info@panadisplay.com
Οθόνη αφής 4 καλωδίων για οθόνη NMLCD-GUNZEUSA

Οθόνη αφής 4 καλωδίων για οθόνη NMLCD-GUNZEUSA

Επί του παρόντος, η έρευνα και ανάπτυξη της οθόνης αφής τύπου PANASYS touch κυρίως δομή ITO F + G, το μέγεθος καλύπτει 0,9-22 ίντσες (υποστήριξη προσαρμοσμένου μεγέθους). Οι οθόνες γενικής χρήσης τεσσάρων καλωδίων, πέντε σύρματα και οκτώ σύρμα αντιστάσεις χρησιμοποιούνται κυρίως για βιομηχανικές συσκευές ελέγχου, εμπορικές POS ...

Περιγραφή

Επί του παρόντος, η έρευνα και ανάπτυξη της οθόνης αφής τύπου PANASYS touch κυρίως δομή ITO F + G, το μέγεθος καλύπτει 0,9-22 ίντσες (υποστήριξη προσαρμοσμένου μεγέθους). Οι οθόνες γενικής χρήσης τεσσάρων καλωδίων, πέντε καλωδίων και οκτώ συρμάτων χρησιμοποιούνται κυρίως για βιομηχανικές συσκευές ελέγχου, εμπορικές συσκευές POS, μηχανές αυτοεξυπηρέτησης, στρατιωτικό εξοπλισμό, εφαρμογές GPS ασφαλείας και οχήματος.

Πλεονέκτημα: Οθόνη αντίστασης

1. Ακριβής πινελιάς: άπταιστη γραφή και χωρίς παραμόρφωση, χωρίς διάλειμμα

2. Γρήγορη απόκριση: η ταχύτητα απόκρισης είναι μικρότερη από 6ms

3. Ανθεκτικό: η ισχυρότερη προσαρμοστικότητα σε κάθε είδους ρύπανση μπορεί να αντισταθεί σε κάθε είδους ακαθαρσίες

4. Τα εξαρτήματα είναι επαρκή: μπορούν να παρασχεθούν ποικίλες συνιστώσες ηλεκτρονικών κυκλωμάτων


Το διαφανές μεταλλικό στρώμα δύο επιπέδων της αναλογικής τεχνολογίας τεσσάρων καλωδίων αντιστάσεων αυξάνει τη σταθερή τάση 5V ανά στρώμα: μια κατακόρυφη κατεύθυνση και μια οριζόντια κατεύθυνση. Απαιτούνται συνολικά τέσσερα καλώδια. Χαρακτηριστικά: υψηλής ανάλυσης, υψηλής ταχύτητας αντίδραση μετάδοσης. Επιφανειακή επεξεργασία σκληρότητας, μείωση της απόξεσης, απόξεση και αντι χημική επεξεργασία. Με ελαφριά επιφανειακή και ομίχλη επεξεργασία επιφανειών. Μόλις διορθωθεί, η σταθερότητα είναι υψηλή και δεν παρασύρεται ποτέ.


Η οθόνη αφής με τέσσερα καλώδια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το πένα, το δάχτυλο, το χέρι με γάντια, την πιστωτική κάρτα και άλλο μέσο αφής, μπορεί να αντισταθεί σε υγρά, τρόφιμα και κάθε είδους ακαθαρσίες, έχει μεγάλη ανθεκτικότητα σε κάθε είδους ρύπανση, την ίδια στιγμή, με τα χαρακτηριστικά της εύκολης συναρμολόγησης και χαμηλού κόστους, είναι βολικό κινητές συσκευές, προσωπικός βοηθός, βιομηχανικός έλεγχος, ιατρικά εργαλεία όπως η χρήση της υψηλής συχνότητας, η συσκευή εισόδου ιδανικό σύστημα εφαρμογής σαφή το χρήστη.Δομή οθόνης: Το ITO Film και το ITO Glass είναι εξοπλισμένα με σημεία DOT στη μέση

Αγγίξτε τα μέσα: δάχτυλο, χέρια με γάντι, στυλό, πιστωτική κάρτα κ.λπ.

