info@panadisplay.com
AMOLED και Wiggle Στερεοσκοπία

AMOLED και Wiggle Στερεοσκοπία

Apr 21, 2017

Για μια ώριμη γραμμή προϊόντων για δεκαετίες ανάπτυξης, ορισμένες εγγενείς γνωστές τεχνικές απεικόνισης δεν είναι απολύτως μερικές. Είτε πρόκειται για μια νέα λίστα είτε για ένα κλασικό, όλα τα ονόματα θα βρίσκονται στις καρδιές του καταναλωτή για να τραβήξουν ένα βαθύ αποτύπωμα. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί μια σημαντική ανακάλυψη. Έτσι, για την τρέχουσα αγορά προβολής, η αύξηση της τόνωσης της νέας τεχνολογίας ή η συνεχής αναβάθμιση και αναβάθμιση των υφιστάμενων τεχνολογιών, βοηθούν τους χρήστες να χρησιμοποιούν τα προϊόντα οθόνης που καλύπτουν περισσότερη τεχνολογία με απλούστερο τρόπο. Αυτό θα επιτρέψει στην αγορά παρακολούθησης να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

AMOLED και wiggle στερεοσκοπική αναμένεται σήμερα να αλλάξει τα δυο δυνητικά αποθέματα της βιομηχανίας προβολής. Το AMOLED είναι ενεργό πάνελ οθόνης ενεργού ηλεκτρομηχανικής διέγερσης, σχετικά ταχύτερη απόκριση και μπορεί να εφαρμοστεί σε οθόνες μεγάλου μεγέθους, αλλά σχετικά σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας PMOLED. Και PMOLED (PassiveMatrix / OrganicLightEmittingDiode, παθητικοί ηλεκτρομηχανικοί πίνακες φωτοδιόδων διαστολής διέγερσης), σχετικά αργή ταχύτητα απόκρισης, δεν είναι κατάλληλη για την προβολή δυναμικών εικόνων, αλλά σε περισσότερη ισχύ, με την αγορά φωτισμού OLED να αρχίζει να αναπτύσσεται σταδιακά, Εμφάνιση εξοπλισμού, γυρίστε την αγορά φωτισμού.

Το AMOLED αναφέρεται στα φαινόμενα των οργανικών υλικών ημιαγωγών και των υλικών φωταύγειας που προκαλούνται από το ηλεκτρικό πεδίο που οδηγείται από την ένεση του φορέα και τον ανασυνδυασμό. Η αρχή της φωταύγειας AMOLED είναι η χρήση διαφανούς ηλεκτροδίου Ito και μεταλλικού ηλεκτροδίου αντιστοίχως ως άνοδος και κάθοδος της συσκευής, που οδηγείται από μια ορισμένη τάση, ηλεκτρόνια και οπές εγχέονται από την κάθοδο και την άνοδο στη στιβάδα μεταφοράς ηλεκτρονίων και οπών αντίστοιχα, Και οι οπές μεταναστεύουν στο φωτεινό στρώμα μέσω του στρώματος μεταφοράς ηλεκτρονίων και οπών και στο στρώμα λάμψης συναντά το exciton και προκαλεί διέγερση του φωτεινού μορίου, το τελευταίο εκπέμπει ορατό φως μέσω της χαλάρωσης της ακτινοβολίας. Το ακτινοβόλο φως μπορεί να παρατηρηθεί από την πλευρά του Ito και το φιλμ μεταλλικού ηλεκτροδίου δρα επίσης ως ανακλαστικό στρώμα.

AMOLED σε σύγκριση με τον παραδοσιακό πίνακα LCD, σε χρόνο απόκρισης, όγκο παχύ βαθμό, κατανάλωση ενέργειας, οπτική γωνία, ποιότητα ομοιομορφία χρώματος, ανάλυση έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά επί του παρόντος το κόστος και το μέγεθος του προϊόντος AMOLED είναι σε μειονεκτική θέση. Παρόλο που η AMOLED έχει πολλά εγγενή πλεονεκτήματα, δεν είναι γνωστό ότι κάθε γνωστός κατασκευαστής πάνελ θα αναπτύξει και θα παράγει AMOLED. Μόνο μια χούφτα μύλων υψηλών προδιαγραφών έχει αυξήσει τις εισροές τους, αλλά μακροπρόθεσμα, το κόστος παραγωγής AMOLED είναι αναπόφευκτο. Η AMOLED χρησιμοποιεί οργανικά υλικά και γυαλί με συστοιχίες TFT. Αλλά δεν έχει οπίσθιο φωτισμό, δεν υπάρχει ανάγκη για έγχρωμη ταινία, το οποίο είναι ότι το κόστος OLED έχει πολύ συμπιεσμένο χώρο.

