Σπίτι > Σχετικά με εμάς > Διαχείριση & Δεσμεύσεις

Διαχείριση


Γνωρίστε την ηγεσία της έμπνευσης

Η εξέλιξη και η ανάπτυξη της PANASYS είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της βασικής τεχνολογίας και των ταλέντων της έμπειρης ομάδας διαχείρισης μας. Στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο μας, το προσωπικό της PANASYS δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες μας καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις που αναμένουν.

Newman Guo, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Newman Guo, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της PANASYS, είναι ο οραματιστής πίσω από την ανάπτυξη προϊόντων και την εξελικτική ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία 14 χρόνια.


Η νεώτερη γνώση και εμπειρία της Newman για την εμφάνιση υγρών κρυστάλλων ήταν στο GETECH γύρω στο διάστημα 1991-2001. Εκεί κέρδισε πολύτιμη εμπειρία με την ανάπτυξη lcd. Το 2001-2003, εργάστηκε στην JTOUCH, κέρδισε την τεχνολογία αφής και επίσης την προοπτική αυτής της βιομηχανίας. τότε βρήκε όλο αυτό το μυστήριο της οθόνης. Η νωρίτερη Φαντασία του "κάνει την εμφάνιση στη μαγεία" τον οδηγεί ξεκινώντας τη δική του βασιλεία προβολής.

Αργότερα, ο Newman ξεκίνησε την επιχείρηση οθόνης, μετά από χρόνια ανάπτυξης, το " PANASYS " βρέθηκε το 2016, τα υπόλοιπα, όπως λέμε, είναι ιστορία.Δέσμευση


Δέσμευση προς τους πελάτες

Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε την επιτυχία του πελάτη, την επιτυχία σας, είναι το μέτρο για την απόδοσή μας. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πελάτη, εστιάζοντας στις πρακτικές συστάσεις για την αποτελεσματική εφαρμογή, επίσης στην καινοτόμο ανάπτυξη προϊόντων, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των πελατών. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ανώτερες υπηρεσίες, συνεχώς ενημερωμένους πόρους, μέσω του σχεδιασμού, της κατασκευής και της παγκόσμιας κλάσης υποστήριξης πελατών της βασικής μας τεχνολογίας

 

Ειδοποίηση για την εκτίμηση

Το προσωπικό είναι τα πάντα της εταιρείας. Κερδίζουμε τον επαγγελματισμό της εταιρείας μας, αλλά και των εργαζομένων μας, και αγαπάμε τις εξαιρετικές παραδόσεις που πρέπει να διατηρηθούν ως «οικοδόμος», δεν έχει σημασία να χτίσουν ανώτερα προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις.