info@panadisplay.com
Η Apple απέκτησε τα Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας της παραμόρφωσης οθόνη, κινητές συσκευές παρέχουν αληθινή απτική ανάδραση

Η Apple απέκτησε τα Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας της παραμόρφωσης οθόνη, κινητές συσκευές παρέχουν αληθινή απτική ανάδραση

Mar 23, 2017

Σύμφωνα με AppleInsider ανέφερε στις 22 Μαρτίου, η Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών Γραφείο χορηγείται μήλο ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που μπορεί να αλλάξει το σχήμα και τη διαμόρφωση της δυναμικής εμφάνισης της φορητής συσκευής, μπορεί να θέσει τα θεμέλια για την εμπειρία του χρήστη σε πραγματικό αφής.

Η Apple πήρε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που μπορεί να αλλάξει το σχήμα της διεπαφής χρήστη, την κωδική ονομασία 9600070, καλύπτοντας ένα καινοτόμες λύσεις hardware, καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών μπορούν να αλλάζουν δυναμικά το σχήμα, για να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρεται συγκεκριμένα, όπως της διεπαφής χρήστη iPhone οθόνη, μέσω της ενσωμάτωσης της στο κάτω μέρος της οθόνης μπορεί να ωθήσει ή να τραβήξει το παραμορφώσιμο επιφάνεια των μηχανικών και ηλεκτρικών εξαρτημάτων, μπορεί να παρέχει μια διαφορετική αφή.

Σε ορισμένες εφαρμογές, η κατάσταση της συσκευής εξαρτάται από το συγκεκριμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Για παράδειγμα, η περιοχή της οθόνης μπορεί να αυξηθεί ή νεροχύτη, το κουμπί μπορεί να εμφανιστούν κατά την εφαρμογή υπολογιστή? εφαρμογή του χάρτη μπορεί να κάνει κάποιες περιφερειακές διαδικασίες προβολής, τονίζοντας την πιθανή διαδρομή? εφαρμογή μουσικής μπορεί να χειριστεί οθόνη αναπαραγωγής μουσικής, για λογαριασμό της ελεγκτικής λειτουργίας της οθόνης βέλος σύμβολο.

Η τεχνολογία που περιγράφεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μπορεί να κάνει εικονικές ενεργητικού υλοποιείται, ενισχύοντας έτσι τη λειτουργία. Εκτός από την ενίσχυση της απτική εμπειρία, μπορεί να αλλάξει το σχήμα της οθόνης θα ωφελήσει τους χρήστες με προβλήματα όρασης. Η τεχνολογία θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της συσκευής, χωρίς να κοιτάτε την οθόνη, όπως τη συσκευή στην τσέπη του χρήστη.

Η οθόνη μπορεί να αλλάξει το σχήμα, απαιτεί μία ή περισσότερες διαμορφώσιμες κόμβο στην οθόνη Αυτοί οι κόμβοι διατάσσονται σε ένα σχήμα μήτρας, που ενεργεί επί της μήτρας παράταση ή μορφή εμφάνισης σύμφωνη με το σχήμα διεπαφή χρήστη, γενιά μοτίβο και υφή, τονίζουν τα στοιχεία διεπαφής χρήστη , παρέχει απτική ανάδραση και άλλες λειτουργίες.

Οι λεπτομέρειες ευρεσιτεχνία περιλαμβάνουν μια ποικιλία μηχανικών φρένων, περιλαμβάνονται και οι ηλεκτρομηχανικές έμβολα προς νικέλιο κράματα τιτανίου ή πιεζοηλεκτρικών κρυστάλλων. Αν και το φρένο τύπου εμβόλου μπορεί να είναι ευκολότερο να κατασκευαστεί, είναι δυνατόν να παρέχει μια πιο ακριβή έλεγχο του μεγέθους του συστήματος υλικού παραμόρφωση που ανταποκρίνεται σε θερμότητα, ηλεκτρική ενέργεια, μαγνητισμός, ή άλλα ερεθίσματα.

Με μοναδικές ιδιότητες, η παραμόρφωση της πέδης θα παραμορφωθεί όταν διεγείρονται. Ανάλογα με το υλικό, την κατεύθυνση και τη διέγερση, τα συστατικά αυτά θα συμβούν τέντωμα, προεξοχή, επιμήκη παραμόρφωση, ωθώντας την επιφάνεια του εύκαμπτου οθόνης. Η ανεξάρτητη διέγερση προκαλεί το φρένο για να έχει το αντίθετο παραμόρφωση.

Σε άλλη πραγματοποίηση, το φρένο θα γείρει, περιστρέφεται, ή να αλλάξει τη θέση της οθόνης μετά από διέγερση.

Κάθε εφαρμογή χρησιμοποιεί μια ποικιλία φρένα να συνεργάζονται για να παράγουν παραμόρφωση πάνω ή κάτω από την επιφάνεια της συσκευής. Αποδεκτά παραμορφώσεις περιλαμβάνουν ύψος, το πλάτος, το μήκος, την κατεύθυνση, δομή, τη διάταξη, την υφή, μοτίβο, 3D σχήμα, και άλλες αλλαγές.

Άλλες εφαρμογές επιτρέπουν την ενσωμάτωση των συσκευών παραμόρφωσης σε άλλες λύσεις hardware, όπως η επιφάνεια αφής του MacBook ή interface αφής iPod. Εκτός από τα εικονικά κουμπιά και διεπαφή χρήστη, το σύστημα πέδησης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει το εφέ 3D στην οθόνη.

t Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη επιφάνεια της οθόνης αυτού του διπλώματος ευρεσιτεχνίας φαίνεται να μπορεί να εφαρμοστεί για να εμφανίσετε τα κουμπιά διεπαφή χρήστη και εικονίδια εφαρμογών, πιο προηγμένο σύστημα με βάση το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, κάποια μέρα στο μέλλον μπορεί να επιτύχει εξυγίανσης σε επίπεδο pixel. Η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ιδιαίτερα μεταβλητή φρένο για να δημιουργήσει μια δυναμική κυματιστή επιφάνεια.

Λαμβάνοντας υπόψη το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας «ηλικία», ο χρόνος εφαρμογής είναι το 2008, το μήλο είναι απίθανο να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία στο εγγύς μέλλον στο εμπόρευμα. Αλλά η έννοια της προσπάθειες της Apple να συμβαδίσει με άλλες διεπαφές χρήστη, στην πραγματικότητα, ποτέ δεν σταμάτησε από την πρώτη γενιά των Mac.