info@panadisplay.com
Οι Κινέζοι κατασκευαστές θέλουν να συντομεύσουν το χάσμα τεχνολογίας OLED μεταξύ Κίνας και Νότιας Κορέας και θα συνεργαστούν με το JDI

Οι Κινέζοι κατασκευαστές θέλουν να συντομεύσουν το χάσμα τεχνολογίας OLED μεταξύ Κίνας και Νότιας Κορέας και θα συνεργαστούν με το JDI

Jan 04, 2018

Υπάρχουν αναφορές ότι η επιχείρηση είναι προβληματική ιαπωνική εταιρεία εμφάνισης (JDI), και τα τρία είναι κινέζικα BOE παραγωγής πάνελ επιχειρήσεων Huaxing Power, shentianma διαβούλευση από τρία μετά από μια συνολική επένδυση του 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων 800 εκατομμυρίων για να διευκολύνει το οικονομικό δεινό του, το οποίο θα βοηθήσει να επιτύχει την τεχνολογία παραγωγής πάνελ OLED που οδηγεί στη βιομηχανία Samsung Samsung στην παραγωγή πάνελ παραγωγής πάνελ.


Σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς Wits View, το 2016 κινέζικα, έχει γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγική ομάδα παγκοσμίως, το μερίδιο αγοράς της παγκόσμιας παραγωγής τριών κορυφαίων πάνελ είναι η Νότια Κορέα, η Ταϊβάν, η κινεζική, η κινεζική, η Κίνα, ξεκίνησε την κατασκευή των πιο εξελιγμένων παγκοσμίως 10.5 / 11 γενιάς γραμμή παραγωγής LCD πάνελ στην τεχνολογία.


Εντούτοις, στην τεχνολογία πάνελ, η Κίνα έχει υστερήσει πίσω από τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία, η Samsung και η LG είναι οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές πάνελ OLED μικρού και μεσαίου μεγέθους και μεγάλου μεγέθους, η JDI της Ιαπωνίας έχει τεχνολογία παραγωγής πάνελ OLED πιο προηγμένη, κινέζικα, BOE αντιστοίχως τον Ιούνιο του περασμένου έτους, το τέλος του Οκτωβρίου τεθεί σε παραγωγή OLED πάνελ και κινέζικα, ένα άλλο μεγάλο πάνελ παραγωγής Huaxing Power παραγωγής στο δεύτερο τρίμηνο του 2019 για να ξεκινήσει το πάνελ OLED, η επείγουσα ανάγκη να επιτευχθεί η κινεζική προφθάσει από πίσω σε OLED τεχνολογία πάνελ, η JDI έχει αυτή την τεχνολογία.


Η Ιαπωνία κατέχει ηγετική θέση στον παγκόσμιο πίνακα LCD νωρίτερα και νωρίτερα τη δεκαετία του 1990, ονομάστηκε "ο πατέρας της οθόνης LCD SHARP", πέραν της SONY, Toshiba, Hitachi και άλλων επιχειρήσεων στην παραγωγή LCD πάνελ, αλλά μετά το 1998 Η Samsung ξεπέρασε τις επιχειρήσεις της Ιαπωνίας για να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής των πάνελ LCD στον κόσμο, οι κατασκευαστές πάνελ LCD στην Ιαπωνία σταδιακά κατεβαίνουν προς τα κάτω.


Αργότερα, οι τρεις εταιρείες της SONY, Toshiba, Hitachi θα είναι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αναδιάρθρωσης των πάνελ LCD και οι Ιάπωνες αξιωματούχοι τους και ο δημόσιος οργανισμός καινοτομίας της βιομηχανίας κεφαλαίων (INCJ) δημιούργησαν μια κοινή επιχείρηση με JDI, JDI και SHARP ο μεγαλύτερος δευτερόλεπτος στον κόσμο, αλλά τώρα ο μικρός και μεσαίου μεγέθους πίνακας του μεγαλύτερου προμηθευτή της Samsung στη Samsung, η Samsung στηρίζεται κυρίως στα πλεονεκτήματα του πίνακα AMOLED την κατέστησε τον πρώτο προμηθευτή μικρού μεγέθους και ο δεύτερος μικρός και μεσαίος προμηθευτές πάνελ, οι πρώτοι μεγάλοι προμηθευτές πάνελ LCD για κινέζικα, boe.


