριος 2016, JDI με μεγάλους πελάτες να διαπραγματευτεί μια ολοκληρωμένη χρήση οθόνης.

Αν και η έννοια της τρέχουσας ολοκληρωμένης οθόνης είναι πολύ ζεστή, αλλά η πραγματική χρήση μιας ολοκληρωμένης οθόνης του smartphone δεν είναι πολύ, σύμφωνα με ελλιπή στατιστικά στοιχεία, υπάρχουν κυρίως κεχρί MIX, lg G6, Samsung S8, όπου η οθόνη Xiaomi MIX αντιπροσώπευε Η αναλογία 17: 9, ενώ η οθόνη LG G6 ήταν 18: 9, η Samsung S8 είναι 18,5: 9, από τα τρία κινητά τηλέφωνα, το ύψος της οθόνης σε σχέση με τα προηγούμενα 16 βελτιώθηκε. Αυτό έχει οδηγήσει επίσης σε ένα μήνυμα στην αγορά τους τελευταίους μήνες ότι το 18: 9 θα είναι ένα πρότυπο για τις κορυφαίες μηχανές κορυφαίων φέτος φέτος. Όσον αφορά τους λόγους πίσω από αυτό, το JDI δίνει την εξήγηση: «Πρώτον, η οθόνη 18: 9 της οθόνης αντιπροσώπευε την καλύτερη στιγμή και, δεύτερον, αυτή είναι η τάση».

Επιπλέον, σύμφωνα με το online κινητό τηλέφωνο, ο μεγαλύτερος ρόλος ενός πλήρους τηλεφωνικού κέντρου οθόνης είναι η προώθηση του PPI, με τον ίδιο πρακτικό χειροκίνητο σχεδιασμό, μπορεί να συνδεθεί σε περισσότερο περιεχόμενο προβολής. Στο δομικό σχεδιασμό, ο συνολικός σχεδιασμός του κινητού τηλεφώνου μπορεί να βελτιωθεί, μέσω του UI εικονικών εργαλείων στην οθόνη για να αντικαταστήσει το κόστος δεν είναι χαμηλό, τη χρήση μικρότερης διάρκειας ζωής των πλήκτρων φυσικής χωρητικότητας.

Παρά το γεγονός ότι από τώρα και στο εξής, η εμφάνιση μιας ολοκληρωμένης οθόνης δεν είναι απλά απαραίτητη, αλλά αναμφίβολα έχει γίνει η νέα αγάπη της αγοράς, αλλά τώρα η πλήρης οθόνη του smartphone μόνο τα προαναφερθέντα αρκετά, αν και ορισμένα σήματα κινητής τηλεφωνίας ισχυρίζονται ότι είναι σε θέση Να κάνει ένα πλήρες τηλέφωνο οθόνης, αλλά από τη σημερινή άποψη είναι επίσης "Rayson"!

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η JDI παρουσίασε την ολοκληρωμένη της (πλήρως ενεργή) ιδέα ήδη από το 2016. Πρόσφατα, η JDI ανακοίνωσε και πάλι την απελευθέρωση μιας πλήρους οθόνης (πλήρους δράσης), σύμφωνα με την έκφρασή της, μέσω της "πλήρους ενεργού" Μια ευρεία γκάμα εξαιρετικά στενών οθονών συνοριακής οθόνης και να χρησιμοποιήσει αυτήν την τεχνολογία για την ανάπτυξη ενός έξυπνου τηλεφώνου για την οθόνη LCD πλήρους οθόνης LCD 5,5 ιντσών και έχει μετρηθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2017 και οι κατασκευαστές οικιακών συσκευών σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν Στο τρίτο τρίμηνο. Πώς λοιπόν εφαρμόζεται αυτή η ολοκληρωμένη οθόνη (πλήρης ενεργή); Πού είναι η δυσκολία;

