info@panadisplay.com
Ενσωματωμένος μηχανισμός βίντεο EVE FTDI 5 INCH INTELLIGENT DISPLAY Με το CAPACITIVE TOUCH

Ενσωματωμένος μηχανισμός βίντεο EVE FTDI 5 INCH INTELLIGENT DISPLAY Με το CAPACITIVE TOUCH

Γενική προδιαγραφή FTDI 5 ιντσών Η έξυπνη οθόνη με χωρητική επαφή αποτελείται από έναν έγχρωμο πίνακα TFT-LCD, τον οδηγό IC, FPC και μια μονάδα φωτισμού πίσω με ένα ελεγκτή FT810. Η περιοχή εμφάνισης της ενότητας περιλαμβάνει 800 x 480 εικονοστοιχεία. Αυτό το προϊόν συμφωνεί με το περιβαλλοντικό κριτήριο RoHS. FTDI 5 INCH ...

Περιγραφή

Γενικές προδιαγραφές

FTDI 5 ιντσών Η έξυπνη οθόνη με χωρητική επαφή αποτελείται από έναν έγχρωμο πίνακα TFT-LCD, τον οδηγό IC, FPC και μια μονάδα φωτισμού πίσω με έναν ελεγκτή FT810. Η περιοχή εμφάνισης της ενότητας περιλαμβάνει 800 x 480 εικονοστοιχεία. Αυτό το προϊόν συμφωνεί με το περιβαλλοντικό κριτήριο RoHS.


ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΑΜΨΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΩΝΙΑ ΛΑΜΨΗ
5 '' 800 x 480 500 12:00 64Μ
ΑΦΗ ΔΙΕΠΑΦΗ ΕΛΕΓΚΤΗΣ MCU ΚΑΡΤΑ SD
CAPACITIVE I2C FT810 STM32 ΕΠΙΛΟΓΗ


IMG_5163.JPG

FTDI 5 INCH INTELLIGENT DISPLAY με δυνατότητα προσαρμογής

IMG_5171.JPG


FT81X - EVE 2, την επόμενη γενιά


Η βραβευμένη σειρά HMI Display, EVE, επεκτάθηκε περαιτέρω ώστε να περιλαμβάνει επιπλέον τέσσερις συσκευές στην οικογένεια FT81X. Όλα τα νέα προϊόντα αυτής της σειράς λύσεων HMI LCD διαθέτουν επιπρόσθετα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην απόδοση, όπως αυξημένη μέγιστη ανάλυση οθόνης (800 x 600 εικονοστοιχεία), ταχύτερη μεταφορά δεδομένων (QSPI) και αυξημένη χωρητικότητα κύριας μνήμης (1 Mbyte)


Το FT810Q διαθέτει διασύνδεση RGB 18 bit και λειτουργικότητα αφής, ενώ το FT811Q έχει διασύνδεση RGB 18 bit και έχει σχεδιαστεί για χωρητική οθόνη αφής (με δυνατότητα ανίχνευσης αφής 5 σημείων). Αυτά συμπληρώνονται από τα FT812Q και FT813Q για χρήση αντίστοιχα με αντιστατικές και χωρητικές οθόνες αφής, αλλά με RGB 24 bit.EVE - Έλεγχος οθόνης


Με λειτουργίες 3 σε 1, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών προβολής, ήχου και αφής, οι μηχανικοί διαθέτουν τώρα μια προηγμένη λύση για την εύκολη δημιουργία και παραγωγή υπερσύγχρονων συστημάτων διαδραστικής απεικόνισης.


Η τεχνολογία EVE ενσωματώνει πληθώρα προηγμένων λειτουργιών που βρίσκονται τόσο στη σειρά FT80X όσο και στην σειρά FT81X:


Στοχεύει οθόνες QVGA / WQVGA με ανάλυση 1/16

Μέγιστη ανάλυση οθόνης 800x600 εικονοστοιχεία (FT81X), 512x512 εικονοστοιχεία (FT80X)

Διεπαφές RGB 18 bit (FT800, FT801, FT810, FT811) ή 24 bit (FT812, FT13)

Πολλαπλές παλέτες υποστηρίζονται σε χρώματα 16-bit και 32-bit, με διαφάνεια

Αποθηκεύστε έως και 2000 αντικείμενα / εντολές σε λίστα εμφάνισης 8k byte

Κύρια μνήμη 256K (FT80X) έως 1MB (FT81X)

FT800 / FT810 / FT812 με ενσωματωμένο ελεγκτή αφής. FT801 / FT811 / FT813 με χωρητική διασύνδεση αφής I2C