Η παρούσα τεχνολογία στερεοσκοπίας παραμορφώνει, αν και εξαλείφει τον χρήστη που φοράει γυαλιά ενόχληση, ως εκ τούτου δεν προκαλεί τη φωτεινότητα της εικόνας μειώνει την ερώτηση, επίσης όχι επειδή τα γυαλιά επηρεάζουν την καθημερινή χρήση της εμπειρίας του χρήστη, αλλά οι χρήστες στην οθόνη wiggle στερεοσκοπική προβολή, Μια συγκεκριμένη θέση και γωνία για να δείτε την τέλεια εικόνα 3D, εάν η γωνία ή η θέση έχει απόκλιση, τότε η επίδραση 3D θα μειωθεί σημαντικά.

Επιπλέον , η τρέχουσα στερεοσκοπία wiggle και η πολωμένη 3d, θα υπάρξει μια λύση του προβλήματος της κατά το ήμισυ, έτσι ώστε αν οι χρήστες πρέπει να δουν τις πλήρεις HD προδιαγραφές 3d εικόνα, το αρχικό ψήφισμα για να φτάσει το πρότυπο κοντά στο 4K. Επιπλέον, το τρέχον κόστος στερεοφωνίας wiggle είναι υψηλότερο, οπότε οι σχετικές τιμές των προϊόντων θα είναι υψηλές. Επιπλέον, η τεχνολογία 3d απεικόνισης έχει ένα κοινό μειονέκτημα, είναι ότι ο χρήστης πολύς χρόνος για να παρακολουθήσουν, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή οπτική κόπωση, ακόμα και αν δεν φοράει γυαλιά γυμνού ματιού 3d, μπορεί επίσης να προκαλέσει το πρόβλημα της κόπωσης.

Η τρέχουσα αγορά, πάνελ wigglestereoscopy των κύριων παραγωγών πολλοί, εκ των οποίων η κύρια LGDisplay της Νότιας Κορέας και η περίεργη ηλεκτρονική Mei της Ταϊβάν, οι φίλοι Tatsu φωτοηλεκτρικά. Για την παραγωγή πάνελ στερεοσκοπικής παραμόρφωσης, λόγω των περιορισμών του τμήματος της λύσης, ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην παραγωγή είναι να εξασφαλιστεί ότι το μόριο υγρών κρυστάλλων δείχνει στο σημείο που αντιστοιχεί στο 3d patch, χρειάζονται πολύ σχολαστική τεχνολογία και τεχνολογία. Ακριβώς λόγω της υψηλής διαδικασίας κατασκευής, η ποιότητα του τελικού προϊόντος δεν είναι εγγυημένη, το αντίστοιχο κόστος αυξάνεται επίσης έντονα, οπότε είναι πολύ δύσκολο στην περιοχή παραγωγής, οπότε είναι πολύ περιορισμένο να δούμε τον πίνακα 3d stereoscopy wiggle.

AMOLED και wiggle στερεοσκοπική υποστήριξη αυτών των τεχνολογιών, στη μελλοντική αγορά LCD θα λάμψει, να παρέχει στους χρήστες την τελευταία εμπειρία και συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση. Αναμείνετε ότι αυτές οι τεχνολογίες θα είναι αληθινά καταγεγραμμένες την ημέρα και προσβλέπουμε στην στενή τους ενσωμάτωση στη ζωή του χρήστη. Η μελλοντική αγορά LCD είναι ο κόσμος τους, αλλά και μόνο μια τέτοια νέα τεχνολογία, έτσι ώστε η βιομηχανία μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερο και μακρύτερα.