info@panadisplay.com
Η Apple και η Samsung θα εστιάσει την προσοχή στο κινητό τηλέφωνο οθόνης

Η Apple και η Samsung θα εστιάσει την προσοχή στο κινητό τηλέφωνο οθόνης

Mar 01, 2017

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Forbes ανέφερε ότι με τη βοήθεια της νέας γενιάς του Galaxy S8 οθόνη, η Samsung θα κατατάσσονται πριν από την Apple στον τομέα των έξυπνων τηλεφώνων.

Τι σημαίνει αυτό για τους καταναλωτές; Με τη μείωση των συνόρων, η Samsung μπορεί να αυξήσει το μέγεθος της οθόνης S8, αλλά να διατηρήσει το συνολικό μέγεθος της συσκευής είναι ουσιαστικά αμετάβλητη. S8 είναι σε θέση να λάβει αυτό το σχέδιο, επειδή θα χρησιμοποιήσει μια νέα γενιά OLED (οργανική δίοδος εκπομπής φωτός) οθόνη, καθώς και εικονική και όχι φυσικά κουμπιά.

Πολλά μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει ότι το Galaxy S8 θα έχει δύο μοντέλα, αντίστοιχα, διαμόρφωση 5.8 και 6.2 οθόνη ίντσες, αλλά το συνολικό μέγεθος του τηλεφώνου δεν αναμένεται να αυξηθεί. Samsung Galaxy S8 αναμένεται θα ανακοινωθούν στο τέλος του Μαρτίου.

Αυτό συνήθως αναφέρεται ως το σχεδιασμό του πλαισίου της οθόνης, τα ευφυή κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στο νέο νιρβάνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαμόρφωση οθόνη Edge εύκαμπτη επιφάνεια OLED της Samsung Galaxy S7, να αυξήσει την περιοχή της οθόνης, και δεν οδήγησε σε αύξηση του μεγέθους του τηλεφώνου.

Samsung Display κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο που δείχνει την κατεύθυνση της ανάπτυξης της samsung. Παρά το γεγονός ότι αυτό το βίντεο δεν δείχνει με ακρίβεια Galaxy S8 σχεδιασμό, αλλά αποκαλύπτει το στόχο της samsung.

Forbes έδειξε, ένα άλλο αξιοσημείωτο φαινόμενο είναι ότι η Samsung θα κάνει την επιφάνεια της οθόνης OLED έχει γίνει το πρότυπο S8 - S7 Edge και Σημείωση 7 διαμόρφωση, ενώ η καμπύλη οθόνη, πιο mainstream S7, αλλά δεν ρυθμίσετε την καμπύλη οθόνη. Μια πηγή είπε, S8 θα κάνει η οθόνη επιφάνεια γίνεται πιο εμφανής τάση, κυρτή οθόνη θα γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Μπορεί IPhone 8 / X υπερβαίνει το Samsung;

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς Gartner, δήλωσε ότι κατά το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους, οι πωλήσεις smartphone της Apple πάνω από τη Samsung. Η τάση αυτή είναι πιθανό να συνεχίσει: σύμφωνα με άνοδο κρίση τιμή της μετοχής της Apple, η Wall Street φαίνεται αρκετά αισιόδοξος για το iPhone 8 / X.

Δεν αποτελεί έκπληξη, το iPhone 8 / Χ σχεδιασμός θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα της Apple να ολοκληρωθεί η πρώτη OLED οθόνη του τηλεφώνου. Μια έκθεση αναλυτών κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, OLED οθόνη εκδοχή του iPhone 8 θα διαμορφώσετε ένα ιντσών οθόνη 5.8, το διαθέσιμο μέγεθος της οθόνης 5,15 ιντσών. Η έκθεση επανέλαβε επίσης ότι πολλές φήμες ισχυρίστηκε ότι η οθόνη του iPhone 8 θα καταλαμβάνουν το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, αλλά η έκθεση επισημαίνει επίσης ότι ένα σημαντικό τμήμα της περιοχής οθόνη θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να εμφανιστεί το εικονικό κουμπί».

Η ίδια μελέτη αναφέρει ότι το συνολικό μέγεθος του iPhone 8 θα είναι ισοδύναμη με 4,7 ίντσες του iPhone 7. MacRumors δημοσίευσε ένα άρθρο λέγοντας ότι αυτό είναι απολύτως εφικτό, διότι δεν υπάρχει άλλη πλευρά του κινητό τηλέφωνο εκτός από την οθόνη προβολής, πράγμα που σημαίνει ότι η οθόνη χρησιμοποιεί ένα αληθινό περίγραμμα του σχεδιασμού.

Forbes δήλωσε, εξάλλου, η ίδια δεν αποτελεί έκπληξη, οι φήμες ότι η Apple σχεδιάζει να ξεκινήσει μια διαμόρφωση του κινητού τηλεφώνου οθόνη OLED, έτσι ώστε η οθόνη του iPhone 8 με μια μεγαλύτερη περιοχή προβολής.

Τεχνολογία οθόνης ειδικός Raymond Soneira (Raymond Soneira) μου είπε πρόσφατα, «η χρήση των ευέλικτων OLED οθόνη λεπτή και μη LCD, γεωμετρική δομή και το μέγεθος θα κάνει η Apple μπορεί να τροποποιήσει την έκδοση OLED του iPhone οθόνη αρκετά εύκολα, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από ένα είδος του σχήμα και μέγεθος. Για παράδειγμα, OLED διαμόρφωση iPhone οθόνη 8 μέγεθος της οθόνης είναι ισοδύναμο με το iPhone 7, η οποία μπορεί να κάνει το πρότυπο και Plus μοντέλα κινητών τηλεφώνων μείωσε το ύψος των 1.4 ιντσών, 0,35 ίντσες πλάτος μείωση, επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί η οθόνη OLED χωρίς το σχεδιασμό του πλαισίου, δεν χρειάζεται να αρέσουν τα σημερινά μοντέλα LCD στην οθόνη διατηρείται γύρω από την εξωτερική άκρη.»

Το μειονέκτημα είναι ότι η Apple σχεδόν καμία επιλογή, μόνο για να αγοράσει Samsung iPhone Οθόνη 8 οθόνη OLED, από το 2017 μόνο η Samsung Display έχει δεκάδες εκατομμύρια κομμάτια δυνατότητα παροχής υψηλής ποιότητας οθόνη OLED έξυπνο κινητό τηλέφωνο. Soneira είπε, το μυστικό της Apple για να κερδίσει, θα είναι η πλήρης χρήση του λογισμικού και firmware, η δυνατότητα να εξερευνήσει την οθόνη OLED.»