Έξοδος PWM για προγραμματιζόμενη φωτεινότητα της οθόνης

Οι αλγόριθμοι κατά της αλλοιώσεως βελτιώνουν την αντίληψη της εμφάνισης

Χαμηλή ισχύς - 24mA τυπική σε ενεργή λειτουργία

Ο ενσωματωμένος συνθέτης ήχου εξάγει μπιπ, ήχους ή ηχογραφημένο ήχο

Υποστηρίξτε την αναπαραγωγή ήχου για μορφές κωδικοποίησης PCM, 4bit ADPCM και u-Law

Εύρος εκτεταμένης θερμοκρασίας: -40 ° C έως + 85 ° C


Σχεδιασμός με EVE


Οι σειρές FT80x και FT81x προσφέρουν τόσο εύκολη την υλοποίηση περιφερειακών SPI σε κεντρικό ελεγκτή κεντρικού συστήματος. Εκτελώντας όλες τις πολύπλοκες γραφικές παραστάσεις σε γραμμή γραμμής από μια λίστα με αντικειμενοστρεφή λίστα προγραμματισμένη στο MCU του συστήματος, οι FT80x και FT81x προσφέρουν πλούσιες και δυναμικές γραφικές εξόδους με χαμηλό κόστος, χαμηλότερη προδιαγραφή, MCU 8, 16 ή 32 bit. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος ελεγκτής αφής για οθόνες χωρητικότητας ή αντιστάσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση οποιασδήποτε λύσης HMI με απλά χειριστήρια αφής, παρακολούθησης και χειρονομίας, ενώ ο εσωτερικός ήχος παρέχει μια γρήγορη και εύκολη διαδρομή για να προσθέσετε κουρτίνες και ήχους στο σύστημα.


Η σειρά FT81X διαθέτει διασύνδεση RGB 18 bit στις συσκευές FT810 και FT811, με λειτουργίες αφής και χωρητικότητας αντίστοιχα. Το FT812 με επαφή με την αντίσταση και το FT813 με χωρητική αφή παρέχουν 24-bit χρώμα διασύνδεση. Επιπλέον, όλες οι συσκευές επεκτείνουν τη διεπαφή κεντρικού υπολογιστή ώστε να συμπεριλαμβάνουν διπλή και quad SPI για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων.


Υποστήριξη ανάπτυξης σχεδίων


Οι ενότητες παρέχονται σε διάφορους μορφοποιητικούς παράγοντες τόσο για συσκευές σειράς FT80x όσο και για συσκευές FT81x.


Μια σειρά από εφαρμογές δείγματος είναι διαθέσιμες για να δείξουν πώς να αρχικοποιήσουν το FT800 / FT801 και να αναπτύξουν λίστες προβολών πρωτόγονων αντικειμένων. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δομικά στοιχεία για τη δημιουργία ζωντανών και δυναμικών εικόνων. Τα έργα μπορούν να υλοποιηθούν από μια ποικιλία τεχνικών εργαλείων και προγραμματισμού, υποστηρίζοντας οτιδήποτε από τις πολύ βασικές λειτουργίες του EVE έως τις εξελιγμένες και κινούμενες, διαδραστικές εκδηλώσεις.


Εφαρμογές EVE


Μηχανήματα Σημείου Πώλησης

Εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών

Ενοργάνιση

Συστήματα οικιακής ασφάλειας

Γραφικό Touch Pad, π.χ. Remote, Dial Pad

Συστήματα τηλεδιάσκεψης / τηλεδιάσκεψης

Τηλέφωνα και πίνακες διακοπτών

Ιατρικές συσκευές

Εμφανίζει την πίεση αίματος

Οθόνες καρδιάς

Εμφάνιση επιπέδων γλυκόζης

Χρωματογράφοι αερίου

Μετρητής δύναμης

Συσκευές οικιακών συσκευών

Ρυθμιστές

Θερμοστάτες

Εμφανίζεται το σύστημα ψεκασμού

GPS / δορυφορικά συστήματα πλοήγησης

Πίνακες ελέγχου μηχανών αυτόματης πώλησης

Έλεγχοι ανελκυστήρων

...και πολλα ΑΚΟΜΑ!


