Μονάδα STN Blue Lcd 1602 Οθόνη χαρακτήρων Λευκή μονόχρωμη οθόνη LCD

Γενική Προδιαγραφή NMLCD-TM162A-0 αυτή η ενότητα είναι ένα μονόχρωμο lcd 16x2 χαρακτήρων. Τα χαρακτηριστικά αυτής της ενότητας οθόνης είναι η υψηλή φωτεινότητα, ο υψηλός λόγος αντίθεσης, η ευρεία γωνία θέασης και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτό το προϊόν συμφωνεί με το περιβαλλοντικό κριτήριο RoHS. Περιγραφή προϊόντος:...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Γενικές προδιαγραφές

NMLCD-TM162A-0

Αυτή η ενότητα είναι μονόχρωμη οθόνη LCD 16x2 χαρακτήρων. Τα χαρακτηριστικά αυτής της ενότητας οθόνης είναι η υψηλή φωτεινότητα, ο υψηλός λόγος αντίθεσης, η ευρεία γωνία θέασης και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτό το προϊόν συμφωνεί με το περιβαλλοντικό κριτήριο RoHS.


περιγραφή προϊόντος


χαρακτηριστικό

Μονάδα

Τύπος LCD & Χρώμα

STN Κίτρινο-πράσινο: STN μπλε

---

Προβολή γωνίας

6

O ' ρολόι

Θερμοκρασία λειτουργίας

-0 ~ 50

---

Θερμοκρασία αποθήκευσης

-10 ~ 60

---

Ελεγκτής IC & Πακέτο

SPLC780D

---

Βάρος

32 (με B / L)

σολ

Οπίσθιο φωτισμό

LED

---

 

Ta = 25 ℃

Ελάχιστο

Τύπος

Μονάδα

Το ρεύμα τροφοδοσίας δεν περιέχει τον οπίσθιο φωτισμό

0

4

mA

VDD

-0.3

5.0

V

VLC-V0

0

5.0

V

 

LED οπίσθιου φωτισμού

Πλευρικός οπίσθιος φωτισμός

0

5.0

V

0

30

mA

Κάτω οπίσθιο φωτισμό

---

5.0

V

---

120

mA


Εξωτερικές διαστάσεις

4565eafbc980b23ba664d95bd2ae271.png


Εμφάνιση εικόνας

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg


Εφαρμογή4.jpgΕργοστάσιο PANASYS

5.jpgΣυσκευασία & Ναυτιλία


Συσκευασία:   Χαρτοκιβώτια, ντουλάπι, EPE, μπλίστερ δίσκο, περίπου πόσα προϊόντα σε ένα πακέτο, είναι μέχρι το μέγεθος των προϊόντων, σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη.

Αποστολή:   Εξπρές τρόπος όπως DHL, Fedex, EMS, UPS, αεροπορική ναυτιλία, θαλάσσια ναυτιλία, Οποιαδήποτε μέθοδος αποστολής προτιμάτε.

装箱 运输 图 .jpg

 

 

Συχνές ερωτήσεις

  1. Θέλω η οθόνη LCD να έχει 8 ψηφία και το μέγεθος της περίγραμμα να είναι 65x30x2.8mm .........;
Απάντηση: Δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρώτον, pls μας στείλετε το σχέδιο χαρτί ή δείγματα σας? θα εισαγάγουμε την κατάλληλη εάν είναι τυποποιημένα προϊόντα. Ή μπορούμε να τροποποιήσουμε βάσει ενός από αυτά.


2.Αυτή η μονάδα LCD είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, αλλά είναι μεγάλο μέγεθος, έχετε μικρότερο μέγεθος; Και το περιεχόμενο της οθόνης πρέπει να αλλάξει λίγο.
Απάντηση: Για την ενότητα LCD τύπου τμημάτων, αν χρειάζεστε τροποποίηση του μεγέθους του περιγράμματος ή του περιεχομένου της οθόνης, απαιτείται νέα μονάδα υάλου LCD. Θα σας ενημερώσουμε για το φορτίο φόρμας μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής, θα ξεκινήσουμε το χαρτί σχεδίασης για τον έλεγχο.


3. Αυτός ο οπίσθιος φωτισμός της μονάδας LCD είναι κίτρινο-πράσινο, αλλά θέλω μπλε φωτισμό.
Απάντηση: Όχι πρόβλημα, μπορούμε να αλλάξουμε για σας.


4. Θέλω να προσαρμόσετε μια νέα μονάδα LCD. Μπορείς να κάνεις?
Απάντηση: Ναι, μπορούμε. Στείλτε το χαρτί σχεδίασης. Αν δεν το έχετε, παρακαλώ πείτε μου το μέγεθος της οθόνης LCD, τις πληροφορίες προβολής, εάν χρειάζεστε οπίσθιο φωτισμό ή πλακέτα PCB με IC, θα αξιολογήσουμε το κόστος και θα σας δώσουμε την τιμή σύντομα.


5. Ποιος είναι ο πρώτος χρόνος για το εργαλείο
Απάντηση: 15 με 30 ημέρες μετά την εξόφληση του χαρτιού και την πληρωμή της δαπάνης εργαλείων, μπορούμε να σας πούμε την ακριβή ώρα επιβεβαίωσης του χαρτιού σχεδίασης.


6: Μπορείτε να μας στείλετε δείγματα για έλεγχο;
Απάντηση: Ναι. Η σειρά δειγμάτων είναι διαθέσιμη.


7. Ποια είναι η ηγετική ώρα;
Απάντηση: Αν έχουμε αποθέματα για τα τυποποιημένα, η ηγετική ώρα είναι μία ημέρα μετά την πληρωμή. Εάν πρόκειται για μαζική παραγωγή για ειδικές, ο κύριος χρόνος είναι περίπου 15-30 ημέρες. Αν μπορούμε να ολοκληρώσουμε νωρίτερα, θα σας στείλουμε πληροφορίες εκ των προτέρων.Είμαστε ένας από τους κορυφαίους μπουτόν lcd STN 1602 χαρακτήρα εμφάνιση λευκοί μονόχρωμοι lcd προμηθευτές οθόνη στην Κίνα. Με την προηγμένη τεχνολογία, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε την υψηλή ανάλυση και την καλή απόδοση των προϊόντων μας. Καλώς ήρθατε να λάβετε το δωρεάν δείγμα και τον τιμοκατάλογο από το εργοστάσιό μας.
Εξεταστική