240x128 οθόνη LCD γραφικών T6963C Κίτρινο-πράσινο οπίσθιο φωτισμό

Γενική προδιαγραφή NMLCD-M240128A-2 είναι μαύρο φόντο με 240x128 μονοχρωματικά λευκά εικονοστοιχεία, ελεγκτή T6963 που είναι εξαιρετικά κοινός και καλά τεκμηριωμένος, 8080 8-bit παράλληλη διασύνδεση, ένας οπίσθιος φωτισμός με κίτρινο-πράσινο χρώμα που μπορεί να φωτιστεί εύκολα με αντίσταση ή PWM, ffstn-lcd ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Γενικές προδιαγραφές

Το NMLCD-M240128A-2 είναι μαύρο φόντο με 240x128 μονοχρωματικά λευκά εικονοστοιχεία, ελεγκτή T6963 που είναι εξαιρετικά κοινός και καλά τεκμηριωμένος, 8080 8-bit παράλληλη διασύνδεση, ένας οπίσθιος φωτισμός με κίτρινο-πράσινο χρώμα που μπορεί να εξασθενήσει εύκολα με αντίσταση ή PWM, ffstn-lcd αρνητικό, ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας και ευρεία γωνία θέασης, συμβατό με τα rohs, προαιρετικός πίνακας αφής 4-καλωδίων και υποδοχή σύνδεσης.

Είναι εύκολο να ελεγχθεί από MCU όπως 8051, PIC, AVR, ARDUINO, ARM και Raspberry Pi. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε ενσωματωμένο σύστημα, βιομηχανική συσκευή, ασφάλεια, ιατρικό και χειροκίνητο εξοπλισμό.


περιγραφή προϊόντος


Τύπος LCD & Χρώμα

STN κίτρινο-πράσινο, STN Blue, FSTN

ΜΟΝΑΔΑ

Προβολή γωνίας

6 Ο ' Ρολόι


Θερμοκρασία λειτουργίας

-20 ℃ ---- 70


Θερμοκρασία αποθήκευσης

-30 ℃ ---- 80


Έλεγχος IC & Πακέτο

T6963C , COB


Βάρος

170 (με B / L)

σολ

Οπίσθιο φωτισμό

LED


 

Ta = 25

ΜΙΝ

TYP

ΜΕΓΙΣΤΗ

ΜΟΝΑΔΑ

Το ρεύμα παροχής δεν περιέχει οπίσθιο φωτισμό

0


12


mA

VDD

-0.3

3.3

5.0

5.5

V

VLCD-V0 (LCD)

0


-6.8


V

Οπίσθιο φωτισμό

LED

Πλευρικός φωτισμός

0

3.0

5.0

5.0

V

0


75


mA

Κάτω οπίσθιο φωτισμό

V

mA


Εξωτερικές διαστάσεις


3.png


Εμφάνιση εικόνας

M240128A-2.jpg

Εφαρμογή4.jpgΕργοστάσιο PANASYS

5.jpgΣυσκευασία & Ναυτιλία


Συσκευασία:   Χαρτοκιβώτια, ντουλάπι, EPE, μπλίστερ δίσκο, περίπου πόσα προϊόντα σε ένα πακέτο, είναι μέχρι το μέγεθος των προϊόντων, σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη.

Αποστολή:   Εξπρές τρόπος όπως DHL, Fedex, EMS, UPS, αεροπορική ναυτιλία, θαλάσσια ναυτιλία, Οποιαδήποτε μέθοδος αποστολής προτιμάτε.

装箱 运输 图 .jpg

 

 

Συχνές ερωτήσεις

  1. Θέλω η οθόνη LCD να έχει 8 ψηφία και το μέγεθος της περίγραμμα να είναι 65x30x2.8mm .........;
Απάντηση: Δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρώτον, pls μας στείλετε το σχέδιο χαρτί ή δείγματα σας? θα εισαγάγουμε την κατάλληλη εάν είναι τυποποιημένα προϊόντα. Ή μπορούμε να τροποποιήσουμε βάσει ενός από αυτά.


2.Αυτή η μονάδα LCD είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, αλλά είναι μεγάλο μέγεθος, έχετε μικρότερο μέγεθος; Και το περιεχόμενο της οθόνης πρέπει να αλλάξει λίγο.
Απάντηση: Για την μονάδα LCD τύπου τμήματος, εάν χρειάζεστε τροποποίηση του μεγέθους του περιγράμματος ή του περιεχομένου της οθόνης, χρειάζεται μια νέα μονάδα γυάλινης οθόνης LCD. Θα σας ενημερώσουμε για το φορτίο φόρμας μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής, θα ξεκινήσουμε το χαρτί σχεδίασης για τον έλεγχο.


3. Αυτός ο οπίσθιος φωτισμός της μονάδας LCD είναι κίτρινο-πράσινο, αλλά θέλω μπλε φωτισμό.
Απάντηση: Όχι πρόβλημα, μπορούμε να αλλάξουμε για σας.


4. Θέλω να προσαρμόσετε μια νέα μονάδα LCD. Μπορείς να κάνεις?
Απάντηση: Ναι, μπορούμε. Στείλτε το χαρτί σχεδίασης. Εάν δεν το έχετε, παρακαλώ πείτε μου το μέγεθος της οθόνης LCD, τις πληροφορίες προβολής, εάν χρειάζεστε οπίσθιο φωτισμό ή πλακέτα PCB με IC, θα αξιολογήσουμε το κόστος και θα σας δώσουμε την τιμή σύντομα.


5. Ποιος είναι ο πρώτος χρόνος για το εργαλείο;
Απάντηση: 15 με 30 ημέρες μετά την εξόφληση του χαρτιού και την πληρωμή της δαπάνης εργαλείων, μπορούμε να σας πούμε την ακριβή ώρα επιβεβαίωσης του χαρτιού σχεδίασης.


6. Μπορείτε να μας στείλετε δείγματα για έλεγχο;
Απάντηση: Ναι. Η σειρά δειγμάτων είναι διαθέσιμη.


7. Ποια είναι η ηγετική ώρα;
Απάντηση: Αν έχουμε αποθέματα για τα τυποποιημένα, η ηγετική ώρα είναι μία ημέρα μετά την πληρωμή. Εάν πρόκειται για μαζική παραγωγή για ειδικές, ο κύριος χρόνος είναι περίπου 15-30 ημέρες. Αν μπορούμε να ολοκληρώσουμε νωρίτερα, θα σας στείλουμε πληροφορίες εκ των προτέρων.


Είμαστε μία από τις κορυφαίες 240x128 lcd γραφικών οθόνη t6963c κίτρινο-πράσινο προμηθευτές οπίσθιου φωτισμού στην Κίνα. Με την προηγμένη τεχνολογία, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε την υψηλή ανάλυση και την καλή απόδοση των προϊόντων μας. Καλώς ήρθατε να λάβετε το δωρεάν δείγμα και τον τιμοκατάλογο από το εργοστάσιό μας.
Εξεταστική