EVE στην Αγορά


Σε αυτή την ενότητα, οι εφαρμογές σχεδιασμού επισημαίνονται για την αναφορά του χρήστη, έτσι ώστε οι σχεδιαστές να μπορούν να δουν πώς χρησιμοποιείται η τεχνολογία EVE. Το FTDI Chip δεν παρέχει καμία εγγύηση ή εγγύηση για αυτά τα προϊόντα, αλλά παρέχει τα δεδομένα για τις πληροφορίες σας.


http://playground.arduino.cc/main/gameduino


Μετά από την τεράστια επιτυχία του αρχικού Gameduino, που έφερε vintage παιχνίδια στο Arduino, απελευθερώθηκε μια δεύτερη έκδοση της ασπίδας. Το Gameduino 2 μετατρέπει πλήρως το Arduino σε ένα ολοκληρωμένο φορητό σύγχρονο σύστημα τυχερών παιχνιδιών μέσω της ενσωμάτωσης της συσκευής FT800 με τεχνολογία EVE.


Χρησιμοποιώντας το FT800, ο μηχανισμός γραφικών της συσκευής γίνεται πιο εξελιγμένος και προηγμένος, διατηρώντας παράλληλα ευκολία στη χρήση. Αυτό το σύστημα επιτρέπει την απλοποιημένη φόρτωση JPEG, μπορεί να υποστηρίξει τη διαφάνεια της άλφα και να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο έγχρωμο χαρτοφυλάκιο 32-bit. Ένα περιφερειακό SPI όπως ο προκάτοχός του, οι προγραμματιστές μπορούν να ενσωματώσουν την πλατφόρμα που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών: έλεγχος αφής. ένα επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων. αποθήκευση microSD. έξοδο ήχου ακουστικών και σαφή γραφικά σε μια κομψή οθόνη 4,3 ".


https://feilipu.me/2014/01/31/gameduino-2-with-goldilocks-and-eve/

μεταβείτε σε αυτόν το σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα άρθρο που παρέχει λεπτομερή ανάλυση και σχόλια σχετικά με το Gameduino 2 και το EVE.


Ένα Tutorial Gameduino 2, Reference και Cookbook είναι επίσης διαθέσιμο. Αυτός ο περιεκτικός οδηγός για το Gameduino 2 εξηγεί τον τρόπο χρήσης των ισχυρών λειτουργιών του υλικού για τη δημιουργία διαδραστικών γραφικών παιχνιδιών. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Gameduino 2, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://excamera.com/sphinx/gameduino2/.


Συχνές ερωτήσεις

1.Ποιες είναι οι μέθοδοι παραδόσεων;

Γενικά η μέθοδος παράδοσης είναι η DHL. (Pls στείλτε email για να διαπραγματευτεί τη μέθοδο παράδοσης αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω μέθοδο παράδοσης.)


2.Ποιο είναι το χρόνο παράδοσης των προϊόντων;

Ίδιος χρόνος: 15 ημέρες.

Μαζική παραγωγή: 28-30 ημέρες (για επείγουσα παραγγελία, θα μπορούσε να είναι ταχύτερη, pls επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.)


3.Πώς είναι η περίοδος εγγύησης;

Συνήθως η περίοδος εγγύησης είναι μισό έτος.


4.Τι είναι η εφαρμογή προϊόντων;

Εφαρμογή προϊόντων: πλοήγηση γάτας, εξοπλισμό βιομηχανικού εξοπλισμού, ιατρικός εξοπλισμός οργάνων ομορφιάς, έξυπνος κινητός τερματικός σταθμός καταναλωτή, όργανο μέτρησης, οικιακή εφαρμογή κλπ.


5.Τι είναι η υπηρεσία της εταιρείας σας;

Προ-πώληση

Υποστηρίζουμε επαγγελματικά τις πληροφορίες εμφάνισης των πελατών, βοηθούμε τον πελάτη να σχεδιάσει και να επιλέξει την καταλληλότερη ακριβή οθόνη.

Πώληση
Ακολουθούμε την αρχή QCDS, για την υποστήριξη της καλύτερης ποιότητας του πελάτη, λογικού κόστους, γρήγορης παράδοσης, καλής υπηρεσίας. Δεν είμαστε μόνο προϊόν πώλησης, αλλά και πώληση επαγγελματία μας.

Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση

Για μια εταιρεία, η μετά την πώληση είναι στην πραγματικότητα η δεύτερη ευκαιρία για να κερδίσει έναν άλλο διαγωνισμό. Κερδίζουμε τον ανταγωνισμό μας μέσω της τακτικής επίσκεψης μετά την πώληση, της διαβούλευσης και της εφαρμογής της πολιτικής επιστροφής.


Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Mob: + 86-0755-28342847

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@panadisplay.comHot Tags: Ενσωματωμένο Video Engine EVE FTDI 5 INCH INTELLIGENT DISPLAY Με το CAPACITIVE TOUCH, Κίνα, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, τιμοκατάλογος, δωρεάν δείγμα

Αποστολή ερώτησής