Για αυτά τα προβλήματα, σύμφωνα με την JDI απλή εξήγηση: "Πλήρης ενεργή οθόνη LCD μέσω καλωδίωσης υψηλής πυκνότητας, καθώς και νέα τεχνολογία επεξεργασίας και τεχνικές αρθρωτής συναρμολόγησης, το πιο σημαντικό κάτω όριο για να ελαχιστοποιηθούν και στις άλλες τρεις πλευρές του ίδιου μεγέθους . " Έτσι πραγματοποιώντας τη μέγιστη αναλογία οθόνης της οθόνης LCD. "

Και το δύσκολο σημείο του είναι κυρίως ενσωματωμένο σε τρεις πτυχές: πρώτον είναι η ανάγκη να επιτευχθεί ένα στενό σύνορο, ακολουθούμενο από τον οπίσθιο φωτισμό, το τρίτο είναι η πραγματική τεχνολογία εγκατάστασης. Η όλη διαδικασία απαιτεί JDI και άλλους πωλητές LCD πάνελ να αναπτυχθούν μαζί. Μπορούμε να δούμε ότι μια ολοκληρωμένη οθόνη σε σύγκριση με την αρχική οθόνη, κυρίως στο ελαφρύ μέρος εισαγωγής της βελτίωσης, η χρήση του οδήγησε στην εμφάνιση μέρος του πιο εξορθολογισμό του οπτικού σχεδιασμού του μέρους εισαγωγής του ελάχιστου.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το JDI, εκτός από την απελευθέρωση πλήρων ενεργών ολοκληρωμένων οθονών, κυκλοφόρησε επίσης πλήρη ενεργή ευέλικτη και ολοκληρωμένη οθόνη, ενώ οι τρεις μεγάλες δυσκολίες στην ευέλικτη ολοκληρωμένη οθόνη είναι το υπόστρωμα, η τεχνολογία πάνελ και η τεχνολογία TFT.

Ο λόγος για τον οποίο επιτυγχάνεται "ευελιξία" είναι κυρίως επειδή το υπόστρωμα του δεν είναι το παραδοσιακό γυαλί, αλλά η χρήση πλαστικού υποστρώματος, που απαιτεί το πλαστικό υλικό με υψηλή αντοχή στη θερμοκρασία, αντοχή διείσδυσης, υψηλά χαρακτηριστικά σκληρότητας! Εκτός από τις υψηλές απαιτήσεις του πλαστικού υποστρώματος, αλλάζει επίσης την προηγούμενη διαδικασία LTPS σε διαδικασία LTOS, έτσι ώστε το χαμηλότερο πρόβλημα στο υπόστρωμα ΡΙ να σχηματίσει TFT.

Από τώρα και στο εξής, η υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης οθόνης θα οδηγήσει αναμφισβήτητα σε αλλαγές στην εσωτερική δομή των smartphones, η πιο προφανής είναι η μπροστινή κάμερα και η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, το κινητό τηλέφωνο κ.ο.κ., για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων ως παράδειγμα. Να γίνει το πρότυπο των έξυπνων τηλεφώνων, οι κατασκευαστές έξυπνων τηλεφώνων μετά τη χρήση μιας ολοκληρωμένης οθόνης, τότε πώς να τοποθετήσετε την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ένα κλειδί, όπως η Samsung S8 θα δακτυλικό αποτύπωμα αναγνώρισης μετά την αντικατάσταση, φυσικά, εάν το πρόγραμμα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων UnderGlass, Τα μελλοντικά προγράμματα UnderDisplay ή InDisplay είναι ώριμα, το πρόβλημα μπορεί ασφαλώς να λυθεί. Συνολικά, η υιοθέτηση μιας πλήρους οθόνης θα οδηγήσει σε μια μεγάλη αλλαγή στην εσωτερική δομή του smartphone, ενώ η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και η προηγούμενη κάμερα είναι μόνο μία από τις άκρες του παγόβουνου!