Ανατρέχοντας σε αυτό το ιστορικό, γνωρίζουμε ότι η JDI έχει βαθιά συσσώρευση τεχνολογίας πάνελ. Η JDI απέκτησε επίσης τη JOLED από την SONY, την επιχείρηση πάνελ της OLED της Panasonic και την κοινή επιχείρηση INCJ. Το JDI χρησιμοποιεί τώρα την τεχνολογία εκτύπωσης για την παραγωγή πάνελ OLED, την τεχνολογία εκτύπωσης και την προηγμένη τεχνολογία εκτύπωσης OLED, τεχνολογία εκτύπωσης με εξάτμιση τύπου (υπό την κατάσταση κενού, κόκκινο, πράσινο και μπλε φως που εκπέμπει φως εξαερισμού συνδεδεμένο στο υπόστρωμα) πιο προηγμένη τεχνολογία, το κόστος παραγωγής είναι περίπου 30% χαμηλότερο.


Δεδομένου ότι η Κίνα τρεις επιχειρήσεις παραγωγής πάνελ, BOE, shentianma μόλις έβαλε το πάνελ OLED, Huaxing Power να τεθεί σε λειτουργία το 2019, όταν το πάνελ OLED, οι κινεζικές επιχειρήσεις παραγωγής πάνελ άρχισαν μεγάλης κλίμακας παραγωγή πάνελ OLED, TFT LCD πάνελ είναι πιθανό να όπως είναι πριν από λίγα χρόνια ο έντονος πόλεμος των τιμών, αυτό είναι προφανώς δυσμενές για τις επιχειρήσεις των πάνελ της Κίνας, εάν αυτό μπορεί να γίνει πιο προηγμένο και χαμηλότερο κόστος παραγωγής στην τεχνολογία παραγωγής πάνελ OLED μέσω συνεργασίας με το JDI, ανταγωνισμός.


Για τη JDI, η συνεχής απώλεια JDI 2016 έχει λάβει 75 δισεκατομμύρια γιεν βιομηχανική καινοτομία επένδυση επιχειρηματικών γραφείων, αλλά δεν υπάρχει βελτίωση, τώρα επεκτείνεται OLED πάνελ παραγωγική ικανότητα χρειάζονται χιλιάδες δισεκατομμύρια γιεν επένδυση, και πιθανώς και για το μέλλον OLED πάνελ τιμών πόλεμο οδήγησε σε απώλειες, γεγονός που καθιστά τον μηχανισμό καινοτομίας της βιομηχανίας είναι αρκετά διστακτικός έτσι αναγκάστηκε JDI να αναζητήσει άλλους επενδυτές να εισφέρει κεφάλαια, η οποία οδηγεί στην αρχή αυτού του άρθρου μίλησε για τα κινεζικά θέματα επενδυτικών πάνελ.


Για την κινεζική ηπειρωτική χώρα, η επένδυση σε JDI είναι μια σαφής συμφωνία, η οποία θα βοηθήσει την κινεζική βιομηχανία πάνελ να μετατοπιστεί από τον ακόλουθο στον καινοτόμο τεχνολογία πάνελ. Εξάλλου, το JDI, το οποίο αντιμετωπίζει δυσκολίες στη λειτουργία του, βρίσκεται τώρα σε απελπιστική θέση. Η επένδυση στην επιχειρηματική δραστηριότητα της Κίνας θα συμβάλει επίσης στην επέκταση της αγοράς της και στη βελτίωση της δικής της επιχείρησης. Αυτή είναι μια κερδοφόρα συνεργασία.


Αφού έγινε η μεγαλύτερη μεταποιητική οικονομία στον κόσμο, η Κίνα εργάζεται για τον οικονομικό μετασχηματισμό. Η βιομηχανία πάνελ έχει αποδοθεί μεγάλη προσοχή ως μία από τις ανάντη βιομηχανίες. Και η κινεζική βιομηχανία πάνελ δεν απογοήτευσε, από την φτωχή και κενή μέχρι σήμερα κατατάσσεται δεύτερη στον κόσμο πήρε μόνο 14 χρόνια για να αποδείξει τη δύναμη της Κίνας, η βιομηχανία πάνελ, και αν επενδύσεις JDI μπορεί να επιτευχθεί, η βιομηχανία πάνελ θα είναι στην ανώτερη πάτωμα, Κίνα.