Μπλε οθόνη LCD 20x2 Χαρακτηριστικό Μονάδα LCD HD44780 Λευκό LED οπίσθιου φωτισμού

Γενική προδιαγραφή NMLCD-202I-1 απεικονίζει μονάδα LCD 20x2 χαρακτήρων, ελεγκτή S6A0069, ευρεία θερμοκρασία, οπίσθιο φωτισμό λευκού χρώματος, lcd stn blue, τροφοδοτικό 3.3v / 5v.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Γενικές προδιαγραφές

Το NMLCD-202I-1 είναι μονάδα ελέγχου LCD 20x2 χαρακτήρων, ελεγκτής S6A0069, ευρεία θερμοκρασία, οπίσθιος φωτισμός λευκού χρώματος, lcd stn blue, τροφοδοτικό 3.3v / 5v.


περιγραφή προϊόντος


πλέγμα

20Χ2

Μέγεθος σχεδίου

11.60x37.0 (mm)

WxHxT

83,0x18,5 (mm)

Μέγεθος σημείου χαρακτήρων

3,20x5,60

Ελεγκτής

S6A0069

Παρατηρήσεις

S6A2067Εξωτερικές διαστάσεις

3.png


Εφαρμογή


4.jpg


Εργοστάσιο PANASYS

5.jpg


Συσκευασία & Ναυτιλία


Συσκευασία:   Χαρτοκιβώτια, ντουλάπι, EPE, μπλίστερ δίσκο, περίπου πόσα προϊόντα σε ένα πακέτο, είναι μέχρι το μέγεθος των προϊόντων, σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη.

Αποστολή:   Εξπρές τρόπος όπως DHL, Fedex, EMS, UPS, αεροπορική ναυτιλία, θαλάσσια ναυτιλία, Οποιαδήποτε μέθοδος αποστολής προτιμάτε.

装箱 运输 图 .jpg

 

 

Συχνές ερωτήσεις

  1. Θέλω η οθόνη LCD να έχει 8 ψηφία και το μέγεθος της περίγραμμα να είναι 65x30x2.8mm .........;
Απάντηση: Δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρώτον, pls μας στείλετε το σχέδιο χαρτί ή δείγματα σας? θα εισαγάγουμε την κατάλληλη εάν είναι τυποποιημένα προϊόντα. Ή μπορούμε να τροποποιήσουμε βάσει ενός από αυτά.


2.Αυτή η μονάδα LCD είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, αλλά είναι μεγάλο μέγεθος, έχετε μικρότερο μέγεθος; Και το περιεχόμενο της οθόνης πρέπει να αλλάξει λίγο.
Απάντηση: Για την μονάδα LCD τύπου τμήματος, εάν χρειάζεστε τροποποίηση του μεγέθους του περιγράμματος ή του περιεχομένου της οθόνης, χρειάζεται μια νέα μονάδα γυάλινης οθόνης LCD. Θα σας ενημερώσουμε για το φορτίο φόρμας μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής, θα ξεκινήσουμε το χαρτί σχεδίασης για τον έλεγχο.


3. Αυτός ο οπίσθιος φωτισμός της μονάδας LCD είναι κίτρινο-πράσινο, αλλά θέλω μπλε φωτισμό.
Απάντηση: Όχι πρόβλημα, μπορούμε να αλλάξουμε για σας.


4. Θέλω να προσαρμόσετε μια νέα μονάδα LCD. Μπορείς να κάνεις?
Απάντηση: Ναι, μπορούμε. Στείλτε το χαρτί σχεδίασης. Αν δεν το έχετε, παρακαλώ πείτε μου το μέγεθος της οθόνης LCD, τις πληροφορίες προβολής, εάν χρειάζεστε οπίσθιο φωτισμό ή πλακέτα PCB με IC, θα αξιολογήσουμε το κόστος και θα σας δώσουμε την τιμή σύντομα.


5. Ποιος είναι ο πρώτος χρόνος για το εργαλείο;
Απάντηση: 15 με 30 ημέρες μετά την εξόφληση του χαρτιού και την πληρωμή της δαπάνης εργαλείων, μπορούμε να σας πούμε την ακριβή ώρα επιβεβαίωσης του χαρτιού σχεδίασης.


6: Μπορείτε να μας στείλετε δείγματα για έλεγχο;
Απάντηση: Ναι, η παραγγελία δειγμάτων είναι διαθέσιμη.


7. Ποια είναι η ηγετική ώρα;
Απάντηση: Αν έχουμε αποθέματα για τα τυποποιημένα, η ηγετική ώρα είναι μία ημέρα μετά την πληρωμή. Εάν πρόκειται για μαζική παραγωγή για ειδικές, ο κύριος χρόνος είναι περίπου 15-30 ημέρες. Αν μπορούμε να ολοκληρώσουμε νωρίτερα, θα σας στείλουμε πληροφορίες εκ των προτέρων.Είμαστε ένας από τους κορυφαίους μπλε οθόνης lcd module hd44780 λευκή led backlight προμηθευτές στην Κίνα. Με την προηγμένη τεχνολογία, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε την υψηλή ανάλυση και την καλή απόδοση των προϊόντων μας. Καλώς ήρθατε να λάβετε το δωρεάν δείγμα και τον τιμοκατάλογο από το εργοστάσιό μας.
Εξεταστική