Πάχος οθόνης: 1mm-5mm

Μέγεθος οθόνης: 2 ίντσες -22 ίντσες

Ανάλυση: 4096x4096

Χρόνος απόκρισης: λιγότερο από 8 χιλιοστά του δευτερολέπτου (είσοδος δακτύλου)

Αγγίξτε την ένταση: σκληρότητα 15-40gr 600 γράσο διαμέτρου 16 mm.

Ταχύτητα μετατροπής: 20ms

Σφάλμα οθόνης: 1,5%

Τάση τροφοδοσίας: DC + 5V

Αντοχή οθόνης: 200 ωμέγα -50 ωμέγα (μεταξύ Χ1-Χ2). 200 ωμέγα έως 500 ωμέγα (μεταξύ Y1-Y2)

Αντοχή μόνωσης: μεγαλύτερη από 20M Ωμέγα σε DC25V

Ηλεκτροστατική προστασία: 20 εκπομπές (ανά IEC 801-2, 150pF και 150 ωμέγα) μπορούν να υποβληθούν σε τυχαία κατανομή των τάσεων των 15.000 Volt στην επιφάνεια της οθόνης.

Μετάδοση: 75-85% (όταν το μήκος κύματος είναι 550 nm)

Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ℃ -70 ℃

Θερμοκρασία αποθήκευσης: -25 ℃ -80 ℃

Αντι καταστροφική: 3-12 χιλιοστά ειδική διαδικασία οπτικά γυαλιού πλήρως σκληρυμένο ως υπόστρωμα. Η χρήση 1 λιβρών σε ύψος 130 εκατοστών καθιστά ελεύθερη την πτώση στο κέντρο του γυαλιού και το γυαλί δεν σπάει.

Χαρακτηριστικά στεγανοποίησης: το υλικό υψηλής σφράγισης συνδυάζει στενά το φίλτρο, το πλαίσιο και τη γυαλάδα που δεν μαστίζει τα μανιτάρια για την αποφυγή διαρροής υγρού.

Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ℃ έως 70 ℃

Θερμοκρασία αποθήκευσης: -40 ℃ έως 85 ℃

Υγρασία εργασίας: 90% RH στους 40 βαθμούς Κελσίου (χωρίς συμπύκνωση)

Υγρασία αποθήκευσης: 90% RH στους 40 βαθμούς Κελσίου (χωρίς συμπύκνωση)

Σφράγιση: σύμφωνα με τα πρότυπα NEMA4 και IP65

Υψηλή θερμοκρασία αποθήκευσης: δοκιμή 80 εκατοστών για 240 ώρες

Αποθήκευση σε χαμηλή θερμοκρασία: -25 c δοκιμή για 240 ώρες

Ανθεκτικότητα: Η σκληρότητα του Moh 3 (σύμφωνα με το πρότυπο ATSM D3363)

Διάρκεια ζωής: με ένα πάτημα πάνω από 5 εκατομμύρια φορές


Εικόνα προϊόντος

GUNZEUSA.jpg

4-ιντσών οθόνη αφής για οθόνη


ΕφαρμογήΣυσκευασία & Ναυτιλία

Στοιχεία συσκευασίας: (Η μέθοδος συσκευασίας εξαρτάται από την ποσότητα.)

Λεπτομέρειες αποστολής:

1. Μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα σε όλο τον κόσμο

2. Με ρητά: DHL / TNT / UPS / Fedex, με θαλάσσια / αεροπορική μεταφορά ή κατόπιν αιτήματός σας.

3. Χρειάζονται 4 ~ 5 εργάσιμες ημέρες για να φτάσετε αεροπορικώς, 15 ~ 45 ημέρες για να φτάσετε δια θαλάσσης με το λιμάνι delievery.

4. Ο αριθμός παρακολούθησης θα σας στέλνει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν το αντικείμενο αποστέλλεται. Αν έχετε ειδικές ανάγκες, ενημερώστε μας.

 

Οι Υπηρεσίες μας

1. Δωρεάν επισκευή εντός ενός έτους μετά την αποστολή των προϊόντων από εμάς.

