info@panadisplay.com
Μια πλήρης οθόνη θα είναι μια νέα επιλογή για την επόμενη γενιά έξυπνων μηχανημάτων

Μια πλήρης οθόνη θα είναι μια νέα επιλογή για την επόμενη γενιά έξυπνων μηχανημάτων

May 11, 2017

Η ανάπτυξη της έξυπνης μηχανής γνώρισε έναν μεγάλο αριθμό εμφάνισης, από τα πρώτα "κινητά" έως την τρέχουσα αγορά στο πιο δημοφιλές smartphone, συνόψισε το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό είναι η οθόνη αυξάνεται. Συγκρίνουμε την πρώτη συσκευή Android μερικούς προμηθευτές μάρκας για να δούμε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό σαφώς ότι τα πρώτα smartphones είναι ως επί το πλείστον 4 ίντσες κατωτέρω, και το κύριο ψήφισμα είναι 320x480.

Με την ανάπτυξη της έξυπνης μηχανής, η εμφάνιση των αλλαγών του κινητού τηλεφώνου γίνεται ολοένα και πιο μεγάλη, πρώτα ξεθωριάσει ολόκληρο το πληκτρολόγιο της τελευταίας γενιάς των μεγαλύτερων χαρακτηριστικών κινητού τηλεφώνου και, στη συνέχεια, επεκτείνει συνεχώς την περιοχή και την αναλογία της οθόνης. Το πρώτο κινητό τηλέφωνο της Samsung, για παράδειγμα, είναι το Samsung I7500, με μέγεθος οθόνης μόλις 3,2 ίντσες και το τελευταίο Samsung Galaxy S8 + έφτασε τα 6,2 ίντσες. Η οθόνη σχεδόν διπλασιάζεται παραπάνω.

Έτσι πού θα πάει η κατεύθυνση της smartphone επόμενης γενιάς; Τώρα φαίνεται να είναι μια γενική τάση πλήρων οθονών. Μια πλήρης οθόνη, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι το μπροστινό μέρος της συσκευής είναι εξοπλισμένο με μια ολόκληρη οθόνη, με υψηλότερο λόγο λογαριασμού οθόνης.MIX, η έννοια της εκτόξευσης του μηχανήματος θα είναι μια πλήρη οθόνη για να τραβήξει αυτό το concept στο Της προοπτικής του καταναλωτή, ισοδυναμεί με το όριο των τεσσάρων περιορισμένων σχεδιασμών των συνόρων του τηλεφώνου και τη χρήση κεραμικών υλικών ως το πίσω κάλυμμα. Η γέννηση του Millet MIX ήταν τρελός αγόρασε, η τιμή κάποτε πυροδοτήθηκε μέχρι περισσότερα από 10.000RMB.

Γιατί λοιπόν η πλήρης οθόνη θα πάρει τόση προσοχή, ίσως τα πλεονεκτήματα των παρακάτω σημείων: Πρώτον, ο σχεδιασμός αυτός εξοικονομεί τον όγκο των κινητών τηλεφώνων, έχοντας στην κατοχή τους μεγαλύτερη οπτική απόλαυση διατηρώντας παράλληλα το αρχικό μέγεθος, αποφεύγοντας το μέγεθος των πολύ μεγάλων Να προκαλέσει δυσφορία, και δεύτερον, να βελτιώσει την οπτική επίδραση, να βελτιώσει σημαντικά το παιχνίδι, το βίντεο, τα προγράμματα ψυχαγωγίας για να φέρει τους ανθρώπους απόλαυση? Τέλος, η εμφάνιση της Ενότητας θα φέρει μια διαφορετική αισθητική.

Μια πλήρης οθόνη πολλών πλεονεκτημάτων προσέλκυσε την προσοχή πολλών πωλητών, επί του παρόντος Samsung, Sharp, LG, Lenovo, Millet και άλλοι κατασκευαστές έχουν πρωτοπορήσει την εισαγωγή ενός πλήρους οθόνης τηλέφωνο, η απάντηση στην αγορά είναι πιο καλή.

Παρόλο που η πλήρης οθόνη έχει σταδιακά γίνει η επόμενη τάση της βιομηχανίας, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες τεχνικές δυσκολίες:

1.   Σχεδίαση της κύριας οθόνης. Λόγω της αύξησης του λόγου λογαριασμού οθόνης, έτσι ώστε το ακουστικό, η κάμερα και η θέση δακτυλικών αποτυπωμάτων πρέπει να επανασχεδιαστεί, αυτές οι αλλαγές σχεδιασμού θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στην εσωτερική δομή του επανασχεδιασμού του κινητού τηλεφώνου, έτσι πώς να οργανώσετε το IC και το COF / COP, Πώς να ταιριάξει γίνει ένας κατασκευαστής ενός δύσκολου σημείου?

2. Η επεξεργασία της πλάκας κάλυψης. Η υιοθέτηση μιας πλήρους οθόνης θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην ακρίβεια της γυάλινης πλάκας κάλυψης, η παραδοσιακή μηχανική κοπή μπορεί να εγκαταλειφθεί.

3. Η επιλογή της οθόνης προβολής. 3D γυαλί και ολοκληρωμένη οθόνη αυτή η έννοια του φυσικού συνδυασμού των πλεονεκτημάτων θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό το AMOLED για το μερίδιο αγοράς της συσκευής, έτσι ώστε πιο ολοκληρωμένοι κατασκευαστές οθόνη να επιλέξουν τι; Είναι LTPS TFT-LCD ή AMOLED;

4. Προσδιορισμός του λόγου εμφάνισης. Προς το παρόν, η συνολική εμφάνιση της κλίμακας της οθόνης δεν είναι πρότυπο, τότε η συγκεκριμένη 18: 9, ή 18: 5: 9 τελικά θα αποφασιστεί από τον καταναλωτή ή τον κατασκευαστή. Φυσικά, αν η πλήρης οθόνη θα γίνει δημοφιλής στο μέλλον, τελικά θα αποφασιστεί από τους καταναλωτές μας, αλλά τα σημερινά χαρακτηριστικά της έχουν γίνει σταδιακά αποδεκτά από τους καταναλωτές, ίσως είναι πραγματικά η επόμενη γενιά της τελικής επιλογής των έξυπνων μηχανών.