Σπίτι > Σχετικά με εμάς > Έλεγχος εργοστασίου και πιστοποιητικό

Ιστορία του PANASYS

Η PANASYS ιδρύθηκε το 2003. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη μικρού και μεσαίου μεγέθους μονάδας TFT, σχεδιασμού και κατασκευής. Από την ίδρυση της PANASYS, όλα αυτά τα χρόνια, η PANASYS έχει κάνει πλήρη χρήση των πολιτικών της Shenzhen SAR, της γεωγραφίας και των πλεονεκτημάτων του προσώπου του ταλέντου, εργαστήκαμε σκληρά για να μάθουμε και να απορροφήσουμε προηγμένη διεθνή τεχνολογία και εμπειρία. Τώρα έχει γίνει μια αξιόπιστη και ώριμη βιομηχανία TFT.

 

PANASYS Αντοχή

Η PANASY διαθέτει μια ομάδα αξιόλογων μηχανικών με πλούσια εμπειρία στην τεχνολογία LCD, LCM και εμπειρία και ειδικευμένους εργαζόμενους. Στις πτυχές του λογισμικού και του υλικού, η PANASY διαθέτει μοναδική ικανότητα έρευνας και ανάπτυξης, μπορεί να ανταποκριθεί γρήγορα στις πληροφορίες πελατών και να προσφέρει λύσεις στον κλάδο. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη βελτίωση του τεχνικού περιεχομένου των προϊόντων, στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και στη βελτιστοποίηση της δομής των προϊόντων.

Προς το παρόν, η PANASYS είναι μια εθνική εταιρία υψηλής τεχνολογίας, με οθόνη αφής υγρών κρυστάλλων (LCM), χωρητική οθόνη αφής (CTP), ενσωματωμένη ενότητα ολοκληρωμένων ενοτήτων (TDM) για την ενσωμάτωση των αναπτυσσόμενων, μεταποιητικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η PANASYS διαθέτει ισχυρή δύναμη ανάπτυξης, προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, ενωμένη και επιθετική ομάδα πωλήσεων, δεσμευμένη να παρέχει στους πελάτες υψηλής ποιότητας προϊόντα.


Πιστοποίηση μας

zhi.png