2. Αντικατάσταση εντός 30 ημερών μετά την αποστολή των προϊόντων από εμάς λόγω προβλημάτων προϊόντων.
3. Μπορούμε να εκτυπώσουμε το λογότυπό σας και να κολλήσουμε το μοντέλο σας στις φωτογραφικές μηχανές.
4. Έχουμε μακρά συνεργασία με πολλές ναυτιλιακές εταιρείες και ο όγκος των εξαγωγών μας είναι μεγάλος. Οι ναυτιλιακές εταιρείες μπορούν να μας προσφέρουν καλές εκπτώσεις.
5. Υποστηρίζει επαγγελματία τεχνικό. Έχουμε μια καλή ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Μπορούν να λύσουν τα προβλήματά σας εγκαίρως.
6.Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται και θα ελέγχονται πριν από την αποστολή.
7. Ο ικανοποιητικός πελάτης είναι πιο σημαντικός για εμάς. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις σχετικά με τη συναλλαγή μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή online.Θα απαντηθούν εντός 24 ωρών.

 


Στοιχεία της εταιρείας

Σχετικά με εμάς

Shenzhen Newman Technology Co, Ltd, ιδρύθηκε το 2003, είναι επαγγελματίας κατασκευαστής μονάδας LCD και πάροχος λύσεων. Έχουμε 1 γραμμή συναρμολόγησης COG, 2 ημιαυτόματη γραμμή συναρμολόγησης, γραμμή συναρμολόγησης οπίσθιου φωτισμού, καμία γραμμή συγκόλλησης TP και υποστήριξη τεχνολογίας κατασκευής, μπορούμε να σας προσφέρουμε μοναδική, καινοτόμο και οικονομικά αποδοτική ανάπτυξη και κατασκευή μονάδων LCD. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: TFT LCD μεσαίου μεγέθους μικρού μεγέθους, βιομηχανική χωρητικότητα πίνακα αφής, OLED dispay, πλοήγηση αυτοκινήτου, wiggle stereoscopy γυαλιά χωρίς 3D LCM ... LCD προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στις επικοινωνίες, GPS, οπτικά, όργανα, οικιακές συσκευές, PDA και άλλες βιομηχανίες.

Απλή αποστολή μας

Για να παρέχουμε λύσεις LCM και TP που είναι έτοιμες στο εμπόριο, οι οποίες εκπληρώνουν το όραμά μας να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μέσω του σχεδιασμού, της κατασκευής και της παγκόσμιας υποστήριξης πελατών της βασικής μας τεχνολογίας.

 

Οποιοδήποτε ενδιαφέρον, pls. να είστε ελεύθεροι να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

Εργοστάσιο PANASYS


ffff.jpg


Συχνές ερωτήσεις  

Πως να παραγγείλει?

1. Πείτε μου το μοντέλο αριθ. και την ποσότητα που θέλετε να παραγγείλετε.

2. Το τιμολόγιο Proforma με το κόστος αποστολής θα σας αποσταλεί.

3. Επιβεβαιώστε το PI και ρυθμίστε την πληρωμή.

4. Λήψη της πληρωμής και οργάνωση της παραγωγής.

5. Παράδοση αγαθών και αποστολή του αριθ. ή B / L.

6. Ανατροφοδότηση πελατών


Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Mob: + 86-0755-28342847

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@panadisplay.comΕίμαστε μία από τις κορυφαίες 4-wire αντάπτορας αφής για τους προμηθευτές οθόνης nmlcd-gunzeusa στην Κίνα. Με την προηγμένη τεχνολογία, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε την υψηλή ανάλυση και την καλή απόδοση των προϊόντων μας. Καλώς ήρθατε να λάβετε το δωρεάν δείγμα και τον τιμοκατάλογο από το εργοστάσιό μας.
Hot Tags: ανθεκτική 4-ιντσών οθόνη αφής για οθόνη nmlcd-gunzeusa lcd, Κίνα, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, τιμοκατάλογος, δωρεάν δείγμα

Αποστολή ερώτησής